917 0

Продължава благотворителна инициатива в Пловдив

Кметството продължава да съдейства в събирането на капачки

Венцислав Михайлов

Нови 235 кг пластмасови капачки предаде кметът на район "Северен" инж. Ральо Ралев днес, събрани благотворително в администрацията на района. Вече около 2 години кметството участва в тази благородна инициатива на организацията Here2Help с лице Кирил Гаров, за събиране на пластмасови капачки – съобщи Ралев. Чрез събирането и преработването на рециклируеми материали всички приходи се даряват за обществени каузи.

Наскоро зарадвахме децата от Център за настаняване от семеен тип за деца с увреждания към КСУ “Олга Скобелева” с чисто нова пералня, закупена със събраните средства от предадените за рециклиране капачки. Сега набираме средства за нова кауза – коментира Ралев. Ако имате идея, ние съвместно с Here2Help сме готови да я реализираме. За целта изпращайте предложения до тях на имейл: here2help.bg@gmail.com или в страницата им в фейсбук, както и на имейла на Район “Северен”: info@severen.bg.

Кметството продължава да съдейства в събирането на капачки. Те могат да се предават денонощно на дежурния служител в районната администрация на адрес: бул."Цар Борис ІІІ Обединител" № 22А.

Според Кирил Гаров Район “Северен” е най-активен в събирането на пластмасовите капачки на територията на гр. Пловдив. Благодарим на всички граждани и фирми, които се отзовават, носят непрекъснато капачки и допринасят за реализирането на една благородна кауза – коментира Ралев.

България


Напиши коментар:


Публикувай