1 991 4

Експерт: Не са убили Христов заради помощта по "Наглите"

Светослава Ингилизова

Показното убийство на бизнесмена Петър Христов е мотивирано от нарушени икономически интереси. Това смята експертът по сигурност професор Димитър Иванов.

Според него не може да се смята, че престъплението е извършено заради помощта, която Христов е оказвал на полицията по "Наглите", както обяви Цветан Цветанов.

Той подчерта, че едно такова престъпление струва много пари, които някой трябва да плати и да е намерил квалифициран човек, който да го извърши. Според Иванов големите проблеми у нас са заради разделението на властите.

"Съдебната, законодателната и изпълнителната власт трябва да работят компетентно, независимо една от друга и да се контролират", обясни професор Димитър Иванов пред Bulgaria ON AIR.

Според него именно независимостта на властите системно е нарушавана в последните 30 години.

София / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • гост
  Отговор
  1 09:51  11.01.18
  Всички го знаем това.
 • бай Тодор
  Отговор
  2 09:53  11.01.18
  Публикувано във факти.бг: Според него именно независимостта на властите системно е нарушавана в последните 30 години. НЕ 30 А ОТ КАК ГЕРБ СА НА ВЛАСТ.

  Коментиран от #4

 • 666
  Отговор
  3 10:01  11.01.18
  че едно такова престъпление струва много пари - от 200 до 10 000
 • Гост
  Отговор
  4 10:09  11.01.18

  До коментар #2 от "бай Тодор":

  Бай Тоше ,много си "умен" !!!!! То преди герб нямаше мафия ,нямаше корупция,нямаше икономически интереси в политиката ,имаше свобода в медиите,а не както сега всеки да плюе от където си иска и да вика няма свобода на словото!!! Пак казвам много си "умен".... Саше!

Напиши коментар:


Публикувай