2 310 2

Семейство с дете едва не изгоря в колата си

Инцидентът е станал в ранния следобяд на пътя между Мездра и Ботевград

Константин Карагьозов

Лек автомобил Audi 80 със софийска регистрация е изгорял на международния път Е-79 между Мездра и Ботевград, предадоха от BulNews.bg. Инцидентът е станал в ранния следобяд малко преди село Лютидол.

Колата е пътувала от София към Борован и по неясни причини се запалила по време на движение. В нея пътувало семейство с малко дете, които отивали във врачанското село на гости. Мъжът, жената и малкото им дете видели пламъците и едва успели да излязат от горящата кола. Пожарникарите от Мездра пристигнали бързо, но докато загасили пламъците предната част от возилото и купето вече са били напълно унищожени.

Заради инцидента от двете страни на главния път временно се образуваха километрични опашки.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Stefko 88
  Отговор
  1 21:04  01.01.18
  Ауди80 с 20 годишна газова уредба.....и искряши кабели....и ето ви ясна причина . Светкали са му кабелите като дискотека и я от маркучите на газта я от моноинжекцията е съскало , че нали е нова колата и уредбата и готово.
 • Шаран БГ
  Отговор
  2 07:19  02.01.18
  Попитайте н.в. Автомонтьорът!! Той ще Ви каже, че има хора, които на месеца я вдигнат капака над двигателя един път, а -не !?!? И в съчетание с технически преглед "през пръсти" - за колата, за газовата и система ....това е резултата. Има куриозни случаи за палене в старите модели автомобили. Техните бензинови помпи бяха механични и монтирани на блока на двигателя. При пробив бензина облива горещия двигател. Когато колата е в движение - всичко нормално - въздушната струя отвява бензиновите пари. Със спирането на място в двигателното отделение избухва пожар ! При съвремените коли всичко е точно така , както казва Stefko 88 !!

Напиши коментар:


Публикувай