Last news in Fakti

10 Януари, 2018 10:21 8 533 17

200 полицаи дирели Росен... А той – открит от военни в барака!

  • росен ангелов-
  • нови искър-
  • убийство

Наказват шефа на сектор "Издирване" в полицията

200 полицаи дирели Росен... А той – открит от военни в барака! - 1
Снимка: БТА

Служители на Военна полиция са открили къщата с тялото на Росен Ангелов, заподозрян за шесторното убийство в Нови Искър. Това е станало в неделя – на четвъртия ден след акцията за издирване в района на софийското село Луково.

През цялото време близо 200 ченгета от МВР минали по 10 пъти по пътека около постройката, без да я забележат, пише в. "Труд".

Бараката, в която за последно се крил Росен, била на 500 метра по-надолу от къщата, в която живеел от няколко месеца. 13-те униформени от сектор “Издирване” с шеф Юлиян Василев видели пресни следи от отсечени сухи дърва и място, на което човек се е подхлъзнал по нанадолнище.

Те тръгнали по следата и така стигнали до бараката, която отдавна била необитаема и пътеката към нея била обрасла с храсти. В една от стаите бил открит трупът на самоубилия се Росен.

Шефът на сектор “Издирване” в Главна дирекция “Национална полиция” Ивайло Димитров ще бъде наказан, пише в. "24 часа". Причината е, че Росен Ангелов е бил обявен за издирване още през 2009 г. заради присъда за блудство, но въпреки няколко акции не е бил задържан и вкаран в затвора.

Засега не е ясно как точно ще бъде наказан Ивайло Димитров. Интересно е да се отбележи, че той не е бил на поста през 2009 г., и е работил в СДВР до 2012 г. Там ръководил същия ресор, а през 2009 г. е бил оперативен полицай във 2-о РУ към СДВР. Блудството, заради което е осъден Росен Ангелов, пък е извършено на територията на областната полиция, а не на столичната. Последният известен адрес на Ангелов обаче бил в София.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гроб

    31 2 Отговор
    Да пуснат Ботьо Ботев да ги издирва,той е специалист по убийствата.Като го видя по телевизията ми става едно мило.Сега ще оправя и детските градини,Фандъкова много разчита на него.Смях.
  • 2 Толкова си могат

    33 2 Отговор
    Толкова си могат родните - за толкова ги бива !
    затова пък искат повишаване на заплатите - на какво отгоре питам аз имат тая наглост ?
    пари си докарват достатъчно като пазят престъпниците !
  • 3 шкембето им пречи

    28 1 Отговор
    Аве щом ония разбивачите на банкомати супернеподготвени успяха да им избягат през ливадата и да се укрият, а и още не са ги намерили, какво да говорим ! И тях ги беше завардила цяла армия ченгета с техника и пр. !?!?
    Айде мозък нямат това ясно, ама поне физическа подготовка и тактика да им провеждат, щот сега и баба Цона куцата, ще ги надбяга !
    След тоя случай лъсна, колко са зле безспорно!
  • 4 Гост

    20 1 Отговор
    Закво да го търсят? Да не би като го намерят да му вземат 50 кинта рушвет. Няма кинти , няма работа.
  • 5 Цивилен

    13 2 Отговор
    А защо военна полиция е там?

    Коментиран от #9

  • 6 Русенец

    27 12 Отговор
    Убиха невинен човек без да му дадат възможност да се предаде и да бъде разпитан ! Ако това не е гавра с българския народ и беззаконие ! Така Б.Б. преди 10г. уби Чакъра с гранатомед !
    Тежко ни докато на власт са ГРОБ!

    Коментиран от #7, #10, #11

  • 7 Само питам

    9 12 Отговор

    До коментар #6 от "Русенец":

    Кой предлагаш да дойде след ГЕРБ?
  • 8 невярващия

    18 2 Отговор
    Ей чудни хора сте вие.Защо ще го търсят полицаите като те го убиха.Сценария беше друг да го намери.За да замълчим ние овцете.
  • 9 как що

    6 3 Отговор

    До коментар #5 от "Цивилен":

    Все някой трябва да го намери !
  • 10 Русенец

    14 5 Отговор

    До коментар #6 от "Русенец":

    Предлагам да се забрани на полицаи и военни да бъдат избирани на държавни и обществени длъжности.
    Да бъдат аполитични и да нямат право да създават партии щом са служили на държавата и са имали достъп до специална информация, с който след това злоупотребяват.
    Да не получават пенсия и заплата едновременно до навършване на пенсионата възраст от 67г.
    Това стига ли ви ?

    Коментиран от #13

  • 11 onq s konq

    5 9 Отговор

    До коментар #6 от "Русенец":

    Естествено че няма да кажеш кой да замести ГЕРБ евентуално във властта защото не ти е удобно да кажеш "Путин",но поне иди на погребението на "невинния" според тебе Росен след като толкова те кефи!И молитва можеш да кажеш там за упокой на душата му...
  • 12 йосиф

    2 1 Отговор
    само, че такъв росен изобщо няма.
  • 13 Русенец

    12 4 Отговор

    До коментар #10 от "Русенец":

    Какво значение има кой ще замести ГРОБ. Ще го заместят нормални и честни хора, стига да има алгоритъм за тяхното намиране и издигане във властта, а не това да се прави от ДС. За това на всички отговорни постове във България са бивши полицаи, охранители, военни ВКР-та, както е русенския кмет и всякакви бивши, които само умеят да пилеят държавния бюджет, но не и да създадат нещо смислено. Всички те получават в момента и пенсия и заплата и и създават нероботещи закони от които в БГ става невъзможно да се живее. Всички привърженици на ГРОБ трябва да знаят, че след 20г. когато БГ бъде окупирата от Турция, никой от народа няма да си мръдне пръстта в защита на Родината си, защото тя отдавна не съществува за народа ни !
  • 14 Kiril 89

    6 1 Отговор
    Това убийство е на някой местен, който познава района. Външен човек няма да тръгне да разнася трупа по кладенци. Той е познат на семейството, бил е в къщата без да разбива врати. Може да е от ревност към 16г. дъщеря. Явно са идвали и чистачи в къщата. Контролните изстрели може да са от тях, за имитация на мафиотско убийство. Местенето на трупа на Кети -също. Много неща се изписаха срещу семейството. Ддс, дрога и какво ли не. А се оказа, че мъжът е надписвал фалшиви командировки, докато е имал фирма за 6 месеца. Кети може и да не е имала любовна връзка с Росен - подхвърлена инф. Неделчо и Кети изглеждат щастливи. Не са били богати - къщата е за ремонт. Най -много да са има ли общ доход около 3000лв. - за импотеката и колата. А колата на чие име е? И коя мафия ще убива деца с контролни изстрели? Разследващите да видят разпечатките от телефоните и интернет. Жалко за хората!
  • 15 Андрей Николов

    9 0 Отговор
    1 ЕДИН МИЛИАРД за полиция и тя не работи! А забравих, работи ама на пътя с рушветите! И с труп в багажника ще те пуснат стига да развържеш добре кесията!
  • 16 ЩХЖ

    5 0 Отговор
    Ако Росен е опасен психопат за мотивирания полицай е въпрос на професионална чест да го залови жив и да ги представи пред съда. Ако Росен е участвал в изпълнението на нечия "мокра" поръчка задължително е да се залови жив. Вижте как е в "Август 44-та".
    Шефовете обаче искаха да не се залови жив - е тогава на кого се сърдят, че ги подозират ..........
  • 17 Рамбо

    1 0 Отговор
    Днеска ги възнаградиха милите, с увеличение на заплатите. Те не могат, горканчовците обикновена настинка да хванат......
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове