520 3

Нено Димов ще отговаря за "Пирин" на живо във фейсбук

Светослава Ингилизова

Министърът на околната среда и водите Нено Димов ще отговаря на въпроси на граждани за Националния парк "Пирин" на 3 януари чрез жива видеовръзка във Фейсбук страницата на министерството, съобщава неговият пресцентър.

"През последните дни в обществото се разпространяват неверни твърдения за решението на правителството, с което беше прието изменение в плана за управление на Националния парк "Пирин". Според министър Димов блокирането на нормалния живот на гражданите не е решение. Затварянето на кръстовища не дава отговори. Отговорите се получават в диалог. Затова всички, които имат екологични въпроси, ще могат да ги зададат на живо чрез фейсбук и да получат отговори", се посочва в съобщението.

Уточнява се, че лайфстриймът с министър Димов ще се излъчва на фейсбук страницата на МОСВ:

https://www.facebook.com/Министерство-на-околната-среда-и-водите-110785762459069 на 3 януари от 12,00 ч.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Мария
  Отговор
  1 16:58  01.01.18
  От зелените организации да слушат внимателно и да си записват, защото все не са чули и разбрали непоколебимите доводи за втора кабинка
 • Сиси
  Отговор
  2 11:34  02.01.18
  той човекът вече ги обясни нещата, но нищо нека пак. щом има неразбрали...аз лично одобрявам решението на правителството за втори лифт, добре, че имаха смелостта да го вземат и не се уплашиха от рева на зелените организации.
 • Дидо
  Отговор
  3 12:06  02.01.18
  Димов ще обясни на хората адекватно какво и защо се прави, стига да са достатъчно сериозни да го изслушат преди на хвърлят хейт

Напиши коментар:


Публикувай