1 350 2

Касова бележка за 5 стотинки играе за наградата от 50 000 лв.

Стефанаки Йоанис

Касова бележка за 0,05 лв. е фискалният бон с най-ниска стойност, регистриран досега за участие в Лотарията с касови бележки на НАП. Тя, заедно с още 5,2 млн. касови бележки, играе и за първата месечна награда от 2000 лв., която данъчните ще дадат в понеделник. Късметлията ще бъде изтеглен на 15 януари в сутрешния блок на bTV. Тогава ще стане ясен и поредният седмичен победител, който ще грабне чисто нов смарт телефон. Устройството току-що беше представено на българския пазар и е с впечатляващи параметри – 8-ядрен процесор и 4 GB RAM. Телефонът има двойна предна камера за селфита, както и внушителна 16-мегапикселовата задна камера.

До днес, за участие във втората част на популярната игра на данъчните, са регистрирани 5,2 млн. фискални бонове на обща стойност 81 млн. лв. Близо 550 000 от бележките са от ПОС терминал. Средно всеки потребител в Лотарията се е отчел в играта с по 145 касови бележки. Фискалният бон с най-висока стойност е записан от потребител от Варна, като участници от Силистра, Сливен, Пазарджик и София са въвели касови бележки на стойност над 9000 лв.

Тази година късметлиите в играта на данъчните ще бъдат обявявани не само на официалния интернет сайт на Лотарията, но и на специално създадената във Facebook страница. В социалната мрежа потребителите могат да следят последните новините около играта, както и да задават своите въпроси.

Голямата награда в тазгодишното издание на Лотарията е 50 000 лв. 2000 лв. ще дават данъчните всеки месец на един щастливец, регистрирал печеливша касова бележка. Всяка седмица някой печели и предметна награда на стойност приблизително 1000 лв.

В данъчната лотария имат право да участват всички български граждани, които са навършили 14 години и регистрират фискалните си бонове в интернет, на специално създадения за целта сайт. Както и през миналата година, данните, които трябва да бъдат въведени за участие, са стойността на покупката, датата и часа, в който е издадена касовата бележка. Няма ограничения за минимална или максимална стойност на покупките, допълват от НАП.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • ЖЯВ
  Отговор
  1 22:44  12.01.18
  Егати простотията, тези пари от данъците ли ги раздават? Нека да пусне нап и търкащи се картончета, о...ооо или собствено тото. И без това всички пари на едно място отиват....нямам думи. Богата държава сме, всичо е хазарт, той е навсякъде. И децата от 1-ви клас да участват, що да чакат до 14? Те шанса си да забогатеят млади ли да им вземете? Да могат да свикнат децата със системата:тука има тука нема. После нямало пари за лечение , ето ги парите по 1000,по 50 000. Всеки ден се питам: какво правя тука човече?Какво...?
 • Шматка
  Отговор
  2 09:27  13.01.18
  Абе къде е този наш съд ,на всякъде се играе хазарт.Станахме като Лас Вегас.

Напиши коментар:


Публикувай