1 077 3

Условна присъда за автомонтьор, шофирал на четири мастики

Водачът от Кърджалийско бил спипан с 1,91 промила зад волана

Константин Карагьозов

6 месеца „лишаване от свобода” с изпитателен срок от 3 години за шофьор от кърджалийското село Чорбаджийско, който е поредният спипан да управлява лек автомобил след употреба на алкохол.

Магистратите в Момчилград дадоха условна присъда на автомонтьора заради 1,91 промила зад волана. Той ще трябва да плати 200 лева глоба, а за 10 месеца няма да има право да управлява автомобил.

Автомонтьорът от Чорбаджийско решил да се почерпи след работа. В местно заведение той "обърнал" четири мастики, пише "Родопи24". След полунощ решил да се прибира към съседното село. Подкарал личния си „баварец”, а малко по-късно бил спрян за проверка от полицейски патрул. Дрегерът отчел 2,16 промила. Кръвната проба намалила резултата до 1,91 на хиляда, но въпреки това мъжът се озова в съда в Момчилград.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Иван (гост)
  Отговор
  1 10:14  21.01.18
  Еми няма и няма желание да се сложи стоп на това безумие с тия смешни присъди. Някой мисли ли си, че тоя няма да шофира 10 месеца, а ще може да работи в автосервиз?
 • Един Българин!!! (гост)
  Отговор
  2 10:22  21.01.18
  Поредният пример,че нашето правосъдие е не работи и корупирано.Ще караш пиян,ще ти дадат условна присъда!!!!Като нашият град,убиха човек с Хамър и майка му плати на който трябва и случая се потули!!!Няма такава държава!!!!
 • someone (гост)
  Отговор
  3 12:49  21.01.18
  Ако един автомонтьор от Чорбаджийско може да купи съдя... Не знам накъде повече може да се пропада. Но да - трябва да се сложи край на това безумие по някакъв начин. Алоу - милиционерите?!

Напиши коментар:


Публикувай