3 613 29

Слави Трифонов и съмишлениците му готвят тридневна беседа

3 777 души са изявили желание да участват в проекта на телевизионния водещ

Константин Карагьозов

Слави Трифонов разпрати отворено писмо до медиите, в което обяви, че той и колегите му от инициативния комитет за провеждането на референдума подготвят тридневна беседа с желаещите да подкрепят проекта им. Събитието ще се проведе на 2, 3 и 4 февруари и ще бъде излъчвано на живо в интернет.

Телевизионният водещ с гордост обяви, че "3 777 души от различен пол и възраст, хора с изумителни биографии", са поискали да се присъединят към начинанието му.

Ето и писмото на Трифонов, публикувано без редакторска намеса:

Уважаеми съграждани, с всеки изминал ден става все по-ясно, че политическата класа и начинът, по който тя се избира в нашата Родина, са нещо архаично, неспособно, зациклило, корумпирано и има нужда от брутална промяна. Между другото така пожелаха над 2 милиона и половина от българските избиратели чрез законен Референдум. Предполагам сте много щастливи от това, че България е председател на Съвета на ЕС, но дали това по някакъв начин ви кара да се чувствате по-добре, се съмнявам.

Та в този дух на мисли, аз и моите колеги от Инициативния комитет за провеждането на Референдума, решихме да ви покажем други хора – различни от сегашните политици. Образовани и доказали качествата си. Хора, които могат да представляват България и всички нас в съвсем друга светлина. Да бъдат политиците, които заслужава една модерна и цивилизована държава.

След като обявихме тези наши намерения, желание да участват в подобно начинание изявиха 3 777 души. Хора от различен пол и възраст. Хора, завършили различни университети, включително и най-престижните в света. Хора с изумителна биография.

И за мен е огромна отговорност и удовлетворение, че такива хора изявяват желание да участват в подобно начинание. Най-искрено изразявам огромната си благодарност и уважение към всеки един от тях. Държа да отбележа и че почти всички българи, които са на върха в световни университети, като преподаватели, или българи, които имат много успешен бизнес из целия свят, почти всички от тези българи се съгласиха заедно да проведем събеседването с желаещите да участват в подобен проект.

Така че, аз и моят екип сме готови да проведем това събеседване на датите 2, 3 и 4 февруари 2018 г.

Ще излъчвам събеседването на живо в интернет, за да може всеки един от вас, уважаеми съграждани, да бъде обективно информиран за това, което се случва.

Слави Трифонов

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • надежда
  Отговор
  1 11:02  18.01.18
  Слави, ти си едничката надежда на тоз изстрадал народ... който вече няма сила да вика!

  Коментиран от #27

 • маринова
  Отговор
  2 11:08  18.01.18
  Успех в начинанието!
 • Марин
  Отговор
  3 11:12  18.01.18
  Евала, Слави! Ще успееш! Това е единствената надежда
 • Капитана
  Отговор
  4 11:23  18.01.18
  Само с бръщолевене,Слави нищо не можеш да направиш и 100 хил.души да поканиш на дебати дори да са най умните и успели българи в своите сфери и бизнес проекти,моите адмирации и респект към такива успели хора пак нищо не можеш да направиш. Слави истината е една пич,направи си партия по всички правила които законът позволява,събери кадърни и можещи хора в твоя проект,предложи неща които са изпълними и постижими,направи нещо наистина добро за този народ,яви се на избори победи всички"Мишоци" и измислени партий и патриоти,натрий им носовете и тогава управлявай.Без създаването на партия просто нещо не можеш да постигнеш,това е самата истина.Друг е въпросът дали наистина искаш да влезеш в политиката и да се занимаваш с нея или просто не ти стиска.Искам да ти отправя съвет към Теб,ако си решил да правиш някакъв проект,подбери си достойни и смислени личности,не залагай на хора които са скачали от партия в партия или други подобни лекета,които се водят за някакви публични личности,така нищо няма да направиш,не прави грубата грешка " Със стари К-ви нов б---ак не става". Пич пожелавам ти успех в начинанието каквото и да е то,но запомни без да имаш твоя партия на която ти да си лицето и лидерът няма да ти се получат нещата в противен случай ще останаш в партийното небитие като поредния пробвал се да направи нещо,като " Да България", "Баста" и много други подобни примери мога да ти дам.По принцип,като ти следя изявите ти си перфекционист и искаш нещата които се случва

  Коментиран от #19, #28


 • Трифон
  Отговор
  5 11:26  18.01.18
  Поредната глупост на една застаряваща личност

  Коментиран от #11

 • Капитана
  Отговор
  6 11:31  18.01.18
  Да си довърша поста: Ти си перфекционист това което мислиш да направиш,изпипай го до последния детайл,предвиди добрите и лошите страни,просто го направи както си трябва.Не се страхувай от някакви неуспехи и провали,просто действай и върви напред,бори се,направи нещо смислено и хубаво!!!

  Коментиран от #7, #16

 • гост
  Отговор
  7 11:50  18.01.18

  До коментар #6 от "Капитана":

  Подкрепям капитана, това е пътя за промяната. RESTART на системата.
 • Истината винаги боли
  Отговор
  8 11:52  18.01.18
  Закърмен от Мултигруп и Чалгагруп,какво да се очаква от чичо Слави?????Може сега да е Герговгруп!?Не им ВЕРВАМ и на тези...
 • 9 12:04  18.01.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Пешо
  Отговор
  10 12:05  18.01.18
  В бостана България досега отглеждахме Тикви и Пъпеши. При селекцията им се появи и Кратуната. Честито!
 • един
  Отговор
  11 12:06  18.01.18

  До коментар #5 от "Трифон":

  По-млад е от БОКО ПАЦУЛА и можа да направи много, стига да иска!
 • БСП фракция ЛЯВА РЕЗБА
  Отговор
  12 12:13  18.01.18
  Ще правиш ли бе Славчо партия? - Нннннне! Почваме с лъжи, как ли ще свършим?
 • Гого
  Отговор
  13 12:15  18.01.18
  Абе този чалгажия пак се взе насериозно....Стига лъга хората бе дългуч...

  Коментиран от #15

 • 14 12:22  18.01.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • помня
  Отговор
  15 12:42  18.01.18

  До коментар #13 от "Гого":

  Този филм вече го гледахме,Гергьовден,НДСВ,ГЕРБ,Бареков-всичките почнаха така.Разликата е в технологията ,че се га има интернет и социални мрежи..Младите коитого харесват са били бебета или не са били родени.Боя на хората които ще среща е много малък за мащаба.Той самият не е убеден вътрешно в успеха.По скоро го прави защото или ще го гонят от БТВ или си вдига цената.Ако го напрви със сигурност ще се издънят дори и да влязат в управлението.Горе долу като Тръмп.Слави има силна интуиция и затова се колебае.По скоро сценаристите лятят във въздуха.Едно е да си завършил филология и да пишеш текстове друго е да управляваш.
 • помня
  Отговор
  16 12:44  18.01.18

  До коментар #6 от "Капитана":

  Този филм вече го гледахме,Гергьовден,НДСВ,ГЕРБ,Бареков-всичките почнаха така.Разликата е в технологията ,че се га има интернет и социални мрежи..Младите коитого харесват са били бебета или не са били родени.Боя на хората които ще среща е много малък за мащаба.Той самият не е убеден вътрешно в успеха.По скоро го прави защото или ще го гонят от БТВ или си вдига цената.Ако го напрви със сигурност ще се издънят дори и да влязат в управлението.Горе долу като Тръмп.Слави има силна интуиция и затова се колебае.По скоро сценаристите лятят във въздуха.Едно е да си завършил филология и да пишеш текстове друго е да управляваш.
 • Кой4о
  Отговор
  17 13:10  18.01.18
  Ти ли си морален стожер, бе мутра проста!? Опростачи цяло едно поколение с тъпите си чалги и фалшивото си пеене.Голямо просене на пари правеше, спомняш ли си а чалгар недодялан!?Жена не може да си намери, държава иска да управлява, това не ти е бръщолевенето на гнусотии и подигравки от екрана тъпан!
 • ЗЕВС
  Отговор
  18 13:24  18.01.18
  Преди да се яви на избори, трябва да има подготвени хора за всеки пост в управлението на държавата. Може би това е идеята на Трифонов. Голяма грешка е да се мисли, че е достатъчно само да се спечелят изборите и тогава от нищо то да се изграждат новите структури, без да има за това предварително подготвени кадри, за дадените задачи и функции.
 • БАРБА ЯНИ
  Отговор
  19 13:56  18.01.18

  До коментар #4 от "Капитана":

  КАПИТАНЕ,АБСОЛЮТНО СИ ПРАВ И ТЕ ПОДКРЕПЯМ НАПЪЛНО..... ВСИЧКИ ДА ИЗЛЕЗЕМ И ДА ПОДКРЕПИМ СЛАВИ...... АКО ДО ВСЯКО ДОБРО СЪЩЕСТВО,ЗАСТАНЕ ПОНЕ ОЩЕ ЕДНО....... КАКТО СЕ ПЕЕ В ЕДНА МНОГО ИЗВЕСТНА БЪЛГАРСКА ЕСТРАДНА ПЕСЕН.
 • гроб
  Отговор
  20 14:00  18.01.18
  Давай Слави ще те подркепим.
 • Москва
  Отговор
  21 14:05  18.01.18
  Другари Слави наш !
 • гост
  Отговор
  22 14:13  18.01.18
  Ужас и безумие... Живеем в държавата в която един прост учиндолски чалгарин се явява морален стожер и закрилник на духовните ценности на нацията . Овчия народ го гледа в очите и го припознава като новия месия .... Всеки народ си заслужава управлението и съдбата Прост народ - слаба държава !

  Коментиран от #24

 • Иво Христов
  Отговор
  23 14:51  18.01.18
  Браво,че е намерил 3777 Дебила да играят за него,дано не е гепил от нашите Дебили на БСП и КГБ!:):):)
 • ЗЕВС
  Отговор
  24 15:02  18.01.18

  До коментар #22 от "гост":

  Ти, който не си от простия народ, кой припозна от досегашните дипломирани величия за месията на България, Борисов, Станишев, Костов кой? За изминалите 28 г. ни се изредиха 18 правителства с образовани министри, и до къде я докарах ме? Окрадоха държавата и няма нито един виновен за разрухата. Български пенсионер с пенсия 200 лв. или емигрант с 600 до 1000 лв. това ли е бъдещето? Ако твоите дипломирани умници заявяват, че в България най-строго защитават своите граждани, това не е истина. В действителност гражданите трябва да се защитават от държавата. Лично моето мнение е, че трябва промяна на политическата система! Смяна на парламентарното с Президентско управление и двукамарен парламент!

  Коментиран от #25

 • Истината винаги боли
  Отговор
  25 15:43  18.01.18

  До коментар #24 от "ЗЕВС":

  Слави ща на оправи,по бързо и от Симоня,за 300деня,вервай чадо!!!Язък, дето си Зевса!!!

 • жожо
  Отговор
  26 15:55  18.01.18
  ...и Слави като ви поведе...не след дълго,ще питате каде акат гладните!Това да не е чага концерт,да управляваш държава!Нали,по,същият начин,оревахте да дойде Бойко....
 • гост
  Отговор
  27 20:54  18.01.18

  До коментар #1 от "надежда":

  Така е овцете блеят с години и вече нямат сила да викат . Но свръх тъпите овце блеят от 30 години по 365 дни прави 10 950 дни блеене и викане . Как да имат сила да викат ? Това е много викане и блеене . И тъпите овце още не могат да проумеят че с блеене и викане работа не се върши и държава не се стопанисва . Просташки народ !
 • гост
  Отговор
  28 21:02  18.01.18

  До коментар #4 от "Капитана":

  Потресаващо е колко много малоумници има в тая малка държавица . Слави Трифонов е поставен човек на статуквото . И театъра продължава , референдуми , постановки ................. и какво стана - нищо , но това си беше ясно . То не бяха царе ,пожарникари, аптекари, педали и всякакви , сега и селски простак готвят . И тъпия народ пак вярва , няма по тъп народ никъде и по страхлив и по предателски . Алтернативата за България е само една - Народния съд , до стената и всичко свършва и България за няколко месеца няма да я познаете , като се премахне тая геноцидна политика упражнявана върху народа .
 • гост
  Отговор
  29 22:49  18.01.18
  нищо няма да се промени,България е малка държава,всеки е човек на някой,всеки е рода с някой и лесно се управлява така.А Слави едва ли може да смени цялата администрация на държавно и местно ниво,не го ли направи ефект никакъв,продължаваме по старо му.Трябва да се сменят няколко поколение и манталитета на мислене и работа и плащане за съответния труд и може и да тръгнат нещата.За сега терминал 2 или 3 е спасението.

Напиши коментар:


Публикувай