1 243 4

Фирмата, свалила билборда на полицаите, обясни случая

Констатирахме, че издигнатата визия не е събитие, а синдикално послание, споделиха от "Метрополис"

Константин Карагьозов

От фирма "Метрополис Груп" АД изпратиха официално съобщение до медиите, в което обясняват своята позиция за сваления билборд на полицаите.

"Бяхме подведени за съдържанието на билборда на полицейския синдикат на бул. „Евлоги и Христо Георгиеви” от агенция „Аргент”, че става въпрос за събитие", обяви Тихомир Младенов, изпълнителен директор на фирмата за външна реклама „Метрополис”.

Ето и цялото фирмено становище:

"СТАНОВИЩЕ НА МЕТРОПОЛИС ГРУП АД ОТНОСНО

ДЕМОНТИРАН БИЛБОРД СЪС СИНДИКАЛНО ПОСЛАНИЕ НА СЛУЖИТЕЛИТЕ НА МВР

Във връзка с огромния медиен интерес, който предизвика демонтажа на визията със синдикално послание на служителите на МВР, ви информираме, че Метрополис груп АД е доставчик на външна реклама за множество медийни и рекламни агенции, на които отдава билбордове по наем за нуждите на техните клиенти. За конкретната рекламна кампания Метрополис груп АД има сключен договор, като доставчик на рекламна площ, с медийната агенция АРГЕНТ 2002 ООД. Съгласно договора, който сме сключили, агенцията се задължава да ни уведоми за съдържанието на рекламната визия. Бяхме информирани, че за конкретната рекламна позиция на бул. Евлоги Георгиев е предвидена визия, която популяризира СЪБИТИЕ. Работим от доста години с АРГЕНТ 2002 ООД и не очаквахме да бъдем подведени от тях, което очевидно стана факт и ни превърна в жертва на саботаж. След като визията беше монтирана констатирахме, че не е събитие, а синдикално послание.

Поради неспазване на условията на търговския ни договор – несъответствие на подадената информация за съдържанието на визията, Метрополис груп АД демонтира визията, което е практика при подобни нарушения.

Метрополис груп АД е търговско дружество с комерсиални цели и никога не сме предоставяли медийния канал, с който оперираме като трибуна за подобен тип изяви.

София / България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Луд с кирка
  Отговор
  1 14:33  10.01.18
  Айде, айде. Не ги подкрепям куките, ама ако направим ретроспекция на рекламите качвани на билборда ще установим, че за едни можеу за други не. Българска, помиярска работа. Шубето е голям страх. Ша земе да съ уреди некой друг с билбордове.
 • Луд с РК-1
  Отговор
  2 15:29  10.01.18
  Шубето е голям страх! Случайно управляващите да не си помислят, че собственика на билборда симпатизира на каузата на полицаите! Мишоци! Как да имаме изисквания към полицаите, като и заплатите им са мижави и всеки път, когато полицай прояви мъжество това се обръща веднага като бумеранг срещу него и или го съдят или го пъдят.
 • Георгиева
  Отговор
  3 19:17  10.01.18
  Ха..ха..абе все дебили ли ръководят и работят в тия фирми? Смешници!!!
 • работа
  Отговор
  4 07:46  12.01.18
  Пари се дават за свьршена работа.Спящите без заплата и вьн от МВР. Стимули за свьршена работа.

Напиши коментар:


Публикувай