609 1

БДЖ пуска още 4000 места до Перник за фестивала "Сурва"

Ще има и допълнителни влакове на 27 и 28 януари

Стефанаки Йоанис

На 27 и 28 януари "БДЖ - Пътнически превози" ЕООД ще осигури 4000 допълнителни места във влаковете, които се движат между София и Перник.

Това съобщиха от компанията.

Увеличаването на броя на вагоните и мотрисите за влаковете между двата града се прави за удобство на всички, които желаят да посетят Международния фестивал на маскарадните игри "Сурва", който ще се проведе в Перник през периода 26 - 28 януари т.г., съобщават от компанията.

Освен редовните с увеличени състави влакове, за осигуряване на допълнителна възможност за пътуване с влак между София и Перник, на 27 и 28 януари извънредно ще се движат още шест влака.

Цената на билет за пътуване от София до Перник е 2.30 лв. Притежателите на железопътни карти ползват намаление от крайната цена, като за тези клиенти билетът е на стойност 1.35 лв. "БДЖ - Пътнически превози" ЕООД предлага и еднодневни карти за неограничено пътуване между София и Перник в рамките на един ден. Цената на картата е 4 лв.

Клиентите на националния железопътен превозвач могат да получат подробна информация за разписанията на влаковете от служителите на гишетата "Информация" и билетните каси в железопътните гари и бюра в страната или на националния информационен телефон 0700 10 200.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Иванчо
    Отговор
    1 17:10  25.01.18
    А местната болница разкрива още 100 звънредни места за настаняване

Напиши коментар:


Публикувай