Last news in Fakti

4 Януари, 2018 22:00 7 078 21

Автомобил във Варна осъмна с камък на капака

  • варна-
  • автомобил-
  • камък-
  • заплаха

В квартал "Възраждане" оставят заплашителни послания

Автомобил във Варна осъмна с камък на капака - 1
Снимка: Facebook

Opel Astra, паркиран пред бл. 47 във варненския квартал "Възраждане", осъмна с тежък камък върху капака и заплашително послание, научи "Варна24" от собственика на автомобила.

Под огромния камък е оставена бележка, на която пише: "Последен мирен ден. Ставаш нагъл". Автомобилът е с хасковска регистрация, но собственикът му е от Варна и от няколко дни живее в блока.

Възможно е съседи да са си заплюли вече паркомястото, което обаче не е ничия собственост и са решили да сплашат новият обитател на блока. Притежателят на автомобила сподели, че не пречи на никого с паркирането си и е решен да потърси злосторника и да му потърси сметка.

Той е категоричен, че няма да намесва полицията, нито ще стига до саморазправа, но е решен в мирен разговор да изясни кой и защо има претенции към начина му на паркиране. Стана ясно, че капакът на автомобила е сериозно одран от тежкия камък.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 няма държава

    30 4 Отговор
    Когато става въпрос за обществени места. няма мое, няма твое, макар че пълно с лумпени коитос са си заплюли някоя място за "тяхно"!
    Обаче каже те ми какво да ги правим разни наглеци, които влизат и паркират в частен имот при положение, че на поне 3 места ясно е написано, че имота е такъв има портал и пр. ???? На властите явно не може да се разчита и трябва да се оправяме сами с наглеците само, че после реват по медиите и социалните мрежи !?

    Коментиран от #2, #4, #8

  • 2 Мистър материал

    15 1 Отговор

    До коментар #1 от "няма държава":

    Това е много рядък случай, в повечето пъти става дума за материали които смятат че непознатата кола е на друг материал, тоест нагъл, простак, зъл и отмъстителен, подигравателен ...... а в повечето случаи е кола на нормални хора
  • 3 Гоуст

    11 7 Отговор
    И на мен са ми хвърляли камък на колата. Да ви бях звъннал да ми напишете една статия?
  • 4 Частен имот

    19 1 Отговор

    До коментар #1 от "няма държава":

    Ако влезеш в моя имот - преден двор на кооперация, където съм сложил 2 големи светлоотразяващи табели "Частна собственост" "Не влизай и не паркирай", закачам ти возилото и го изтеглям извън границите на имота. Нито ще ти лепя бележки, нито ще слагам камъни.

    Иначе това в статията е най-голямата байганювщина.
  • 5 Юпи

    13 1 Отговор
    С такъв материал мирен разговор няма да даде резултат защото простака и психопата чувства нямат.Не се и лекуват.Най много онзи да го обвини че го заплашва.Отивай в полицията ,застраховка камери/има добри и евтини/.Ако продължи има и други много успешни методи.

    Коментиран от #9

  • 6 Патриот

    19 4 Отговор
    Аз предлагам за това деяние отново да обявим Росен. И без това го търсят за 6-торно убийство един камък на капака няма усети даже разликата от присъдата.

    Коментиран от #17

  • 7 Андрей Николов

    23 1 Отговор
    тежка селяния....
  • 8 Технически наблюдател

    3 8 Отговор

    До коментар #1 от "няма държава":

    Като не искаш да ти паркират в имота - огради го и сложи врата!
  • 9 12 ти магнум

    18 1 Отговор

    До коментар #5 от "Юпи":

    Мисля, че щом са дошли да го снимат и случая вече го има в нета тоя дето е сложил камъка и бележката няма да посмее да направи нещо повече. Такива хора са страхливи и нямат куража за открити действия, а иначе съм съгласен че собственика на астрата е в правото си да застане на терасата с една по-мощна въздушна пушка(или ловна)и да дебне през нощта. Сядаш си на остъклената тераса, пускаш си музика, наливаш си ракийка, мезиш си и хвърляш по едно око към колата. Правиш го на инат, една вечер няма да си лягаш а ще чакълиш и ако тъпото копеленце пак се появи тряяяяс със пушката, на месо. Без да казваш нищо, без да викаш и се обясняваш, после лягаш да спиш. Ако тоя тъпан направи още нещо на колата след това следващия път стреляш повече, така или иначе вече си го видял кой е, но едва ли ще се наложи. Ако пък извика полиция просто отричаш. За съжаление с някои идиоти не можеш да се разбереш с блага дума, требе си кьотек.
  • 10 Некой

    12 24 Отговор
    Някакъв селянин дошъл на квартира,плаща си малкия данък на мпс-то на село и заема местата на собствениците,е щом е нормално...
    Нека се регистрира в града/и колата/ и си спира де сака.

    Коментиран от #20

  • 11 гост

    14 1 Отговор
    И на мен много пъти са ми вдигали чистачките като предупреждение, макар да паркирам правилно и на никого не съм пречил. Основно в София е ставало това, понеже ходя на гости и не съм със софийска регистрация. На паркингът има свободни места, а аз отивам уикенда. Разбирам ако апартамент върви с паркомясто и всяко такова е надписано с номера на апартамента, тогава може. Но на общ паркинг е само и единственно злоба от страна на живущите.
  • 12 ВАРНА

    10 13 Отговор
    ВАРНА СЕ НАПЪЛНИ С СЕЛЯНИ КОИТО ДОЙДОХА И СВАЛИХА ЗАПЛАТИТЕ МАЛКОМУ Е НА ТОЗ..............
  • 13 Я мислете малко

    11 10 Отговор
    Повечето които защитавате този ,не сте прави. Я ми кажете кой подържа пред даден блок или имот. Навсякъде живущите в него си носят последствията от неханието на общината. Пред нас ми писна да правим плочки върху които паркират и после стават като стъпиш и пръскат. Значи дошъл някой си от три дена и вече имал еднакви права с тези които подържали и живели там 10 год......И понеже не сте живяли в Австрия,там ако спреш пред на някой имота ,той си вика полиция. Всеки блок е разграфен + 3 места за приходящи....няма своеволия като тук. Кой ви излъга ,че предблоковото пространство е обществен паркинг?

    Коментиран от #15, #16

  • 14 Бай Благой

    9 10 Отговор
    На мой приятел преди години бяха срязали едната гума защото паркирал пред гараж (некоректно от негова страна).
    Варналиии са гадни, като цяло...а и до колкото съм карал там...са и некадърни.
    А този дето е направил тази простотия си е чист простенгер!
  • 15 Марио Ангелов

    9 1 Отговор

    До коментар #13 от "Я мислете малко":

    Хората затъпяха ,взеха да си отвуюват територии на улицата !
  • 16 Реститутка

    3 6 Отговор

    До коментар #13 от "Я мислете малко":

    А вие имате ли нотариален акт за собствеността на земята, върху, която е построен блока??? Имате едно ОПС от комунистите, които върху чуждия терен са учредили ОПС. С чужда пита помен правят. И вие така. Този паркинг не е нито обществен, нито твой лично, колкото и да си прекопаваш с мотиката градинката пред блока, жалба по селото, в което си роден! Такива като теб нагли панелкаджии не мога да ги дишам. В Младост идваха да мрънкат срещу новите кооперации, че нямало къде да си държат бангиите.А това, че блока е построен върху моя имот, който съм реституирала не ви грее нали! Пък и сега с чуждите имоти ще се разпореждате! А мене някой пита ли ме къде си паркирам Б класата в центъра на София? Дали имам място пред блока на жълтите павета?! А нас ни проверяват от общината дали сме си почистили снега пред входа, защото сме в топ центъра.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 фактите говорят

    7 1 Отговор
    Ами да само, че селянина си е варненец, който вероятно си е купил кола от Хасково и не си е сменил номера. А това, че се напълни със злобни боклуци в тая държава не го коментира никой, кой бил от село кой бил от нз къде, какво е значението. Аз пък ще кажа, че Варна освен че е град на морето, нищо друго хубаво няма там, един изкъртен и разбит град, в който няма една здрава улица...бетер село си е. А и какво е значението какъв е града, щом в него живеят хора, които правят неща ненормални за цивилизовани хора в 21 век, хора европейци!
  • 20 Правосъдие

    6 1 Отговор

    До коментар #10 от "Некой":

    Значи всеки, които е под наем няма право да има кола? Я да се дръшаш и да не пишеш простотии, че явно мозъка ти е изпаднал някъде.
  • 21 Като гост от село

    0 2 Отговор
    Марш в Хасково където си плащаш данъка за МПСто. Там си паркирай където си искаш. Аман от гладни селяндури, наследили някой декър от баба и дядо. Идват в големия град с големи претенции, а в същото време да си платим данъка на село за по евтино!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове