Last news in Fakti

17 Януари, 2018 08:47 9 811 28

Загинал в гонка оставя две сирачета

  • гонка-
  • загинал-
  • данко

Близките на младия мъж смятат, че зверският инцидент е причинен от 22-годишния Расим, който нямал книжка

Загинал в гонка оставя две сирачета - 1
Снимка: Флагман

Трагедията в поморийското село Страцин е неописуема след кървавото меле, при което загина 26-годишният Сергей Драганов. Младият мъж оставя 23-годишната си съпруга вдовица и две деца сирачета, които неутешимо ридаят, гледайки снимките му и чакат тати да се върне, разказва сайтът „Флагман“.

Припомняме, че фаталният инцидент стана на пътя между поморийските села Просеник и Страцин в събота, около 18:30 ч. В тежката катастрофа участват колата на Сергей - Алфа Ромео и БМВ с немска регистрация. По официални данни от полицията зад волана на немското возило е бил 47-годишниият Ангел Кирев, също от Страцин.

Близките на Сергей обаче не вярват на тази версия. Според тях БМВ-то е шофирало синът на Ангел - 22-годишният Расим, по прякор Данко. Той си е тръгнал от местопрестъплението, преоблякъл се и се върнал с баща си, който да поеме вината за инцидента, тъй като нямал българска шофьорска книжка, твърдят още роднините на Сергей. До сблъсъка се е стигнало след гонка на пътя.

"Всички знаят, че зад волана е бил Расим. Избягал, защото при подобен инцидент остави човек в инвалидна количка. Той и Сергей се срещнали в кафето и решили да се състезават, тъй като Расим е твърдял, че има по-бърза кола. На прибиране братовчед ми Сергей изпреварва с неговото Ромео БМВ-то и след това се удрят като са се забили в канавката. Когато отидох на място, гледката беше ужасна. Братовчед ми лежеше на земята, главата му беше сцепена. Не вярвах какво се е случило, паднах до него и започнах да плача и да го бутам, но вече не беше сред нас. Расим го нямаше, дойде след малко и помоли да отидем да издърпаме колата, за да може да си тръгне, защото щял да пътува за Германия“, разказва пред Флагман.бг братовчед на загиналия Сергей.

Съпругата му Алиса също не вярва, че 47-годишният Ангел бил зад волана на БМВ-то. Младата жена през сълзи разказва, че Расим е предизвикал мъжа й да се състезават. Бил жесток на пътя, размазвал животни и предупреждавал хората да си пазят децата.

"В деня на катастрофата мъжът ми се прибра от работа и каза, че отива да сложи нафта на колата. Казах му да си дойде по-бързо, за да оправим кошарата за детето. Минаха 10,20,30 минути, но него го нямаше. Отидох в кафето да го търся и там ми казаха за инцидента, светът ми се срина, след като разбрах, че е загинал", ридаеше съпругата на Сергей.

Младата жена е в шок, не знае как ще се справи с болката от загубата. Най-много обаче се притеснява за децата си, които остават сирачета. Двете дечица постоянно питали за баща си, чакали тати да се върне от работа.

"Болката е жестока, децата постоянно питат за Сергей, как да им кажем, че е загинал, ще се съсипят, не можем да им причиним това, излъгахме, че е на работа", разказва с тъга Алиса.

Родителите на Сергей - Михаил и Райна, също са съсипани, погребали са единственото си дете. Те били на гурбет в Гърция, когато разбрали за трагедията от снаха си и веднага се прибрали у дома.

Младият мъж бил работлив, сам построил къщата, където създал децата си и живял със семейството си щастливо. След загубата му тя остава празна, без Сергей, остават единствено спомените - за прекрасен съпруг, баща и приятел.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бат Саше

    68 2 Отговор
    Мииии, случва се. Особено когато сам си го причиниш!
  • 2 Коко

    56 12 Отговор
    Какво ревете?? Ако тоя идиот беше убил Вашите деца?? Един хулиган по-малко... Що не е отишъл да работи а си прави кушии???
  • 3 filo

    72 3 Отговор
    Жалко за младия човек, много жалко и за дечицата му, но той сам си е виновен за случилото се.
  • 4 Съдбата

    43 5 Отговор
    Съдбата на младите бмв-жии.
    Умри млад, за да бъдеш красив труп!
    Отричайки законите на физиката си отреждат запазено място, заровени на някоя поляна със звучното име гробища...

    Коментиран от #6

  • 5 onq s konq

    9 64 Отговор
    Като е тръгнал с некаква умрела алфа да се натбегва с беенве тека ше е
  • 6 Random

    13 14 Отговор

    До коментар #4 от "Съдбата":

    ЧЕТИ!
    Тоя е бил с Алфа Умрело.
  • 7 Българин

    20 31 Отговор
    Aбе вие хора чувате ли се какви ги дрънкате ?!?
    Две сирачета и вдовица, а вие,, той си бил виновен''.
    Имате ли идея за каква трагедия става въпрос ??
    Вместо да пишете тъпи коментари се замислете ако във вашите семейства се случи нещо подобно, колко забавно креативни ще сте!

    Коментиран от #10

  • 8 Анонимен

    40 0 Отговор
    Защо всичките които погазват законите след като загубят своя живот биват изкарвани най-съвестните хора на света.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 filo

    16 1 Отговор

    До коментар #7 от "Българин":

    А кой е виновен?

    Коментиран от #23

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Лудория

    25 1 Отговор
    Кофти за семейството на човека, но пък и той като има две деца защо ходи да се състезава по нормалните пътища? Ами ако имаше кола срещо него?! Има си писти и летища, ако иска да е ходил там.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 ААА

    18 0 Отговор
    Лека му пръст на единия , и тежко му на другият.Жалко за разбитото семейство , и най-вече децата. Другият го очаква съдебен процес , вероятно пандиз , и сериозна кръвнина. Не е трудно да се докаже , кой е карал колата , при съвременните възможности на криминалистиката. И като се замисли човек , кой има файда от това- никой, само губещи. И двамата пишман-състезатели ,не са чели приказката за двете козлета на моста.
  • 15 GSI

    8 1 Отговор
    Няма красив труп! Трябва да знаеш, кога да се откажеш хората са го изчислили, че такива гонки трябва да са на 420 метра права отсечка не на 10 километра,защото 6 така му бавно се paзвърта. 3а да се намали риска от вдигане на висока скорост с нашите неподготвени ''автомобили''
  • 16 ГОСТ

    3 1 Отговор
    ама поне разбрало ли се е кои е по по най?

    Коментиран от #21

  • 17 бай Хой

    7 1 Отговор
    След като белята вече е станала,какво значение има баща или син е бил зад волана?Оня дето е оставил тези деца сираци някой насила ли го накара да участва в гонка?Или да има драми,да четем и да се вайкаме...А кой ще мисли?

    Коментиран от #20

  • 18 Боби

    6 1 Отговор
    Хора колеги на пътя не сме на война вижте какво става омираме млади хора има писти за състезания който иска там да се състезава на пътя има толерантност и колегиалност живота е 1 и връщане назад няма
  • 19 РОМ

    5 1 Отговор
    Напоследък в България само така се кара,аз лично трудно срещам колеги на пътя да карат съобразно правилата и законите
  • 20 Гост

    6 1 Отговор

    До коментар #17 от "бай Хой":

    Ми младият е без книжка, а баща му когото искат да изкарат виновен има книжка. Да извършиш ПТП без правоспособност е углавно престъпление и опит за убийство. А и застрахователя не плаща огромната щета , настъпила в следствие на неправоспособност, ще трябва да я плаща виновният без книжка. Направо трябва да му вземат и акта за раждане.
  • 21 doe

    2 0 Отговор

    До коментар #16 от "ГОСТ":

    Доколкото разбрах алфата изпреварила ... ;)
  • 22 гост

    3 0 Отговор
    Не ми е жал за двамата идиоти. Жал ми е за децата. И добре, че няма невинен пострадал!
  • 23 бъра бъра

    1 0 Отговор

    До коментар #10 от "filo":

    Е как кой е виновен? Някакъв трети, те нали знаеш, че в такива случай все някой друг е виновен.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 хае

    0 0 Отговор
    лека му пръст и поклон пред близките му......ама кой прокурор написа тази грозна статия, нещата винаги имат две страни!
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 гост

    0 0 Отговор
    Ми-нищо лошо в случая няма-тя,природата и естественият подбор си вършат работата вместо нас!И така е много правилно и справедливо,защото-ако си не беше заминал този глупак,с простотията си би могъл да убие моето,твоето,или някое от нашите деца! Нали,глупаци,които го защитавате-само защото не е пострадало ваше дете,лицемери,.........
  • 28 Ибрахим

    0 0 Отговор
    А двата тъпи пееаса горе при аллаха,но без девици,не им се полага.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове