2 602 14

Братя Пулеви се присъединиха към движението на Божидар Димитров

В редиците на "Боянски клуб" са влезли още Българската земеделска партия и партията на Костадин Костадинов

Братя Пулеви се присъединиха към движението на Божидар Димитров
Константин Карагьозов

Историкът проф. Божидар Димитров се похвали, че в редиците на неговото движение „Боянски клуб“ са се присъединили Кубрат и Тервел Пулеви, партията на Костадин Костадинов и Българска земеделска партия. Професорът коментира още и договора за добросъседство между България и Македония, който беше ратифициран вчера в Скопие. Според него България не може да отвори пътя на съседите ни към Европа.

„Докато Гърция не се съгласи с името, което ще носи Македония. В един момент имаше надежда, че ще склонят на „Нова Македония“, тъй като реагираха много партии, които щяха да използват ситуацията да свалят Ципрас, той предложи референдум. Според мен 90% от гърците ще гласуват против всичко, което се включва „Македония“ – горна, долна, средна – няма значение“, заяви Димитров пред BiT.

Според Божидар Димитров има огромна промяна в отношението на македонците към българите. „През 90-те не можех да намеря един човек да каже, че е българин. Сега нещата се променят, като се разхождам там, те ме познават, гледат българска телевизия“, каза Димитров.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Бесен Язовец
  Отговор
  1 16:29  16.01.18
  Партията ще се казва БГ.Глупендер всички желаещи могат да се запишат в редиците и единственото изискване е да ти липсва мозъка !
 • Реалист
  Отговор
  2 16:38  16.01.18
  Този ще пообере гласове от патриотите и левите. Едва ли ще влезе самостоятелно в парламента. А Пулеви май повтарят Кличко - от бокса в политиката докато са популярни. За сега са "един файтон хора". Очаквам бесепарите да ги оплюват защото ще им придърпат гласове на изборите.

  Коментиран от #3, #14

 • Бесен Язовец
  Отговор
  3 16:41  16.01.18

  До коментар #2 от "Реалист":

  Грешишшш БСП има твърд електорат а точно плаващия едно време на САС сега на ГЕРБ ще придърпа таз партиика еднодневка къв неук трябва да си за да гласуваш за човек който е бил БКП после БСП после ГЕРБ сега БГГ!!!
 • 4 16:56  16.01.18
  Този коментар е премахнат от модератор

 • ВМОРО
  Отговор
  5 16:57  16.01.18
  Парламентарно представените са изчерпани и преяли с власт. Всяка една нова алтернатива е добре дошла. Не съм вярвал, че ще напиша нещо подобно за движение, създадено от бивш агент на ДС, но покрай Б. Димитров може пък да се появи нещо интересно.
 • МММ
  Отговор
  6 17:53  16.01.18
  Професора казваше,че събира само до доцент и то по изключение,а тия двамата освен да ги е взел за охрана.
 • НОВО ВМРО ?
  Отговор
  7 18:43  16.01.18
  Аз искам да създам нова политическа партия " НАРОДНА ПАРТИЯ " или " Работническа партия " където ГЛАСА НА НАРОДА А НЕ НА ДЕСПОТА ДА СЕ СЛУША. ДА ИМА ЧАСТНО И ДЪРЖАВНО. И ГАРАНТИРАН НА.ОДЕН КОНТРОЛ И ВЪРХОВЕНСТВО НА ЗАКОНА. КО МИСЛИШ ТИ БЕ БАЙНО ИЛИ СИ МУ .БАЛ .АЙКАТА. ДА СТАВА КВОТО ЩЕ. И ЩЕ ХВАНЕШ ШИШЕТО С РАКИЯТА ? Е ТАГАЗ ЩЕ ГНИЕМ В ПОМИЯТА. А КАЗВАТ ГЛАС НАРОДЕН - ГЛАС БОЖИЙ. НИМА У НАС НЯМА НИ НАРОД, НИ ГЛАС, НИ БОГ НИ ЗАБЕЛЯЗВА.
 • ОПИТ ЗА ЛЕТЕНЕ
  Отговор
  8 18:48  16.01.18
  Или дръзки опит да опъне дявола в ПОЛЕТ. Да почакаме и ще видим на кого отзад ще застане - на еничарите и башибозука или на СЕЛЯНИНА и пенсионера и трудовата класа. Ще успее ли да одрънка дявола във въздуха. СЪМНЯВАМ СЕ. НЯМА Я ПРОГРАМАТА НА КЛУБА ! ПРИЗИВА - ДАЙТЕ ДА ДАДЕТЕ ?
 • Братя Пулеви се присъединили
  Отговор
  9 19:43  16.01.18
  Това пропаганда ли е или беседа ? Щото ако е пропаганда да следвам Братята, дето се в главите ги блъскат - без мен !
 • Юбряяяяяя
  Отговор
  10 20:33  16.01.18
  Божието Проклятие пак се пише българин след като затри гроба и мощите на Васил Левски от църквата Света Петка. ПРОКЛЕТ ДА Е ВОВЕКИ! АМИН!!!
 • пенсионера
  Отговор
  11 20:53  16.01.18
  Събира допълнителни гласове за ГРЕБ . ГРЕБ кадрува , а не управлява, не прави реформи , няма нови инвеститори, просто нещата са на самотек. Налива пари без реформи, и кой печели ? Пак са техни фирмички, като санирането примерно. Да бяха дали тези пари на пенсионерите щеше да има оборот на потреблението. Нещат да променят нищо , само имитация и мимикрия е всичко.
 • Бенц
  Отговор
  12 20:54  01.02.18
  ДО Когаааа, не се ли е родил някой умен БЪЛГАРИН.......
 • Бенц
  Отговор
  13 20:56  01.02.18
  Нямам на предвид братя Пулеви....
 • Влад Цепеш
  Отговор
  14 17:56  23.06.18

  До коментар #2 от "Реалист":

  Прав си Димитров ще вземе гласове буквално от всички партии в парламента и мисля че ще успее да надскочи изборният праг

Напиши коментар:


Публикувай