1 362 5

Кой е агент на чуждите служби?

Пореден спор между Делян Добрев и Елена Йончева

Кой е агент на чуждите служби?
Стефанаки Йоанис

Кой е агент на чуждите служби? По този въпрос спореха депутатът от ГЕРБ Делян Добрев и от БСП Елена Йончева.

"Живея под наем, а родителите ми са потънали в кредити. Питам Елена Йончева изпълнява ли поръчка на трима бизнесмени в Хасково и на наши и чужди служби за моята дискредитация". Това каза народният представител от ПГ на ГЕРБ Делян Добрев в „Тази сутрин“ по бТВ.

„Колежката Йончева обикаля студията и носи един топ хартия, в същото време нищо не показва. Самата история „Кумгейт“ и последните обвинения са просто жалки“, коментира Добрев.

Според него благодарение на Елена Йончева е излязло, че обществените поръчки в община Хасково са нещо лошо. Делян Добрев попита дали Елена Йончева има внесен законопроект в Народното събрание и дали се е преборила за някаква кауза.

„Г-жа Йончева служител ли е на определени служби в България и в чужбина? Изпълнява ли поръчка на български и чужди служби за моята дискредитация за енергийни проекти?“, попита още Добрев.

"Не работя за български, нито чужди служби. За мен това беше голяма изненада. Ако г-н Добрев смята, че работя за тайните служби, то г-н Борисов трябва да знае за това". Това заяви депутатът от БСП Елена Йончева на пресконференция в централата на БСП.

"Пребивавала съм само в хотел "Хистори" в Хасково по време на предизборната кампания, както и малко след това. Можете да го проверите", отвърна Йончева на въпроса дали е спала в имоти на Цветан Василев.

"Не знам за кои трима бизнесмени говори г-н Добрев. Призовавам го, ако смята, че продължават тези схеми в общината да внесе сигнал в прокуратурата. Ако той има информация, че тази схема продължава със същите или други фирми, нека каже", каза още тя.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Изясниел
  Отговор
  1 17:58  16.01.18
  Оф, докато тия двамата мишоци ни залисват с глупотевини Бащицата-БайМуй подари 100млн. на тумбаците, Пирин очаква бетоновози, Общинска Банка потъна в мутренски ръце... Евтини номера, палячовци! Не знаете само кога ще изтеглите късата клечка и няма бял автобус, който да ви спаси от всенародната любов!
 • впечатлен
  Отговор
  2 18:12  16.01.18
  БСП-то се оповава на две налудничави жени, които ръсят отрова в цялата държава. Тази партия все повече се феминизира, дали въобще останаха мъже в нея, освен Стефан Данаилов, остарял и грохнал, който ги подкрепя и им се радва. Останалите просто си траят. Някак не е много престижно, но знае ли човек, сигурно това е пътят към изборната победа.
 • стоян
  Отговор
  3 18:47  16.01.18
  На тая бледоока змия няма ли кой да и запуши устата
 • гост
  Отговор
  4 20:12  16.01.18
  Самозаблудата,че са център на земята е поръчковия компромат на дявола и тези мислят,че някой им се връзва на глупотевините.Ако искат да се ръчкат си е техна работа, а не обществена.Но ако изскочи заек ще се радваме.
 • Хасковлията
  Отговор
  5 13:42  17.01.18
  Интересно ми стана, да разбера ,от Делян Добрев, че мои приятели, които познавам от дете , вече са престъпници. Според него , разбира се. Иначе, те са си рибари от години, но щом са били на среща със Йончева, значи са престъпници. Отначало се посмяхме на плоската му лъжа, но после се замислих - колко лесно ,един новоизлюпен "политик" , може да опетни имената на много хора, без дори да ги познава.

Напиши коментар:


Публикувай