2 715 7

Боян Чуков: Борисов се оказа в ситуацията на Орешарски

След шест месеца България ще понесе огромни имиджови щети

Боян Чуков

Същите чужди агенти за влияние по медиите, които в подходящ момент започват активно да "борят" корупцията и защитават екологията. А иначе си траят благоразумно. Докато не ги активират. До този момент не бяха ли ясни провалите на сегашното управление? Не се ли знаеха?

Това коментира в профила си във Фейсбук Боян Чуков.

Че чакаме чужденците да дойдат, за да "въстанем" срещу корупцията и липсата на демокрация? Защо го не направихме по-рано? Да извикаме чуждите посланици в София, да им се оплачем! Да ги "мобилизираме" да се включат в уличните протести както преди. Калта, с която се омажем взаимно сега, ще остане върху България и след председателството.

Независимо кой ще управлява България. А нацията ще бъде още по-разделена. Но това никой не го интересува... След шест месеца България ще понесе огромни имиджови щети, въпреки, че и без това в този план ситуацията е повече от трагична.

P.S. Мисля, че няма човек, който да ме обвини, че съм фен на Борисов. Напротив! В случая не става въпрос за него, а за България. Това са две различни неща!“

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Активен Борец
  Отговор
  1 14:10  05.01.18
  На Сатаната ще се продадете Властта да вземете ,,,,,, ей
 • Русенец
  Отговор
  2 14:12  05.01.18
  Не сте прав г-н Чуков ! Няма България с такъв Егоист като Борисов ! Нека ни гледат сеира в ЕС и Борисов да се махне час по-скоро ! Най-добре е още утре да си подаде оставката и да емигрира в любимата си Америка, при първата си жена.
 • Шифърът на Чуков
  Отговор
  3 14:12  05.01.18
  Какви са тези делириуми ? И Достоевски не е достигал такива висоти. Всички у нас са страхотни политолози и психолози само бате Б става в 5 часа и почва да чисти л..ната
 • гърч
  Отговор
  4 14:18  05.01.18
  Тоя на улицата да го видя че се гърчи, вода няма да му дам, даже няма и да го заплюя!
 • Гост
  Отговор
  5 14:58  05.01.18
  Чуков, май се наведе? Не е много удобна тази поза, от мен да го знаеш!
 • Иван Митев
  Отговор
  6 16:09  05.01.18
  По време на българското председателство на Съвета на Европейския съюз (заради липсата на защита срещу вредното влияние от парите), колкото е по-голям икономическия растеж – толкова ще е по-голям провалът на българското правителство.
 • Трезво мислещ
  Отговор
  7 17:06  05.01.18
  Само Корнелия да не дойде на власт, че тогава ще се видим в чудо.

Напиши коментар:


Публикувай