2 112 9

Момче падна в гребния канал в Пловдив (ВИДЕО)

Съвестни граждани помогнаха на младежа, правейки жива верига

Стопкадър и видео: Facebook
Стопкадър и видео: Facebook
Константин Карагьозов

Неприятен инцидент стана вчера на Гребната база в Пловдив. Младеж попадна в ледените води на гребния канал, но благодарение на бързата реакция на случайни минувачи бе спасен без да има сериозни последствия за здравето му.

Ето какво разказа пловдивчанка, очевидец на случилото се:

Днес (б.ред. вчера), съпругът ми (с червеното долнище на анцуг ) спаси момче от заледените води на Гребната база Пловдив. Всичко стана светкавично. Бяхме на 10-15 метра, като чухме плясъка. Обърнахме се и видяхме как младежът се опитва да прави крачки напред, но водата го тегли навътре. Мъжът ми светкавично се затича към него. Аз трескаво търсех дълъг предмет, защото знаех, че мъжът ми също ще влезне във водата, за да го избута или издърпа. Момчето вече беше на около 3 метра навътре и гледаше паникьосано. Извиках на съпруга ми да изтегли едно колче от едно младо дръвче, още две момчета се притекоха, направиха жива верига и останалото снимах, защото бях сигурна в благоприятната развръзка на инцидента. Толкова се изгордях с мъжа ми, че не се стърпях и качвам клипчето. Днес аз това видях в България и го споделям с вас!

Пловдив / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Гост
  Отговор
  1 11:49  21.01.18
  Сигурно е имало мъртво течение в гьола и го е дърпало на вътре. То там е и бая дълбоко 1.50 -2 метра може би. Тая го изкара няква супер героична спасителна акция. МЪЖЪТ и е ГЕРОЙ. Може да же да му се възхищава, че влиза чисто гол в банята или, че се бръсне без упойка.

  Коментиран от #3

 • Унгого
  Отговор
  2 13:24  21.01.18
  А тоя падналия кой знае ква джанка или пиянка е щом не е могъл сам да излезне, та чак „спасителна акция” та чак го писали в новините.
 • гост
  Отговор
  3 13:53  21.01.18

  До коментар #1 от "Гост":

  До №1 и 2. Простащината е по хората а не по животните. Това е видимо от вашите коментари.

  Коментиран от #4, #5

 • гост
  Отговор
  4 14:16  21.01.18

  До коментар #3 от "гост":

  Ми, че то само такива останаха тука, умните отдавна избягаха. Това е видимо от резултатите от последните няколко гласувания на изборите.

 • аве фюрер
  Отговор
  5 16:09  21.01.18

  До коментар #3 от "гост":

  Верно ,че № 1 и № 2 са прекалили ,но донякъде имат право , за това има една поговорка " прост човек и вързано куче го хапе "
 • глупаците са нявсякъде
  Отговор
  6 18:17  21.01.18
  Тъй като съм пловдивчанка и всеки пловдивчанин би ви казал едно и също - трудно се пада в Гребния канал. Трябва да се набуташ в него. Момчето е нямало работа да върви там където е забранено и е изкарало късмет, че имало кой да го издърпа.
 • Густо Майна
  Отговор
  7 18:24  21.01.18
  Като е нагазил и в тинята, че в момента Гребния е източен и зор!
 • гост
  Отговор
  8 18:48  21.01.18
  А клипчето на спасителната акция къде е? Да не ви хвана срам да го качите? :) Мъжът спасител, едновременно влязъл да спасява "удавника" в 70 санта вода и същевременно чупил клони за спасение ;) . Може ли подобни глупости да пишете? 30 градуса наклон на брега и 1 метър вода.
 • 9 21:25  21.01.18
  Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай