3 403 4

Автобус помете кола с младежи, прати ги в канавка

Мартин Христов

Автобус на монтанската транспортна фирма „Монтана АТ“ е ударил лек автомобил с двама младежи във Враца, съобщи BulNews.bg. Инцидентът е станал вчера вечерта на кръстовището на бул. „Васил Кънчов“ и ул. „Георги Апостолов“.

Рейсът е извършвал редовен курс по линията София-Белоградчик, когато при навлизането във Враца ударил лек автомобил „КИА“ с врачанска регистрация, който излязъл от път без предимство на натоварения булевард. От силния сблъсък колата се завъртяла и се спряла в канавката. За щастие пътуващите в нея момче и момиче се отървали без наранявания. Пробите за алкохол и на двамата шофьори са отрицателни.

Заради инцидента е блокирана едната лента за движение в посока автогарата, тъй като в нея са пострадалите возила. На мястото на инцидента има патрул на полицията, който регулира движението в дъждовната петъчна вечер.

Враца / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Диди
  Отговор
  1 08:54  13.01.18
  Хубаво че поне келеметата са живи.
 • Истината винаги боли
  Отговор
  2 09:04  13.01.18
  Помете,замете,няма вече други новини от България!!!
 • Минаващ от тук
  Отговор
  3 14:05  13.01.18
  Заглавието нещо е сбъркано. Не автобусът ги е ударил, а те са се натресли в него, след като не са спазили предимство. Има голяма разлика.
 • Гост
  Отговор
  4 23:15  13.01.18
  Така ще е докато си намират книжките в лъки бой. Трябва както беше преди три мрсеца курс за Б категория и задължирелен полигон а не да ми пускат шофьори на всеки 28 дни чак и ускорени курсове има алоооу стегнете се не ахмаци

Напиши коментар:


Публикувай