960 9

Синдикатите в МВР не искат билборда на Борисов

Оценяваме изключително високо този жест, но няма да се възползваме от предложението

Константин Карагьозов

Синдикална федерация на служителите в МВР (СФСМВР) обяви, че няма да използва един от билбордовете, запазени за Европредседателството, предложен им от премиера.

Вчера билборд на булевард "Евлоги Георгиев" в столицата, с който служителите на МВР планираха да посрещнат евроделегатите у нас за откриването на председателството, беше свален. От фирма "Метрополис" обясниха, че са решили да свалят плаката заради нарушен договор. Те били подведени, че предвидената визия ще популяризира събитие, а не синдикално послание.

"Истински възмутен съм от това, което е направила една частна фирма и са свалили билборда за протеста на полицаите. Утре ще се видя с тях, но това, което съм разпоредил на Лиляна Павлова, е колкото искат билбордове от рекламата, която имаме за председателството, да им се предостави, защото не ни пречат", коментира Борисов.

В отговор на изявлението му по случая от синдиката заявиха:

"СФСМВР получи предложение от правителството на Република България да използва за периода до 15 януари 2018 г. един от билбордовете, които са запазени във връзка с председателството на Съвета на ЕС. Оценяваме изключително високо този жест на правителството за възстановяване на една несправедливост, но няма да се възползваме от това предложение".

София / България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Неграмотници
  Отговор
  1 15:07  10.01.18
  Какво МВР бе ловите само и ЕДИНСТВЕНО КОКОШКАРИ.Затова ви мразят и не ви вярват хората МВР ппфууууу......
 • Варна
  Отговор
  2 15:13  10.01.18
  Ама че е нагъл! - Защо си мисли, че не личат зле скалъпените постановки? - Сякаш не е ясно, по чие нареждане е свален...

  Коментиран от #5

 • ПОЗИЦИЯ
  Отговор
  3 15:16  10.01.18
  НА КОИ НЕ МУ ИЗНАСЯТ УСЛАВИЯТА В МВР МОЖЕ ДА НАПУСНЕ НА СИЛА НЕ ГИ ДЪРЖАТ......АМА НЕ И СТИСКА
 • Борисов сложи край на пародията
  Отговор
  4 15:25  10.01.18
  Борисов, закривай МВР, дай вътрешния ред на армията, върни доброволните отряди по местоживеене,но не под командването на МВР, разреши на народа си да има оръжие поне в дома си. Ако МВР си беше на мястото ти нямаше да си на власт, сложи край на тая пародия.

 • Шипшандърчето
  Отговор
  5 16:02  10.01.18

  До коментар #2 от "Варна":

  много си плитък бе. Я беж до Варна Запад да преброиш тръбите пак.
 • ЛюдоМ
  Отговор
  6 16:20  10.01.18
  Рано или късно властта ще отреже клона на който седят, особено по начина по който сега дирижират политиката си, или поне липсата на такава...ченгетата винаги са били вярно куче и са ги пазели от народната любов.. ще дойде обаче момента в който кучетата ще се усетят, че работят за фъстъчки и са обикновено пушечно месо за оялите се господари.. и тогава ще си искат своето...

  Коментиран от #7

 • И тогава
  Отговор
  7 16:28  10.01.18

  До коментар #6 от "ЛюдоМ":

  ще влезе в сила народната поговорка: Кучето скача според тоягата... Да не стане като на протестите срещу Орешарски
 • Г-Н КОЛЕВ
  Отговор
  8 17:32  10.01.18
  На всички полицай ще кажа: Никой на сила не ви държи на работа,на който не му понася да се изнася. Да не показват пред Евро гостите цигани ята си!!!
 • Г-Н КОЛЕВ
  Отговор
  9 17:32  10.01.18
  На всички полицай ще кажа: Никой на сила не ви държи на работа,на който не му понася да се изнася. Да не показват пред Евро гостите цигани ята си!!!

Напиши коментар:


Публикувай