Last news in Fakti

23 Януари, 2018 13:16 2 372 19

Павлова плаши със съд заради тоалет

  • лиляна павлово-
  • съд-
  • тоалет

Министърът по Европредседателството Лиляна Павлова направи остро изявление, с което се закани със съд на медии, разпространили фалшива новина за нея.

Късно снощи тя написа във Фейсбук:

"Поредна доза грозни манипулации, в които се намесва името ми беше разпространена тази вечер. Целта е да бъда дискредитирана чрез внушения, базиращи се на неверни факти и откровени лъжи. Този път съм категорична и няма да позволя на гърба ми да се трупа рейтинг, правейки видими за обществото сайтове с фалшиви новини. Като уважаваща себе си жена, смятам, че е под достойноството ми да обяснявам за бельо, дрехи, чанти и други женски артикули. Но като политик категорично се противопоставям на всички грозни опити за манипулиране и подвеждане на читателите".



Павлова не уточни за какви неверни твърдения говори, но вчера се появи информация, че на тържественото откриване на Европредседателството в Народния театър тя е била с "блестящ черен тоалет на "Армани", който имал "дискретен скъпоценен камък на талията". Била си го купила от шопинг в Милано, а запознати изчислили, че комплектът от роклята, сакото, обувките и чантата й със сигурност надхвърлят 10 000 лева, пише още в публикацията, чиято достоверност тя отрича, пише Дир.бг.

"Неколкократно вече изпитвам унижението да чета за себе си абсолютни лъжи, неверни твърдения и фалшиви новини. Преглътнах и премълчах грозните лъжи за “космическите” цени на чантите ми, в резултат на което изтърпях всички последствия от това и понесох ураган от хули, обиди и упреци. Този път няма да го допусна. Няма да допусна семейството ми отново да преживее кошмара от омраза, изсипал се без основание върху нас", допълни министърът.

По думите й за пореден път се прави опит да се внуши, че политиците разполагат и живеят с неограничен финансов ресурс, с възможности, недостижими за обикновените хора. Тя подчертава, че е цинично да се заиграва със социалния статус на хората, с цел да се усили усещането за несправедливост и разделение в обществото.

"Ако това да се разпространяват лъжи, да се правят внушения, базирани на абсолютни неистини е свобода на словото, то е срам за България да се наричат журналисти тези, които дори нямат доблестта да излязат с името си. Свободата на словото не е слободия, а е съпроводена с отговорности и задължения, едни от които са информацията, която се представя на обществото да бъде базирана на истината.

Този път смятам да доведа борбата докрай и да потърся правата си по съдебен път. Случайно или не предишната атака по мен съвпадна със съставянето на правителството. А сегашната поръчка - с вота на недоверие (дебатите ще се проведат днес в НС - б.р.).Съвпадение? Едва ли", завършва изявлението на Лиляна Павлова.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    32 5 Отговор
    Тази личност е милионерка много,много отдавна!!!!!
  • 2 София възмутена

    28 4 Отговор
    тази жена нанесе тежки повреди на Климата в цяла Европа и Мала Азия.Повредите са причинени от нагло престъпи тежко терористични холограмни оръжия маскирани като"винетки".
    Милион Българи са отровени с холограмни отпадъци .
    НАглата престъпничка още е на свобода.Имаше писмена информация за исключително вредните холограмни оръжия които продаваше чрез полицейски рекет .над 5900 000 холограмни НЕЗАКОННИ Оръжие са продали само през 2017..
  • 3 Пенчо

    34 6 Отговор
    Грух грух,грух грух- всяко прасе си дочаква коледата,била тя рано или късно!
  • 4 Бесен Язовец

    34 6 Отговор
    Крадени парички лесно се харчат за скъпи тоалети.Друг е въпроса че тая каквото и да облече си остава ниска летва!
  • 5 аман от престъпнички на власт

    26 5 Отговор
    Напомняме че тази жена и други масови убиици на власт в София продават тежко терористични холограмни оръжия а не събират такси и данъци.

    ПЪтен данък е включен в цената на всеки литър гориво.заедно с акцизи,мита,еко такси други такси и незаконно ДДС 20%
  • 6 Гоуст

    29 3 Отговор
    И в Армани и във Версаче си си все същото комунистическо прасе. Всяка фраза ти е назубрена на изуст
  • 7 аман от терористки

    16 3 Отговор
    Сега За нагло ПИАР мероприятие ограби народа със стотици милиони живи кървави лева .
    Инсталираха хиляди камери за трайно увреждане на СОфия Земята и милиони жертви дневно.
  • 8 стоян

    4 16 Отговор
    До 7 коментар са дежурните от Позитано платени мекерета

    Коментиран от #9

  • 9 Адаша

    10 1 Отговор

    До коментар #8 от "стоян":

    Цъкай тогава минуси адаш, от колкото се може повече места за да изглеждат много.
  • 10 свобода на словото

    11 2 Отговор
    Информацията да бъде базирана на истина????????????????
    А ВАШАТА ИНФОРМАЦИЯ ДАЛИ Е БАЗИРАНА НА ИСТИНАТА?????
    САМО ЛЪЖИ И ИЗМАМИ, както каза Бате Гойко, най много се лъже по-време на избори и след лов!!!!!!!
    ЦИТИРАМ!
    Като почнат да се взимат на сериозно, чак стават смешни.
  • 11 Ник

    20 1 Отговор
    Нагла е като началникът си!

    - Тук сме все "парлеву франсе"

    - Аре "конграчулейшънс" за изявлението
  • 12 onq s konq

    2 24 Отговор
    Кой ви дава право тук да обсъждате фигурата на Павлова бе "АПОЛОНИ" ТАКИВА?И се виждате в огледалото какви сте дрепльовци,ама...от къде имала пари за дрехи?!А ВИЕ от къде имате пари за морето "минуси" които дежурно драскате на всяка значима политическа фигура от Правителството ааа?
  • 13 анонимен

    14 0 Отговор
    Айде бе! Била невинна! А има да плаща 100 лева за картина на художничката Милена Радева!Тя вече чака 2 години!
  • 14 Пфу

    22 0 Отговор
    Нагла и самовлюбена. С комунистическо минало и с европейско "бъдеще". Новата номенклатура - става за всякъде и никъде. Готова да продаде и душата си, но да е на власт
  • 15 ха ха ха

    17 0 Отговор
    Хайде мила госпожо, пуснете ме у вас да видя дрехите и аксесоарите ви, да направя една груба сметка за колко парици са ;)

    нали сте честната Марийка от долната махала :D

    само да ви кажа, че каквото и да си сложите на туловището, снажната ви осанка все еднакво смешно изглежда :P
  • 16 Stefko 88

    13 0 Отговор
    По скоро проблема е че .... Мис Пиги тоалета я прави дебела........ха ха ха


    Една вика на мъжа си
    - ъъъъ милооо тази роля прави ли ме дебела?
    - ми не знам мен тази вратовръзка прави ли ме плешив?
    - ми ти ти си плешив по принцип бе Гоше.
    - така де!
  • 17 некойси

    4 0 Отговор
    Всичко при нея расте, само устата и очите и са с непроменена големина.
  • 18 незнайко

    0 1 Отговор
    Права си е жената .
  • 19 Шаран БГ

    0 0 Отговор
    "......прави се опит да се внуши, че политиците разполагат и живеят с неограничен финансов ресурс, с възможности,недостижими за обикновените хора."
    И това, което "подчертава" в следващото изречение, е действително цинично.
    Тъй като управляващите/особено в последните години/" изравниха" СОЦИАЛНИЯ СТАТУС НА ХОРАТА, няма нужда да ни се ЗАСИЛВА УСЕЩАНЕТО за несправедливост.
    Според МИНИСТЪРКАТА ПО ВСИЧКО, нейната месечна доходност/ без бонусите и привилегиите, с които всички политици у нас са се срастнали до степен, че ги имат все едно от рождение, по право и вече не ги ЗАБЕЛЯЗВАТ дори / е равна с тази на обикновените хора!
    Да, тя трябва да получава за функцията, която има в държавата, да получава много по-вече!! Но забравя, че нейно основно задължение е ДА ПОВИШИ СОЦИАЛНИЯ СТАТУС НА ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА до степен такава, че да могат да живеят човешки, нормално!!!
    Но когато за най-дребните неща лъже безогледно, когато стремежът и е единствено да напълни хазната, т.е. да повиши собственото си благосъстояние и доход , няма право циника , да говори за "цинизъм" !!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове