880 2

Полицаи арестуваха пиян и агресивен лекар в медицински кабинет

Мартин Христов

Пиян лекар беше задържан по време на дежурство в столичния квартал "Сухата река". Негови пациенти подали сигнал на телефон 112.

Дошлите полицаи установили, че алкохолът в кръвта на дежурния д- р Ангел Асенов, е 1.27 промила, съобщи Нова тв.

Първоначално лекарят отказвал да даде проба и се държал агресивно с полицаите. Той е задържан за 24 часа и ще му бъде повдигнато обвинение за хулиганство. А чакащите пациенти са прегледани от друг лекар на медицинския център.

"Малко съм шокиран. За първи път имаме подобен инцидент изобщо, за първи път виждам лекар в такова състояние. Организирали сме този кабинет от 15 години, подобен инцидент не сме имали. Затова ни дойде малко като шок. Но, честно казано, трудно намираме хора, които имат желание да работят в такъв кабинет", заяви Атанас Пелтеков, управител на медицинския център "Вигор".

София / България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • реципрочно
  Отговор
  1 10:26  16.01.18
  Искаме специален закон за защита от пияни и агресивни лекари !!!!! p.s. + алчни
 • бай той
  Отговор
  2 10:39  16.01.18
  Масово лекарите в спешните центрове и кабинети са видимо неадекватни. Масово вонят на алкохол, а тези, които не миришат на джибри ся сигурно на по-силни неща. Чувал съм, че си правят миксове от медикаменти и се друсат. Едно време с морфин се друсаха. Други с панадол и т.н. На тези хора си поверяваме живота, а те собствения си не могат да опазят. Явно свесните лекари напуснаха, а останаха утайките, както във всяка област за която се сетите.

Напиши коментар:


Публикувай