27 Януари, 2018 21:29 1 933 29

ГЕРБ: Радев ревнува успехите на Борисов

  • герб-
  • румен радев

Дори и да има свое мнение, не отива на един президент да подронва престижа на парламента. Само човек, който не е бил в тази институция, може да каже, че парламентарната република е атрофирала. Това заяви в предаването "Офанзива" по Канал 3 депутатът от ГЕРБ Александър Ненков.

Напротив, държавата се намира в много добро състояние – у нас може да се прави бизнес, има финансова стабилност, цяла Европа гледа на България с добро око. На фона на всичко това не виждам какви са мотивите на президента да подронва престижа на държавата. Да поставяш под въпрос демократичните устои на държавата, е абсолютно пагубно, каза Ненков.

Първостепенното предназначение на президента е да е надпартиен, не бива да оставаме с впечатлението, че припокрива говоренето на опозиционните партии. Това не говори добре за държавния глава.

Очевидно е, че има много добра стиковка между президента и БСП, посочи депутатът от ГЕРБ. Според Ненков думите на Румен Радев, че това, че той е научил от медиите за поканата за посещение на турския президент Реджеп Ердоган у нас, е обида за България, издават ревност заради това, че Борисов е добре приет от европейските лидери.

Според депутата от ГЕРБ успехите на премиера дразнят държавния глава. Съмнявам се, че тези, които говорят за трети пол, са чели Истанбулската конвенция.

Джендър означава социален пол. В конвенцията се казва, че ако има жена, която не се чувства жена, те не трябва бъде дискриминирана, коментира Ненков. За тази седмица новината е, че БСП внесоха подписи за референдум. Това е покъртително и лицемерно, заяви той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Гнида

    47 6 Отговор
    Лицемер !

    Коментиран от #22

  • 3 Хаха

    55 5 Отговор
    Какви успехи, какви пет лева? При най-бедната и най-корумпирана държава........
  • 4 Патриот

    55 10 Отговор
    Спор няма!
    Кога г-н Радев ще купи с държавната си заплата къща на любовницата за 1,5 милиона?
    Кога ще спре проверка за лицензи и каквото и да на агенция "митници" и никой нищо няма да му каже?
    Кога г-н Радев с некадърната си политика, селски манталитет и т.нн. ще изгони 1 000 000 българи в чужбина поради липса на переспектива?
    Кога г-н Радев ще успее да ликвидира образователната система и здравеопазването?
    Кога г-н Радев ще почне да краде 9 от 10лв от строителство на магистрали и саниране, което пада още на следващата година?

    Няма спор. Такива успехи на наистина недостижими!
  • 5 Няма оправия

    42 7 Отговор
    Още един лизач от Тиквената партия,командирован със SMS,да омайва стадото Българско.Ами дано му ПОВЕРВАМЕ,за всичко казано от пратеничето на Голямата тиква!!
  • 6 Гербаджийско Пумиярче

    41 7 Отговор
    От Кво ревнува Радев бе? От продажникали бе? Че потупвали по гърбът домашния питомец на Меркел
  • 7 МММ

    41 6 Отговор
    Успехите в сенчестия бизнес нали!
  • 8 Къртев

    43 5 Отговор
    А, браво! И сега ще цъфтим. Напролет ще минем Европа и Америка. Ще ни завидят. Абе тия от ГЕРБ само в тях си гледат. За тях народа е невидим. А и успехите на Борисов са само във фантазиите на подчинените му. С какво по-точно се прочу, че явно съм пропуснал нещо. С окупирането на бизнеса, с танца със саби или с некачественото пътно строителство. А може би с изпълнението на предизборните обещания. Само едно изпълни и то на половина, че той ще е премиер за да поеме цялата отговорност. Е първата част е изпълнена. А и май щеше на Лада Нива да се вози? Аз не им вярвам!!!
  • 9 Гост

    43 6 Отговор
    Кое е това нещастно герберче? Безличнико, на фона на президента, от незабележим се превръщаш в смешник!
  • 10 Санкция

    35 6 Отговор
    Явно всички гербаджии са шизофреници 😉
  • 11 Варна

    44 4 Отговор
    Нека да припомним че това хлапе преди да стане депутат има условно казано 2 години стаж! Условно казано защото докато трупа стажът си е студент!
    - Покрай панаирите "Кум гейт" това малко ХХХ излезе да обяснява как жена му, която била ГОЛЯМ специалист напуснала държавната работа...
    Като гледам стажа на този и на жена му... - Питам привържениците на ГЕРБ, колко им стига акъла да подпомагат избирането на това момче, след като е ясно че принципа му на влизане в листите едва ли е вързан с интелекта и безценният му опит.... - Както и принципа на равният старт и избора на най- способният от групата за да стане народен представител...
    - На ли след 89 година вдигахме панаир, че държавните постове се раздават само между роднини и под масата... - Каква е разликата в момента? Един селянин с помощта на едно НПО си създаде по образ и подобие партия като БКП и естествено я управлява тоталитарно. - Пак имаме отбран кръг, за който моженето и конкурсното начало не важи. - Само като се сетя за оная кифла дето беше вътрешен министър и десетките недоразумения, които събираше по шосетата ... - Направо ме втриса!

    Коментиран от #12

  • 12 Бесен Язовец

    28 7 Отговор

    До коментар #11 от "Варна":

    НПО 2014 г.събори Пламен Орешарски и пак върна селото на власт щото им е удобен и цената не му е висока
  • 13 Ъъъ

    41 6 Отговор
    Тоя малък и жалък човечец.ще дава коментари за президента. Нищожество я ходи под полата на жена си и се скрий там. Забрави за скандала за конфликт на интереси в неговото семейство.
  • 14 неутрален

    42 8 Отговор
    Ей ГРОБАР, това което казваш е добро само за Вас мръсниците и крадците, защо това не важи за хората. МАХАЙТЕ СЕ НЕ НАЯЛИ СЕ ПРЕСТЪПНИЦИ. ЗАДАВЕТЕ СЕ ЧАС ПО-СКОРО!!!!!!!!!!!!!!!
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 семи проф

    31 3 Отговор
    Радев най мнго ревнува ,,интелекта" на Боко Де да беше ,умен' като него
  • 17 гостенин

    25 2 Отговор
    Тези хора са някакви комплексари. За диагноза на техните психични проблеми да се обядят на д-р Николай Михалов.
  • 18 gost

    20 1 Отговор
    ама факти....спрете да ни заливате с помията на такива "разбирачи". Или на вас това повече ви пасва. Сигурно има и по-умни политици на които можете да изложите мнениео.Нека да не бъде избирателно.
  • 19 gost

    13 1 Отговор
    ама факти....спрете да ни заливате с помията на такива "разбирачи". Или на вас това повече ви пасва. Сигурно има и по-умни политици на които можете да изложите мнениео.Нека да не бъде избирателно...и тогава може и да ви харесам ;)
  • 20 СссереМ

    5 31 Отговор
    Вярно казва човекът,фъркатото не може да се опре на малкото пръстче на ББ,и сега умира от яд,вярно че и държавата е в много по добро икономическо състояние,и червените ги е яд че не се развива планът Решетников.
  • 21 Реалист

    13 3 Отговор
    Точно обратното !
  • 22 Гербаджия

    15 5 Отговор

    До коментар #2 от "Гнида":

    Доста тъпо изказване на Ненков, Гербаджия съм ама този не го харесвам, НЕ Е СТОКА, и не прави усулга на Герб с изказването си, Бойко трябва да го махне преди да забърка голям скандал с глупостта си
  • 23 ТОА

    7 1 Отговор
    Тоа има още гОвнА по джуките от гъзерете, къде инги а лизал ахахаха !
  • 24 Plovdiv

    8 3 Отговор
    ...И съвсем случайно има 60 процента одобрение, които Разбойко Ненакрадисов няма да ги стигне още два живота.

    Коментиран от #26

  • 25 аве фюрер

    3 7 Отговор
    Ако Боко има успехи ,то някой друг ще ги ревнува ,но не Радев , на него просто от БСП му пишат изказванията , и затова е станал беквокал на Курнела .
  • 26 аве фюрер

    3 4 Отговор

    До коментар #24 от "Plovdiv":

    Явно заблудените и надяващи се на чудо са поне 60% .

    Коментиран от #27

  • 27 Plovdiv

    2 0 Отговор

    До коментар #26 от "аве фюрер":

    "Майн фюрер",хората трябва да се надяват на нещо, не мислиш ли? Не казвам, че Радев е някакъв еквивалент на Незнайко с вълшебната пръчица, който може да оправи всичко. Но трябва да има надежда, иначе да лягаме да умрем. Или кажи какво предлагаш ти, че "НЕ" всеки може да казва.
  • 28 Пешо

    6 0 Отговор
    В България няма парламент!Другото са подробности.
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове