875 4

ВМРО с декларация за "извратените" тенденции

Светослава Ингилизова

Истанбулската конвениция бе внесена за ратифициране в петък в Народното събрание. От партията на министъра на отбраната Красимир Каракачанов скочиха остро.

От ВМРО изпратиха официална позиция по този въпрос, като са категорични, че Истанбулската конвенция, която използва превенцията на насилието над жени, прокарва недопустими текстове.

Ето какво пишат от ВМРО:

Ние от ВМРО – Българско национално движение сме възмутени от позицията на френския евродепутат Карима Дели, че официалната видео реклама на българското председателство на Съвета на ЕС трябва да бъде спряна незабавно заради послание, което смята за политически некоректно.

Припомняме, че клипчето започва с думите: "България - когато я срещнете за първи път, може да ви даде даде грешен сигнал. Помнете - тук "не" може да значи "да". Не че се опитва да ви обърка, просто ви кани да я опознаете сами".

За адекватността на самото съдържание, не е мястото и времето да се говори, но сме категорични, че да се търси подтекст за сексуален тормоз е крайно, грозно, нелепо и недопустимо. На това тук, по нашенски ние му казваме: „Да търсиш под вола теле“ – нещо, което именно тези неолиберални общности се опитват да реализират и да ни убедят, че е нормално.

Ето какво публикува Карима Дели в социалната мрежа Туитър: "Едно "не" никога не може да означава "да". Това е основно правило за съгласие и зачитане на жените. Искам оттеглянето (на видеоклипа) ", добавяйки хаштага на кампанията срещу сексуален тормоз, която взриви Холивуд - #metoo.“

Това е поредният пример за извратената криворазбрана реалност, в която „Зелените“, чиито представител в ЕП е Дели, живеят и недопустимите стандарти, които крайните либерали в Европа се опитват да насаждат.

Припомняме, че такъв е и случаят с Истанбулската конвенция, която под маската за превенция насилието над жени, прокарва недопустими текстове като „социален пол“, „разчупване на стереотипите за мъж и жена“, официализиране на термина „джендър“,както и въвеждане на трансджендър обучение в детските градини и училищата.

Ние от ВМРО сме категорични, че в България има вековни ценности, морал и традиции, които ще продължим да отстояваме и браним от „новите“ извратени „световни тенденции“.

Ако днес, държавата ни допусне подобна провокация, то утре и „Добър ден!“ ще бъде повод за дела за сексуално насилие.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Истината винаги боли
  Отговор
  1 12:28  14.01.18
  Браво на ВМРО!!!! Мнозинството муртути и от ГЕРБ и естествено и приятеля на България -ДПС гласуваха бързо,бързо за новите ,,ценности" само и само да останат на Еврогейската цицка,за да могат да си напомпат банковите си сметки!!!

  Коментиран от #3

 • гост
  Отговор
  2 12:48  14.01.18
  ...е агент Иване, виждаш ли как стоят нещата...точно както при теб, след като не си разбрал за какво става дума в Истанбулската конвенция правиш грешни изводи и заключения точно както ти казваш за тази Евро депутатка Карима Дели за ДА и НЕ по Български...трябва да наблегнеш на четенето, а не на ремонта на МИГ-овете за които също нищо не разбираш, а само искаш да си вземеш част от полагаемите комисионни...боклуци на власт...това е България
 • Нафарфорий
  Отговор
  3 12:57  14.01.18

  До коментар #1 от "Истината винаги боли":

  На мен ми е интересно следното уж от дпс и герб всички са яростни защитници на гейове, третополови и други отрепки, а пък на нито един от тази партия няма детето му да е гей или травестит, напротив децата им нормални, народили им по 3-4 внучета. Тази конвенция има за цел да развращава нашите деца. То много лесно да развращаваш децата на електората да им казваш: женете се за араби и негри, ходете по гей паради, а техните си да ги строяват като севернокорейски пионерчета!!!!!!
 • Све
  Отговор
  4 14:53  14.01.18
  Добре е да не бъдем послушни пуделчета на либералите. ЕС отива на кино в днешния си вид. Дано да се усетим навреме

Напиши коментар:


Публикувай