5 991 12

Катя Илиева: Пробутват ни версии за Христов, да не разберем кой ще строи ”Хемус”

В Търново във всички институции треперят дали ще си запазят работните места

Светослава Ингилизова

Докато работих в ГДБОП смятах, че истината е погребана. Винаги ще се намерят механизми, които ще я заглушат. Сега вече мога свободно да говоря. Това заяви в "Шоуто на Слави" главният редактор на "Фрог нюз" Катя Илиева.

Живеем в мафиотско-тоталитарна държава. Мафията ни е превзела. Висш представител на МВР ми сподели, че ако не е служител в полицията, няма да се чувства защитен. В МВР се кръстосват разнообразни интереси – бизнес, икономически, политически.

Как да очакваме, че ще бъдат разкрити убийствата в Нови Искър, на бизнесмена Петър Христов? От самото начало ни пробутват версията, че „Килърите” и „Наглите” са поръчали убийството на бизнесмена, близък до управляващите. Облъчват ни от сутрин до вечер по телевизията с тази версия, за да не разберем кой ще поеме строителството на „Хемус” или на пътя Русе – Велико Търново.

В Търново във всички институции треперят дали ще си запазят работните места. Петър Христов е назначавал там хората. Той е бил светая светих. Вземал е обществени поръчки, казвал е къде какво да се прави.

Как да вярваме, че поръчковите убийства ще бъдат разкрити? Ето например Огнян Стефанов не е бил разпитван, когато е бил зверски пребит. Единствено докато е бил в полусъзнание, след излизането от комата, са му задавали някакви въпроси.

Погледнете „Килърите”: те са огледало на това, доколко България е готова да се справи с престъпността. Групата на „Килърите” е била свързана с политиката. В ареста Петър Стоянов – Сумиста е разказвал за проекта АБВ, той го е нарекъл новото БСП. Имал е в телефона си номера на хора от БСП. Един от защитените свидетели е изваден от програмата за защитени свидетели и вече е мишена. Наблюдаващият тогава прокурор по делото Ася Петрова, антимафиотът Валентин Цоновски, свидетелят Боян Джамалов са нападани, без някой да ги защити. Един от жертвите на „Килърите” е можел да бъде спасен – това е адвокат Петър Луков. Георги Вълев дава поръчка за неговото убийство. Колата на адвоката е била запалена, бил е пребит и чак тогава зверски убит. Не са го защитили.

София / България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • georgi
  Отговор
  1 09:27  11.01.18
  Решението за това е Терминал 2 за повечето осетели се нормални хора.

  Коментиран от #5

 • Ганьо
  Отговор
  2 10:24  11.01.18
  Всички ще избягат......скоро време няма да има кой да им работи на чуждестранните инвеститорите,но и те ще разберат и няма да инвестират и така всичко ще приключи......
 • майна
  Отговор
  3 10:41  11.01.18
  трябва да се назначават честни хора в държавните служби
 • Иванчо
  Отговор
  4 10:44  11.01.18
  Истината е, че комунизмът никога не си е отивал. Една и съща върхушка ни управлява от 70 години. През 90те комунистите раздадоха държавните пари на мутрите. Сегашните олигарси са резултат от това раздаване на пари с червените куфарчета. Понастоящем мутрите с анцузие са заменени от пионки с ризи, които биват държани на къса каишка от хората, дето им раздадоха парите. А престъпниците, които извършват убийства по поръчка, са маши в ръцете на тези хора. Емиграция е решението...

 • Варна
  Отговор
  5 11:00  11.01.18

  До коментар #1 от "georgi":

  Напротив! -Решението е сурвакница и то повсеместно и по цялото протежение на администрацията. Освен "разтривките" които трябва да им направим, някои от тях трябва да отидат на екскурзия до местните затвори, а останалите уволнени. Не е по- лесно да си емигрант, което ще е цял живот! А "сурвакането", "екскурзиите" и уволненията ще отнемат значително по- кратко време. -Трябва да има наказателни акции, широко отразени и всичко ще си дойде на мястото за няколко години. За това... - Бой! Ей сега на пролет... - Всеки да вади сурвакницата и по Великден хубаво да бъдат насурвакани всички по всечки държавни институции. Толкова дабре да ги разтрием, че да не си помислят повече за парламента ( онези дето се мотат там по 10-15 години)

  Коментиран от #6

 • Различен
  Отговор
  6 12:10  11.01.18

  До коментар #5 от "Варна":

  Подкрепям! Аз съм го писал многократно. Докато не влязат двама с автомати в НС и не стрелят наред, все ще убият когото трябва, нещата няма да се оправят. И кръвта по стените да не се маха, та следващите влезли в този парламент, да знаят , какво ги чака, ако не работят в интерес на България!

  Коментиран от #8

 • Кавал
  Отговор
  7 17:48  11.01.18
  Много интересна женичка ,според мен има връзка с голямо ченге.
 • Алфата
  Отговор
  8 17:52  11.01.18

  До коментар #6 от "Различен":

  Пчове (и варненският) не е проблема в НС, но чрез тоталната подмяна на същото НС, можем да пренаредим силово-правните структури на държавата. И след тва повсеместна чистка - до хигиенистките! Слави още ни чака! Да знаете. Да не се предаваме! Просто иска да знае, че поне половината от гласуващите сме ЗА ново статукво, с нови лица! Затова си трае. Знае, че ако няма мнозинство всичко е безсмислено. Виждам го как едва се сдържа де не ни тегли майните, повсеместно! Заспал народ сме! Прави са гърците, като ни бъзикат. Ама някой ден ще изригнем - със страшна сила!
 • Шаран БГ
  Отговор
  9 06:35  13.01.18
  Значи в интересна държава живеем !! 1/3 - крадци и трепачи.... 1/3 - вардени/пазени, охранявани/.... 1/3 - пазачи / охранители,бодигардове /... Горните 2/3 нещо много усукани,приплетени, обвързани - едните с другите..... Абе то свестен човек не остана !? Наистина дилема ! Аз към кои да мина или да замина ?

  Коментиран от #11

 • Солаков
  Отговор
  10 10:12  13.01.18
  Тая пък колко време работи в ГДБОП че е толкова информирана. Поредната "духалка".
 • Томов
  Отговор
  11 09:31  15.01.18

  До коментар #9 от "Шаран БГ":

  БратО, то вече местО никъде не останА !! Ами се зЕми под ръка и още повече , ако си млад - терминал 2 те зове !! Ако пък вече си наддал на години (като мен) и ти е тридно да държиш дълго време даже тупалката за килими (пак като мен),чЕти какво пишат Ората и коментирай (също като мен). И ГЛАВОТО:НАЛЯГАЙ СИ ПАРЦАЛКИТЕ !! :-):-)
 • Бесен съм
  Отговор
  12 09:03  17.01.18
  На Бойко и компания трябва Бойкот.

Напиши коментар:


Публикувай