2 063 13

Пиян шофьор помете спирка на градския транспорт в София (СНИМКА)

Мартин Христов

Пиян шофьор помете спирка на градския транспорт в София. Инцидентът е станал около 21.00 часа в понеделник вечерта, на столичния булевард "Александър Малинов" в квартал "Младост".

Алкохолната проба на шофьора е показала 1,6 промила алкохол в кръвта, съобщиха за NOVA от Центъра за градска мобилност.

При инцидента няма пострадали.

На място е изпратен екип на Центъра за градска мобилност. Предстои оценка на щетите.

София / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Сачо
  Отговор
  1 12:24  16.01.18
  Някакъв палячо с ник Начо Коментираше Пловдивските шофьори сутринта , Не пожела да ми отговори той от кой град е ?
 • 2 12:46  16.01.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • 3 12:51  16.01.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Истината винаги боли
  Отговор
  4 12:51  16.01.18
  По бързата процедура,събира се трибунала и на място си получава наградата.Продължи ли тази слободия още две, три години няма да има жива душа по улиците!!!

 • 5 13:14  16.01.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Гошо
  Отговор
  6 14:36  16.01.18
  Аз бях свидетел на цялата катастрофа и тази новина е показателна по какъв начин репортерите си вършат работата. Шофьорът, който помете спирката, може да е бил пиян - не оспорвам това, тъй като няма как да знам. НО... никой не е писал каква е основната причина за катастрофата. Ето каква е истината. Имаше двама шофьори. Единият мина на червено, в следствие на което вторият се опита да избегне сблъсък, като зави рязко, изгуби контрол и мина през спирката. Да, вторият може да е бил пиян, но истинският виновник е този, който мина на червено и в последствие избяга. Повече обективност, моля!

  Коментиран от #8, #10

 • Дългия
  Отговор
  7 14:37  16.01.18
  Пак полицаите са виновни.Няма контрол като ги пишат къде стоят по разни групи.
 • Истината винаги боли
  Отговор
  8 14:42  16.01.18

  До коментар #6 от "Гошо":

  И двамата са били пияни,добре че няма невинни жертви,сега да хванат и другият пияница,има камери навсякъде...

  Коментиран от #9

 • Гошо
  Отговор
  9 15:12  16.01.18

  До коментар #8 от "Истината винаги боли":

  Може и този, който мина на червено, да е бил пиян, но е напълно възможно да е бил трезвен и просто да се е объркал, тъй като на това кръстовище има 2 различни светофара - единият за направо и надясно, другият - за наляво. Той искаше да завие наляво и когато светофарът за направо и надясно светна зелено, той тръгна, макар че светофарът за наляво светеше червено (и аз чаках да завия наляво). Без да има добра видимост и на червено той тръгна да завива наляво, а отсреща се задаваше шофьорът, който помете спирката, тъй като трябваше да завие рязко, за да избегне удар с миналия на червено. Наистина е щастие, че няма пострадали. Заради едно малко недоглеждане на светофарите и минаване на червено, някой можеше да се прости с живота си. Бъдете внимателни и бдителни, когато шофирате!!!
 • Винаги трезвен
  Отговор
  10 16:56  16.01.18

  До коментар #6 от "Гошо":

  Това, че има водач употребил алкохол е причина за съпричиняване, независимо от обстоятелствата... Въпреки, че има и друг нарушител, замъгленото съзнание на употребилия алкохол е предпоставка да не реагира на време или прецени ситуацията в аванс, предотвратявайки ПТП. Бих могъл и да отида по-далеч...пияният ЛЪВ виждайки, че е ПРЪВ и ПРАВ, показва кой е по-велик селяндур, окрилен от изпития алкохол. Всичко подлежи на преценка, включително и степента на вината на всеки от участниците в ПТП, а Вие като свидетел отидете където е необходимо и свидетелствайте!

  Коментиран от #11

 • Гошо
  Отговор
  11 18:16  16.01.18

  До коментар #10 от "Винаги трезвен":

  Аз, както и други свидетели, дадохме показания пред пристигналите полицаи. Не останах, за да видя какво ще заключат, но съдейки по статията, са си намерили изкупителна жертва и са поставили цялата вина върху пияния шофьор. Според мен, ако беше трезвен, щеше да реагира по същия начин - отново с рязък завой и изгубване на контрол. Тогава валеше обилно сняг и изгубването на контрол при рязък завой беше една идея по-лесно от нормалното. Движеше се с около 50 км/ч на зелен за него светофар и нямаше как да предвиди ситуацията, тъй като нямаше никаква видимост към водача, който мина на червено. Единствено му оставаше по някакъв начин да избегне удара и това и направи. Трудно е да се каже дали ако не беше пил, щеше да успее да си върне контрола върху автомобила и да не минава през спирката. Не съм карал пил, така че не мога да направя добра съпоставка, но според мен това зависи повече от шофьорските умения и подготовка, отколкото от трезвеността.

  Коментиран от #13

 • kjytkulkululu
  Отговор
  12 19:05  16.01.18
  трябва да се разреши карането пиян,защото алкохола успокоява и замъглява мисленето по този начин той се откъсва от робската действителност
 • иво
  Отговор
  13 18:49  17.01.18

  До коментар #11 от "Гошо":

  благодаря за даването на показанията пред тази статия аз съм този който се удари единствено помня как му видях фаровете В ОГЛЕДАЛОТО И ЗАВИХ РЯЗКО НА ДЯСНО ДА НЕ МЕ УДАРИ на този смелчага който мина на червено и изведнъж се оказах извън колата и другото което е не съм бил пиян просто бях пийнал 3 бири и дрегера отчете 1.16 промила благодаря

Напиши коментар:


Публикувай