1 694 10

Марешки за митниците: Поредният кьорфишек

Сегашното управление нямало алтернатива

Светослава Ингилизова

„БСП може да са опозиция, но не са алтернатива на управлението”, заяви лидерът на партия „Воля” Веселин Марешки пред бТВ.

„Няма как някой, който е също толкова корумпиран да бъде алтернатива”, обоснова се Марешки. Той определи днешния дебат в парламента като „безсмислено загубен пленарен ден”.

Марешки заяви, че неговата партия ще гласува против вота на недоверие, защото в момента няма алтернатива на управлението.

„Ние не избираме нито ГЕРБ, нито БСП. Ние избираме стабилността и сигурността. Към днешна дата няма алтернатива”, категоричен е Марешки.

Според него ако вотът на недоверие мине и правителството падне, това тласва страната към хаос.

„Днес призовах депутатите от ДПС да ме последват и да не подкрепят този вот на недоверие. Той е безсмислен. Когато дойде моментът и има алтернатива, която да предложим на българския народ, ще я предложим”, добави Марешки.

Проблемът с митниците

„Това се оказа поредният кьорфишек в държавата” – така Марешки коментира скандалът със системата на митниците, разразил се в последните дни.

По думите на Марешки въпросната обща парола, с която се влиза в системата е чак трето ниво на защита. „Първото е електронен подпис, след това има индивидуална парола и чак тогава има обща парола. Няма как някой от Калотина да влиза в системата на София”, поясни Марешки.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • ПИЧ
  Отговор
  1 19:17  23.01.18
  БРАВО ПИЧ ! Само при тебе зареждам ! А и търся лекарства само от твойте аптеки ! НАРОДЕН ЧОВЕК - да си жив и здрав да си харчиш парите !!!
 • не съм комунист
  Отговор
  2 19:21  23.01.18
  " Когато дойде моментът и има алтернатива, която да предложим на българския народ, ще я предложим"- Всяко управление може да каже че "няма алтернатива" и да узурпира властта завинаги! Ако Марешки не е нито опозоция, нито алтернатива, а не участва и пряко в управлението тогава какво прави в Парламента?

  Коментиран от #6

 • Глупак
  Отговор
  3 20:13  23.01.18
  Този излезе точно такъв неграмотен помияр какъвто е и видът му. Тъпа мутра. Ясно, че мястото му е в парламента за допълване на 80%. Гласувайте за ГЕРБ и ДПС
 • Стоян
  Отговор
  4 20:26  23.01.18
  Хора не го съдете прекалено строго. И на него му свиха сърмите. Заведоха му няколко дела, за които в момента нищо не се чува, и няма и да се чуе до момента, в който дръзне да се противопостави на силните на деня. Други да управляваха и тях щеше да защитава само и само да не изпуска окала. Точно от такива обременени персони в парламента има нужда единствената в света мафия, която си има държава...

 • Анонимен
  Отговор
  5 20:42  23.01.18
  Пътят към ада е постлан с добри намерения
 • onq s konq
  Отговор
  6 21:04  23.01.18

  До коментар #2 от "не съм комунист":

  Какво прави в Парламента Марешки ли,след като не участва пряко в управлението а не е и опозиция?Ами ТОЧНО КОЕТО В МОМЕНТА-ОХЛАЖДА С НЕУЧАСТИЕТО СИ В ТОПЛИЯ СЪЮЗ ДПС-БСП МЕРАЦИТЕ ИМ ЗА СВАЛЯНЕ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО И НАСТАНЯВАНЕ ВЪВ ТАКА БЛЕНУВАНАТА ОТ ТЯХ ВЛАСТ!И ще ти дам и пример за да го разбереш още по-добре-СЪЩОТО,КАКВОТО ПРАВЕШЕ И АТАКА ПРИ "ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ",само че за разлика от Марешки който си стои в Парламента,Волен ходеше в Куба да си пече задника и да пие изтънчени тамошни коктейли с хаванска пура в уста!
 • 7 21:22  23.01.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Гост
  Отговор
  8 09:09  24.01.18
  Кандидат-затворника разчита на "стабилността" за отлагане на присъдата!
 • гост46
  Отговор
  9 10:00  24.01.18
  Към коментар №2. Не се чуди какво прави Марешки там. Той е като топките на мъжа: хем участват в секса хем са навън.
 • аве фюрер
  Отговор
  10 14:19  24.01.18
  И ко изляна ся ? Марешки излезе най-трезвомислещия в този парламент . А комунагите за пореден път се изложиха публично , и саморекламката им не успя , видя се колко са жалки .

Напиши коментар:


Публикувай