2 507 5

Интерпол издирва 3-годишно дете от Варна

Йоан Йовчев е видян за последно на 11 септември

Константин Карагьозов

3-годишно момченце от Варна е обявено за международно издирване в Интерпол. Йоан Йовчев е роден на 8 януари 2014 г.

За последно детето е видяно на 11 септември 2017 година във Варна. Негови родители са Пламена Атанасова Петрова и Йовко Тодоров Йовчев.

В случай, че някой забележи момченцето, нека да сигнализира в родните институции.

В момента в Интерпол има общо 159 обяви за издирвани българи.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Мари
  Отговор
  1 19:29  03.01.18
  Ужас, какво става с тази България.....
 • Механикът
  Отговор
  2 20:37  03.01.18
  Продали са го гаранция.
 • пфф
  Отговор
  3 23:57  03.01.18
  Майка оставила такова дете на произвола и позволила да изчезне е за разстрел. Ако бях на мястото на твоя мъж просто ти е бедна фантазията.. 95% от днешните майки не стават за абсолютно нищо!!! От опит с две съпруги и две деца ... От тъпа, по тъпа, най-тъпа, че чак вдлъбната. Която и да хванеш всичките сте едни и същи търтеи и мързели... Ужас!!!

  Коментиран от #5

 • незнайко
  Отговор
  4 17:18  04.01.18
  Откъде и как е изчезнало ? Да не са го взели "извънземните"? Без надзор ли е било ? Хвърлиха ни една новина и да гадаем ! Защо не напишат етноса ? Механикът може и да е прав.
 • гостенче
  Отговор
  5 08:53  05.01.18

  До коментар #3 от "пфф":

  100% си прав!! Само моята е изключение ;). Но като гледам какво се случва по парковете и градинките, всичко е една парлама. Имаме си детенце като гаранция за охолен живот. Искат само някой да ги тъпче и да им дава пари за да се шляят по моловете и по кафетата. Децата им ядат зайо байо от 2 годишни и млатят вафли като пригладнеят. Като са такива майки, що не отгледат 2-3 деца поне... или 1 стига за да ги прикрепи към мутро-чалгара, който да киха пари едни 20 годинки. На мой приятел жена му си е обявила директно, че ТЯ НЕ ЖЕЛАЕ ДА РАБОТИ И ДА УЧИ. ИСКАЛА ДА ГЛЕДА ДЕЦА!! Гледа едно 2-3 години и айде второ, послед още 5-6 години и айде 3-то, което в момента е на 2 а първото си роди на 23. В момента е 35 и няма един ден трудов стаж. Мъжа и бачка като вол за да осигури нормален живот. На 37, като захлупи с още едно и го отгледа до 42, и тя вече може да се пенсионира. Ако всички, които искат да бъдат майки правеха така и не гонеха кариера до 35 сега България щеше да е различна!! ЕЙ ЖЕНИ, РАЗБЕРЕТЕ, че не само кладенеца ви пресъхва и ще тичате по клиники после за дете ( само 1) колкото да отсрамите пред родата, ами и мозъка ви вече не е годен за гледане на дете. Вие сте изнервени, сприхави, ангажирани. Дете се гледа от младо момиче, със спокойствие и внимание, както се казва малко като не шега и по детски.

Напиши коментар:


Публикувай