2 881 13

Радан Кънев: Убитият Петър Христов редеше листите на ГЕРБ

Мартин Христов

Убитият бизнесмен Петър Христов не беше просто приятел на ГЕРБ, той беше политически господар – редеше листите във Велико Търново. Това обяви в ефира на bTV зам.-председателят на ДСБ Радан Кънев.

По думите му проблемът е в това, че политическата и икономическата власт са в едни ръце. Бойко Борисов е съсредоточил в себе си цялата власт – и политическа, и икономическа, и разбира се, властта на другите партии, коментира Кънев.

Той предупреди, че приетият от парламента антикорупционен закон няма нищо общо с румънския модел, както управляващите се опитват да внушат. България открай време има антикорупционен закон и това е Наказателният кодекс, каза още десният политик.

Радан Кънев призова също да се ревизира и, ако трябва да се прекрати, договорът между Столичната община и „Витоша ски”. ДСБ отдавна настоява парк Витоша да се отвори и за летен, и за зимен туризъм, в момента не става за никакъв вид туризъм, каза още зам.-председателят на ДСБ.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Ел Чоки
  Отговор
  1 08:27  13.01.18
  На Радан Бойко му даде възможност не да реди листи ами да управлява половината мининстерства, а този ИДИОТ свали правителството и съсипа партията си, та не знам защо му търсите мнение

  Коментиран от #8

 • Данил
  Отговор
  2 08:31  13.01.18
  Радане голям паляк си.
 • Боримир
  Отговор
  3 08:37  13.01.18
  Абе Радан скоро нее лъскал май на някой ските и изправял щеката.
 • Шматка
  Отговор
  4 08:38  13.01.18
  Защо до сега нищо не се каза и писа за тоя човек.Сега като го няма всеки се изказва.Такива ги има във всеки град. Това са ни бизнесмените .

 • Диди
  Отговор
  5 08:57  13.01.18
  Докато беше жив тази бълха си стоеше в дюшека и мълчеше а сега лесно скочи и заговори смело.Такива са наще политически бълхи.

  Коментиран от #13

 • Депутат
  Отговор
  6 09:25  13.01.18
  Лека му пръст на човека. Съжалявам но такъв е живота. Но властимащите и добре обиграните мутри които крадат като за световно,никой от тях не се замисля за смърта, че все някой ден ще дойде. Въпросът е как ще дойде. Защото като дойде насилствено, тя идва по-рано. Верно е че богатия крадец живее по-добре и охолно, но е за по-кратко. Да почиват в мир, там няма кой да ги безпокои защото банковите сметки остават другаде.
 • Съседа
  Отговор
  7 10:06  13.01.18
  Едни с други се плюят когато всичко излезе наяве. И винаги другият е чист, честен и не корумпиран. Направо ми се плаче за тях отдали изцяло живота си за благото на България. А после се чудим защо ги избиват като пилци. Защо никой до сега не се е сетил да застреля бай Ставри от рекламата на Бор чвор, та са го изтървали да стигне до 80 години. А за майка му която цепи дърва да не говорим, тя сигурно е столетничка. Всички забогатели по втория начин си заминаха от този свят до 50 годишна възраст, с изключение на някои на кото ние заблудените българи им подсигурихме власт и охрана.
 • мунчо
  Отговор
  8 10:36  13.01.18

  До коментар #1 от "Ел Чоки":

  Право в десетката! Браво!
 • Редял листите !
  Отговор
  9 10:36  13.01.18
  И затова ли го убихте, защото не е от вашите, а вие листи нямате ли, вашите листи не ги ли реди някой?
 • Клепалото
  Отговор
  10 11:54  13.01.18
  Последното клепало на бсп не пропусна да се отчете. Тъкмо се чудех какво му е казала строгата господарка да бълва по медиите, и хоп Раданчо се изповръща...
 • Dragozow
  Отговор
  11 15:04  13.01.18
  Да, казал е точно на Радан.
 • отговор
  Отговор
  12 17:09  13.01.18
  Покойният Петър Христов редеше листите, а Радан му светеше. Когато човекът не е жив, всеки може да говори каквото му хрумне! Убитият няма как да опровергае, каквото и да било. Затова е казано - за мъртвите или добро, или нищо! Особено празни брътвежи, с каквито се препълниха медиите ни! Всеки говори каквото му скимне, а медиите дават трибуна на желаещите да дрънкат глупости! Колкото до Радан, колкото и да си толерантен към всички различни, към Радан не можеш да не изпитваш отвращение. Типично обратно, да не кажа нещо лошо, поведение! Съчетано с простащина! Пази, Боже, такива като него да попадат в политиката. Не стават, никак!
 • Анонимен
  Отговор
  13 22:00  13.01.18

  До коментар #5 от "Диди":

  Не бълха а плъх.

Напиши коментар:


Публикувай