1 045 3

Ген. Кирил Радев: Никой не може да гарантира 100% сигурност

Става дума за поредно поръчково убийство

Ген. Кирил Радев: Никой не може да гарантира 100% сигурност
Стефанаки Йоанис

Няма 100% сигурност и никой не може да гарантира такова нещо, коментира в студиото на „Здравей, България” по Нова телевизия генерал Кирил Радев, бившият директор на службата за борба с организираната престъпност.

За нашата страна председателството на ЕС е едно събитие от изключителен характер. Досега не се е случвало такова нещо. Предполагам, че подготвителната работа, преди да започне всичко е била на достатъчно високо ниво. Мисля, че мерките, които предприемат полицията и службите за сигурност, са адекватни според ситуацията”, коментира още той.

Генерал Кирил Радев коментира и убийството на бизнесмена Петър Христов. „Става дума за поредно поръчково убийство. Мисля си, че става дума за икономически интереси, но моментът може би е подбран по някакъв начин. Много трудно се разкриват такива престъпления”, заяви той.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Има още Много за ТРЕПАНЕ
  Отговор
  1 09:07  12.01.18
  Каква сигурност искат , Вълкът сит и Агнето цяло НЕ МОЖЕ Рано или късно всеки си плаща сметката За такива боклуци Дай Боже по рано
 • Гост
  Отговор
  2 11:06  12.01.18
  Прав е човека. Ама пък толко трупове..... малко множко ми идва на мен. Все пак и аз живея в БГ. В Гърция, Събия, Ромъния и там ли е така? Една статистика ще свърши работа да се види кво е положението.
 • Гражданин
  Отговор
  3 11:08  13.01.18
  Като не може да гарантирате ходете си. Насила хубост не става. Когато примерно един лекар или готвач не може да си върши работата, какво става с тях? Заминават си защото няма кой да ги търпи, а вас все още ви търпим.

Напиши коментар:


Публикувай