951 4

Румен Радев се срещна с посланика на САЩ Ерик Рубин

Венцислав Михайлов

Държавният глава Румен Радев разговаря днес на „Дондуков“ 2 с извънредния и пълномощен посланик на САЩ в България Ерик Рубин. Срещата беше проведена по покана на българската страна.

Президентът Радев и посланик Рубин обсъдиха средата на сигурност в региона на Югоизточния фланг на НАТО, оценявайки, че бъдещото развитие на отношенията на стратегическо партньорство между България и САЩ ще има позитивна роля за нейната стабилност.

За тази цел ключово значение има взаимодействието във военно-политическата област и започващата година е много важна за неговото развитие.

Бяха обсъдени и контактите в различни други сфери на сътрудничество.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • хайде де
  Отговор
  1 18:19  09.01.18
  Хей колеги от Козяк, ма хайде де, ние ли трябва да ви правим трафика във форума къде сте хайде размърдайте се вижте кой е срещу Радев ма хайде де :))))))) !!!!!!

  Коментиран от #3, #4

 • ЦРУ
  Отговор
  2 18:30  09.01.18
  Изнесохме лекция на Червения президент относно Путин и шлемовете!'):):)
 • Колега от Козяк
  Отговор
  3 19:29  09.01.18

  До коментар #1 от "хайде де":

  "Размърдвам се и отговарям" на самовара: колкото и да ви е мъчно, дори и вашият льотчик е принуден да се среща с посланика на съюзна нам държава, при това не коя да е, а най-мощната във всяко отношение. Свиквайте друзья, България е и ще остане лоялен член на НАТО и ЕС!
 • Дони
  Отговор
  4 19:46  09.01.18

  До коментар #1 от "хайде де":

  Ами ние(нерусофилите българи ,но не и русофоби) като прочетем нещо за САЩ , не скачаме да го хвалим , за разлика от вас т.н. русофили който обичате Русия повече от Родината си.И само да се каже нещо за диктатора Путин и Русия скачате на пожар.

Напиши коментар:


Публикувай