564 3

Пациентка и медсестра си размениха обвинения за шамари

Мартин Христов

Пациентка в „Пирогов” се оплака, че медицинска сестра ѝ ударила шамари след операция. Сестрата отрича и твърди, че е била нападната по време на работа, съобщава bTV.

Миналия вторник Вяра Чорлева e в „Пирогов” за спешна операция. След излизане от упойката усетила силна болка. До нея била анестезиологичната сестра.

„Започнах да викам: „Боли ме, не издържам”. И тя ми вика: „Млъквай, тук е болница, ще те боли, естествено”. Аз ѝ казах: "Ще си правя каквото си искам, да не съм в манастира”. Мина ми от горната страна на главата, започна да ми удря шамари и да ми крещи коя била тя, че била сестра на не знам си кой си. Започнах да рева, да се треса”, разказа Вяра.

Версията на сестрата Лилия Андонова е, че тя е била набитата. „Тя реагира бурно, каза, че си е платила 1000 лева за избор на екип и сме длъжни да правим каквото тя пожелае – ще вика, ще крещи, ще ни бие. Удари ми един шамар с всичка сила и ме нарече с нецензурни думи”, обясни Андонова.

Вяра е подала жалба в „Пирогов”, а сестрата – в полицията. Засега Лилия е временно отстранена от болницата.

От ръководството на „Пирогов” запазиха мълчание, докато изясняват случая.

София / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Велин
  Отговор
  1 10:54  23.01.18
  Някои хора си мислят, че като си плащат всичко е Ок. Ако някъде в чужбина посегне на лекар или сестра, ще плаща хиляди, ама тук нали всички сме бабаити и все на юмруци налитаме.

  Коментиран от #2

 • Истината винаги боли
  Отговор
  2 11:18  23.01.18

  До коментар #1 от "Велин":

  "Ще си правя каквото си искам, да не съм в манастира”.ТО ТОВА Е ДОСТАТЪЧНО!?!?
 • Varna
  Отговор
  3 12:43  23.01.18
  Тоя миндил Чорлева е типична селска пръчка.Какво като си е платила.Това означава ли,че аз като си платя в съда и трябва да и бия шамари,където я видя.Жалко за сестрата.

Напиши коментар:


Публикувай