1 036 2

Почина самозапалилата се заради мъж побойник

Стефанаки Йоанис

57-годишната жена от врачанското село Бъркачево, която вчера се заля с бензин и се запали, е починала снощи в "Пирогов", съобщиха от МВР - Враца.

Сигналът за горящата жена е подаден вчера около 13.20 ч. в Районното управление на МВР в Бяла Слатина.

Изпратеният на мястото полицейски екип е установил, че след скандал между съпрузи, 57-годишната Павлина А. се е заляла с бензин и се е самозапалила. Жената е транспортирана за лечение в Клиниката по изгаряния на "Пирогов", където въпреки усилията на лекарите е починала снощи около 21 часа. Павлина е била с около 85 процента изгаряния по цялото тяло.

Съпругът й Съби А. (56 г.) е задържан в Районно управление на МВР-Бяла Слатина за изясняване на случая, като на същият са взети обтривки за наличие на петролни продукти.

Образувано е досъдебно производство. Според хората от Бъркачево, Съби злоупотребявал с алкохола и често пребивал жена си, която бягала при съседи или близки, но после отново се връщала.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Ядеитн
  Отговор
  1 11:25  26.01.18
  Като я биел - да го е заляла с бензин и да го е запалила бре! Или да си сбере гащите и паспорто в чантата и да бега надалече. Аман от съжаление към самоубииците. Кекави хора.
 • Вълчан
  Отговор
  2 21:25  27.01.18
  Да бе да...то така става .Жалко за жената Такива идиоти вси още има по НАШЕНСКО....Аман от пияни простаци и рогоносци...

Напиши коментар:


Публикувай