691 0

Разследват смъртта на момчето, което падна от скала

Прокуратурата образува досъдебно производство

Стефанаки Йоанис

Районната прокуратура в Асеновград е образувала досъдебно производство за смъртта на 13-годишното момче, паднало от скала до Асеновград, съобщиха от пресцентъра на прокуратурата. Извършен е оглед на мястото, разпитани са свидетели и ще бъдат назначени експертизи, уточниха от прокуратурата.

От УМБАЛ "Свети Георги" в Пловдив, където е прието детето след подаването на сигнала за инцидента вчера, посочиха, че то е било в много тежко състояние, с множество политравми, и въпреки усилията на лекарите, е починало около час след това.

Васил се разхождал с трима приятели в местността "Метоха" на разклона за Асеновата крепост - място, използвано много от жителите на града за отдих през хубавите почивни дни.

Васко е бил ученик в седми клас в ОУ "Ангел Кънчев" в Асеновград. Момчето паднало от височина 13-14 метра на пътното платно за Бачково, най-вероятно след подхлъзване.

България


Още по темата

 • Дете падна от Асеновата крепост. Почина

  Дете падна от Асеновата крепост. Почина

  Починало е 13-годишното момче, което пострада тежко след падане от скала край пътя Асеновград-Бачково, до разклон за Асеновата крепост. Това съобщиха ...
  6.01.2018
  1 682
  6

Напиши коментар:


Публикувай