908 4

Пенсионерка загина, пресичала неправилно

Светослава Ингилизова

Жена загина при пътен инцидент край Пловдив. Катастрофата е станала в началото на село Tруд снощи. Citroen със смолянска регистрация блъсна 70-годишна жена, която пресичала неправилно пътя в тъмен участък без там да има пешеходна пътека.

Автомобилът бил шофиран от 47-годишен лекар, който веднага слязъл да помогне на ударената, но въпреки че положил усилия, не успял да я спаси, съобщи "Трафикнюз".

Пенсионерката, най-вероятно, е отивала на гости при синовете си, които държат автосервиз в района. Шофьорът е тестван за алкохол, но резултатът е отрицателен. По първоначална информация той не е карал и с висока скорост.

Пловдив / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • някой
  Отговор
  1 11:43  14.01.18
  Почерниха му живота на човека сега.С наши тъп закон в който шофьорът винаги е виновен трябва постоянно да се кръстиш някой малоумник да не тръгне по прекия път да пресича магистралата и после фатмака да ти пише движение с не съобразена скорост.
 • гоги
  Отговор
  2 12:08  14.01.18
  В Турция който блъсне пешеходец на пешеходна пътека до 24 часа е осъден на 20 години затвор и парична глоба която едва ли може да плати и си излежава присъдата доживот а който блъсне неправилно пресичащ е невинен кога ще стане и при нас така
 • Иво
  Отговор
  3 18:54  14.01.18
  Кофти случка за шофьора. Щях да изпадна в подобна ситуация. Добре, че едно ПОЛО ме спаси. Блъснах се в него. На бабичката дори не и трепна, продължи си по пътя.
 • Василев
  Отговор
  4 23:03  14.01.18
  От там минавам всеки ден-интензивен трафик, една слабо осветена пешеходна патека и пътно платно,болшинството от пресичащите са с тъмни дрехи и изкачат внезапно. Толкова ли е скъпо да се направи свястно осветление?

Напиши коментар:


Публикувай