2 435 1

3000 лв. глоба за джигит във Велико Търново

Участниците в рисковите гонки качваха клипове в интернет

Снимка: Shutterstock.com
Снимка: Shutterstock.com
Венцислав Михайлов

Глоби от по 3 хиляди лева за участници в незаконни състезания с коли и мотори по улиците на Велико Търново рязко намалиха опасното нощно шофиране в града, съобщи БНР.

За миналата година са съставени над десетина наказателни постановления на заловени участници в незаконни нощни дрифтове в старопрестолния град.

Глобените масово обжалват санкцията в Административния съд във Велико Търново, но магистратите категорично потвърждават наложените парични наказания.

Форсирането на мотори и автомобили, както и шофирането с висока скорост бяха сериозен проблем във Велико Търново денонощно.

Участниците в рисковите гонки качваха клипове в интернет, от които се виждат опасни изпълнения на кръстовището пред Общината, по ул. „Никола Габровски“ и бул. „България“, както и на кръговите кръстовища в района на болницата. Незаконните състезания днес са прекратени.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Бай Хой
    Отговор
    1 13:59  09.01.18
    Малко им е, да им прибират МПС - тата за 2-3 год. и без книжка за поне 2 год. глобата си остава, и при второ провинение без право на управление на МПС.

Напиши коментар:


Публикувай