1 321 5

Условна присъда за автомонтьор, шофирал на четири мастики

Водачът от Кърджалийско бил спипан с 1,91 промила зад волана

Константин Карагьозов

6 месеца „лишаване от свобода” с изпитателен срок от 3 години за шофьор от кърджалийското село Чорбаджийско, който е поредният спипан да управлява лек автомобил след употреба на алкохол.

Магистратите в Момчилград дадоха условна присъда на автомонтьора заради 1,91 промила зад волана. Той ще трябва да плати 200 лева глоба, а за 10 месеца няма да има право да управлява автомобил.

Автомонтьорът от Чорбаджийско решил да се почерпи след работа. В местно заведение той "обърнал" четири мастики, пише "Родопи24". След полунощ решил да се прибира към съседното село. Подкарал личния си „баварец”, а малко по-късно бил спрян за проверка от полицейски патрул. Дрегерът отчел 2,16 промила. Кръвната проба намалила резултата до 1,91 на хиляда, но въпреки това мъжът се озова в съда в Момчилград.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Иван
  Отговор
  1 10:14  21.01.18
  Еми няма и няма желание да се сложи стоп на това безумие с тия смешни присъди. Някой мисли ли си, че тоя няма да шофира 10 месеца, а ще може да работи в автосервиз?
 • Един Българин!!!
  Отговор
  2 10:22  21.01.18
  Поредният пример,че нашето правосъдие е не работи и корупирано.Ще караш пиян,ще ти дадат условна присъда!!!!Като нашият град,убиха човек с Хамър и майка му плати на който трябва и случая се потули!!!Няма такава държава!!!!
 • someone
  Отговор
  3 12:49  21.01.18
  Ако един автомонтьор от Чорбаджийско може да купи съдя... Не знам накъде повече може да се пропада. Но да - трябва да се сложи край на това безумие по някакъв начин. Алоу - милиционерите?!
 • Шаран БГ
  Отговор
  4 07:24  07.03.18
  Между "мастика" и "мастичка" има разлика от 50 млт. Ако е "шибнал" 4 мастики, едва ли е можел да стане от стола в местното заведение!? !?Ама има всякакви юнаци ...... " Милиционерите" са си свършили работата, г-н someone . Вероятно автомонтьорът ремонтира колите на съдията и цялото му семейство и дори на роднините на роднините на съдията . Къде по-евтиничко- къде без пари.... Само не разбирам , какво означава "но въпреки това" в последното изречение. Под 2 промила не е ли " пиян " и не бива ли да ходи при кадията ?
 • ГОСТ
  Отговор
  5 21:29  17.03.18
  А бе вие малоумни ли сте или се правите. По вашата логика не може да работи по специалност та си през време на санкцията.В статията никъде не е отбелязано първо или второ е провинението според което има значение за санкцията. А що се отнася за хванат с алкохол трябва да си понесе наказанието според закона ОБАЧЕ БЕЗ ИЗКЛЯЧЕНИЯ

Напиши коментар:


Публикувай