28 Януари, 2018 20:07 4 413 87

Отец Саръев: Истанбулската конвенция е чудовищна манипулация

  • истанбулска конвенция-
  • саръев-
  • коментар

„Бог ни обича такива, каквито ни е сътворил. Ако Бог искаше да има трети пол, той щеше да създаде трети пол”, каза отец Боян Саръев в предаването „120 минути”, коментирайки дебата около Истанбулската конвенция. Документът, за който собствените му автори, а и родни политици и експерти твърдят, че е насочен само към проблемите на домашното насилие, предизвика гнева на консервативните кръгове у нас, който съзряха в него сценарий за легализация на гей браковете.

„Сама по себе си, конвенцията изглежда като истинска конвенция, като истински юридически акт. Тя се оказа една чудовищна манипулация. Тя е нескопосано написана, неправилно е направена самата конвенция – с много пропуски, с много многозначителни изрази, понятия и т.н.”, заяви духовникът.

По думите му авторите на документа от Съвета на Европа злоупотребяват с „тези най-тънки струни на човешката душа” и говорят за защита на жените и децата, когато всъщност имат предвид „социални полове и гей бракове”. Като доказателство той цитира чл.3 от конвенцията, в който няма мъжки и женски пол, при положение, че „човек се ражда или мъж, или жена”.

Според отеца това отваря възможност всеки да се определя за какъвто пол иска: „Този мъж, който се определя като жена, утре като го, недай си Боже, го пребият или малтретират, да каже: „Мен ме малтретират, защото се определям като жена”.

Отец Саръев определи всичко това като „човешко безумие” и опит да се противопоставим на собствената си природа. По думите му нетрадиционната сексуалност е личен проблем, който е „резултат от дяволското внушение, Дяволът иска да го направи (даденият човек) за позор и за резил”.

Той даже заяви, че при него са идвали хора с нетрадиционна сексуална ориентация и под негово въздействие сега „са се издигнали в обществото, като не се занимават с нестандартни сексуални отношения – дали правят или не правят секс, не го правят демонстративно, не развяват знамето на разврата и моралното падение”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Imthedevil

    7 92 Отговор
    Ай стига с тия глупости начи - бок не съществува, не го разбрахте това!

    Коментиран от #2, #3, #4

  • 2 факт

    62 3 Отговор

    До коментар #1 от "Imthedevil":

    КАК ТАКА ДА НЕ СЪЩЕСТВУВА БЪЛГАРСКИЯ ОЛИМПИЙСКИ КОМИТЕТ
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Morgoth

    49 4 Отговор
    Конвенцията не предлага въвеждане на трети пол, тя предполага, че такъв вече е въведен. Тя е направена от западняци и поради това вкарва прадокси в правото на източните страни.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 no name no face no number

    26 10 Отговор
    Прав е човека, не съм се убедил и не вярвам, че съществуват богове. За конвенцията обаче го подкрепям и аз мисля, че е не носи позитиви.
  • 8 Бесен Язовец

    16 37 Отговор
    Диваци в 21 век вярват в божества още!
    Бог изглежда че живее само в богатите държави и е голям материалист.
    А с тая истанбулска приказка само ни отвличат вниманието.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Бесен Язовец

    14 31 Отговор
    Ленин и Сталин направиха повече за човечеството от колкото вашият фалшив еврейски БОГ! На сметката на католиците има стотици милиони жертви в името на тази враждебна вяра! И в момента част от войните в Б.Изток също са на религиозна основа.Тамплиерите личния орден на папата продължава да воюват с Мюсулманите от 1000 г.самоче вече по- модерно според времето в което живеем! Сталин знеше че религията разделя обществото и затова беше забранена не на пълно разбирасе но им подреза крилата.

    Коментиран от #11, #19, #58, #86

  • 11 НАТО ВЕЦ

    17 8 Отговор

    До коментар #10 от "Бесен Язовец":

    Е, те джендерастите ще "оправят" и Бог, но и теб. Да си богоборец не е признак на просветеност. Бог може да са много неща, не задължително нещо канонизирано.

    Коментиран от #12

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Бесен Язовец

    15 22 Отговор
    Вашия Бог са го сглобили евреите за да катурнат Римската империя след това трябваше да излезе от играта ама диваците взеха да му се кланят та чак до 21век!
  • 14 Циганина

    19 4 Отговор
    България трябва да приеме Истанбулската конвенция ,защото България е пълно с Трети пол хора ,,например всички политици са такива ,,,,говорят едно вършат друго,,,
  • 15 Скорпион29

    18 3 Отговор
    Да приемат каквото щът,пе....ята и лез...то са психически болести които се лекуват с хормонални терапии а не със забрани!

    Коментиран от #78, #85

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Голем смях

    15 34 Отговор
    Този помак и той взе да разбира от джендъри.Дори не е чел конвенцията,а ако е чел нещо,то му е напърно тъмно съдържанието.Какви трети и четвърти полове ви гонят.Чисто и просто-щом БСП е против нещо,то нещото автоматично трябва да се приема.В България законите не важат,а камо ли някаква конвенция.А светата ни православна църква е бъкана от многополови индивиди с килимявки.Скоро ще въведат термина-православен джендър,по-добрия джендър .А Станишев може да стане и патриарх.Вигенин ще носи кандилото.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Марони

    24 11 Отговор

    До коментар #10 от "Бесен Язовец":

    Ти си болен мозък!Да вярваш в комунистически мумий,койти са причинили толкова смърт и мизерия на милиони хора?Ако комунизма не беше утопия,той щеше да успее поне в източна Германия.Идеология,която прокламира фалшиво.равенство и подтиска можещия и кадърния,а лансира партийнолоялния е обречена.Комунизма сиществува.само в мравуняка,защото там ги няма.ламтежа и съперничеството характерни за човешката.природа.Затова на дневен.ред.е капитализма,чийто.двигател е именно този ламтеж,който създава благата.Може би само Китай съумява да вземе най-доброто от двата.свята!
    Благодаря за вниманието Язо.

    Коментиран от #21, #64

  • 20 Отвратена

    7 0 Отговор

    До коментар #9 от "НАТО ВЕЦ":

    Докога ще ни мачкат и търкат.......ДОКОГА ?

    Коментиран от #23

  • 21 Бесен Язовец

    11 10 Отговор

    До коментар #19 от "Марони":

    Смърт и мизерия са причинили капиталистите и християнската църква най - много от 2000 г.насам и в момента продължават тия вс.войни не за комунизма а точно заради парите на капиталистите щото едните не трябва да имат нищо за да си живуркат тия на запад доволно.И като не си запознат с идеите на комунизма недей да ми развиваш лаишки теории пълни със западна травиална пропаганда!
  • 22 НАТО ВЕЦ

    10 7 Отговор

    До коментар #18 от "Бесен Язовец":

    Виж сега "моето момиче", на човек живял преди 10.11.1989г не обяснявай кое, какво е. Биля съм държал изпит по История на БКП и съм учил "научен комунизъм", та оди се пени другаде, щото заради м*ймуняци, като теб, комунизъм е мръсна дума.
    Осъзнай, че живееш в свят, много по-сложен от елементарните ти възприятия и не се плюнчи по потенциалният си съюзник, оголвайки трибуквието си за противника.
    И да те "светна", че съм "атеист". Не съм кръщаван и не тичам по църкви, като някои...
    Става въпрос за философски "категории", които явно не познаваш и изглеждаш смешен с кресливите си изяви.

    Коментиран от #24, #27

  • 23 НАТО ВЕЦ

    10 1 Отговор

    До коментар #20 от "Отвратена":

    Докато ги търпим.
    Докато сме готови да си прегризем гърлата един друг в калта, вместо да се обединим срещу "творците" на калилката.
    Ето и тук пример с един от участниците, който не може да проумее битието си.

    Коментиран от #26

  • 24 Бесен Язовец

    6 11 Отговор

    До коментар #22 от "НАТО ВЕЦ":

    Извинете ,,Госпожо" ама и аз съм живял преди 10 ти е не съм държал изпит по история на БКП обаче точно такива като теб испуснаха нещата и трябва сега такива като мен по твърдо да обясняват за предимствата на социализма пред капитализма

    Коментиран от #29, #30

  • 25 Марони

    10 3 Отговор
    Язо,уважавам стремежа ти за.правда,макар,че не споделям становището ти.Живеем в материален свят създаден от капитала и не можем да избягаме.от това.Но не бъди богохулник.Не забравяи,че пред.лицето на смъртта,никой не остава атеист.Прочети 10те.божи заповеди.Прочети ги внимателно и ще иткриеш,че щастието не е толкова илюзорно!То е.именно в малките неща описани там...

    Коментиран от #32, #38

  • 26 Отвратена

    4 1 Отговор

    До коментар #23 от "НАТО ВЕЦ":

    А ти проумял ли си твоето битие ? Не съм сигурна...хайде,чао..
  • 27 Скорпион29

    3 0 Отговор

    До коментар #22 от "НАТО ВЕЦ":

    И ти точно в коя категория се състезаваш? А- окръжна като гледам.
  • 28 Стнислава

    10 7 Отговор
    Тоя турчин с ланец от бяло злато, около 300-400 грама, за кой бог говори, какъв свещеник е и за какви конвенции и ''трети полове'' става на въпрос ?? Не се интересувам от никави конвенции, интересувам си този човек как е станал свещеник и каква религия проповядва с над половин килограм злато по него??? На това ли го научи Исус ???

    Коментиран от #33

  • 29 Българофил

    7 5 Отговор

    До коментар #24 от "Бесен Язовец":

    Гнуся се от хора, които пишат неграмотно! Все едно ми смърди някакъв язовец или къртица!
  • 30 НАТО ВЕЦ

    5 3 Отговор

    До коментар #24 от "Бесен Язовец":

    Ето защо е обречен "комунизмът".
    С такива защитници и тълкуватели, врагове не му трябват.
    А щом не си държал подобни изпити, значи не си учил във ВУЗ.
    Това ли те кара да смяташ, че всички, които са учили са виновни?

    Коментиран от #36

  • 31 Румяна Костова

    13 4 Отговор
    Ще започна да уважавам нашата църква като институция.Защо ли тук има пререкания относно съществуването на Бог?,Това е малко в страни от темата,важно е ,че църквата има смелост да застане на страната на народа,че не се е продала като политиците ни.
  • 32 Бесен Язовец

    4 3 Отговор

    До коментар #25 от "Марони":

    Човешката простотия е довела най -големите беди на тази планета повече беди дори и от природата.И госпожата по - нагоре която се опитва да ми дава наклон на идеите я гони гомямо тщеслави което е голяма грешка

    Коментиран от #34

  • 33 Справедлив

    8 3 Отговор

    До коментар #28 от "Стнислава":

    На сезал или на велурено въженце да си окачи кръста на свещеник? Не ставайте смешни!

    Коментиран от #35

  • 34 Българофил

    4 2 Отговор

    До коментар #32 от "Бесен Язовец":

    Казах ти да пишеш вярно.Иначе не стоиш сериозно!

    Коментиран от #37

  • 35 Станислава

    8 9 Отговор

    До коментар #33 от "Справедлив":

    Тая мутра от турски произход какъв свещеник е и защо кръста му е на половин килограм злато?? Има ли НАП в тази държава И от къде има тези пари с заплатата на свещеник??? КОНВЕНЦИИТЕ И ТРЕТИТЕ ПОЛОВЕ НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВАТ...

    Коментиран от #42

  • 36 Бесен Язовец

    4 11 Отговор

    До коментар #30 от "НАТО ВЕЦ":

    Хахаха е как ще държа такива изпити Госпожо като съм бил на 10 г.1989г. истинския комунист е атеист,патриот и човеколюбец а точно заради такива писарушки които са се крили по канцелариите народа намрази истинските комунисти!Май си забравила истинските принципи на сърпа и чука

    Коментиран от #41

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Румяна Костова

    5 1 Отговор

    До коментар #25 от "Марони":

    Дали човек вярва в Бог или божества или не е много лично нещо и мисля,че съветите Ви без да познавате човека и неговите духовни потребности е неуместно. Религиозната пропаганда отблъсква.

    Коментиран от #43, #50

  • 39 Читател

    8 5 Отговор
    Ура, другари, продължаваме да си бием жените по старите ориенталско-евразийски ценности !
  • 40 Българофил

    6 2 Отговор
    Пак си пълен с грешки! Явно не особено грамотен, но е налице революционен ентусиазъм. Направо болшевик! Ура!
  • 41 НАТО ВЕЦ

    0 2 Отговор

    До коментар #36 от "Бесен Язовец":

    И по какво се познава "истинският" комунист другарко?
    По сърпа, на село или по чука у градо?!
    Не знам, за кои канцеларии ми говориш, щото в тях не съм бил.

    Коментиран от #44

  • 42 Румяна Костова

    6 0 Отговор

    До коментар #35 от "Станислава":

    Ами като не Ви интересуват конвенции защо ли сте тук да плюете и злобеете?Грабнете от жълтите вестници,да се заредите.И обсъждайте там силикони,фолк певици и подобни жизнено важни теми за Вашия сорт..
  • 43 Бесен Язовец

    2 0 Отговор

    До коментар #38 от "Румяна Костова":

    Каква културна госпожа имало тука леле - леле
  • 44 Бесен Язовец

    2 1 Отговор

    До коментар #41 от "НАТО ВЕЦ":

    По мазолите на ръцете се познаваше едно време ако си живял би трябло да си спомняш.Иначе всеки знае да командва то самочувстви на българина никога не му е липасвало нали помниш Константин Ирчек какво беше казал ,,Три милона люде 1,5 мил.министри"!

    Коментиран от #60

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Бесен Язовец

    4 3 Отговор

    До коментар #45 от "Марони":

    Сори, никога не ми било кеф да се пускам по течението и стадното чувство не ми е познато.
    Природа

    Коментиран от #49, #51, #54

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Ттт

    0 0 Отговор
    По скоро, ако беше цъфнало и вързало нямаше да се занимавате!!!
  • 49 Българофил

    7 0 Отговор

    До коментар #46 от "Бесен Язовец":

    С почит и уважение си позволявам да Ви предложа две интересни заглавия, понеже разбрах, че не сте учил политикономия. "Утопията на власт" в два тома от Михаил Гелер и Александър Некрич. Второто заглавие е " Номенклатурата" -отново в два тома от Михаил Восленски. Не може без солидна база данни да се влиза в безмислени спорове. Втората книга има претенции да бъде истинската политикономия на социализма. Горещо Ви ги препоръчвам.

    Коментиран от #56

  • 50 Марони

    2 1 Отговор

    До коментар #38 от "Румяна Костова":

    Ти пък от къде си сигурна,че не го познавам,Ванго?Поне се стремя.към някакъв конструктивен диалог!То да пръска с плюнки всеки може...
  • 51 Марони

    5 2 Отговор

    До коментар #46 от "Бесен Язовец":

    Браво,Язо,използваш западни думи!Харесва ми,че вървиш след стадото.Разбрал си,че така неизменно следваш задници.Не се обиждай,но това.е много по американски.Те са нация от индивидуалисти,които обаче умеят.да.работят в екип.
    Ти си мислилиш,че си комунист,но не си!Просто вярваш в една химера.Сигурен съм,че в.щатите живота много ще ти хареса,защото ти си вълк единак по манталитет.

    Коментиран от #53

  • 52 Марони

    1 2 Отговор
    Че.не вървиш след стадото...извинявай!
  • 53 Бесен Язовец

    2 3 Отговор

    До коментар #51 от "Марони":

    Ха-ха хахаха това да си комунист не означва да живееш в пещера.Ти плюваш отрова обаче и се опитваш да го раздаваш психолог обаче точно това самочувствие ти прави лоша услуга!Ти що си мислиш че не съм ходил в САЩ? И ше ти кажа че аз американците не ги мразя като хора не ме кефи външната им политика и пряко политиката спрямо Русия и Б Г.
  • 54 Каран

    0 4 Отговор

    До коментар #46 от "Бесен Язовец":

    Публикувано във факти.бг: "Сори, никога не ми било кеф да се пускам по течението и стадното чувство не ми е познато." Точно твоите кумири ни смятаха за стадо и ни отнеха основните човешки права, които ни различаваха от домашните животни.

    Коментиран от #55

  • 55 ЦК на БКП

    5 2 Отговор

    До коментар #54 от "Каран":

    А сега какви права имаш бе? Единственото ти право е да бачкаш за чуждата гуша а едно време бачкаше за цялото общество от което беше часат, сега част ли си от обществото на бг.стиснатия и крадлив капиталист?

    Коментиран от #59, #62

  • 56 Каран

    2 1 Отговор

    До коментар #49 от "Българофил":

    Голям комплимент му направихте!!!
  • 57 Марони

    0 2 Отговор
    Защо да плювам отрова?Не съм те обидил с нищо.Даже много добре те разбирам.Ти си склонен да драматизиташ прекалено,което е.признак,че си извън релсите.Затова.си си лепнал и този странен псевдоним.

    Коментиран от #61

  • 58 Оня с язовеца

    7 3 Отговор

    До коментар #10 от "Бесен Язовец":

    Масовите убийци, Ленин, Сталин и Мао Дзедун са избили несметен брой хора. Нито една религиозна война или диктатор от древността насам не може да им стъпи на малкия пръст. Всъщност създателят на комунизма Маркс бил поклонник на сатаната. Комунистическата идеология е сатанински, затова отхвърля вярата в бог и проповядва атеизъм.
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 НАТО ВЕЦ

    0 2 Отговор

    До коментар #44 от "Бесен Язовец":

    Спомня си, който е имал, а сега няма. Моите още са там.
    Иначе сега излизах малко по жегата, да си пилна маникюра

    Коментиран от #66

  • 61 Бесен Язовец

    3 0 Отговор

    До коментар #57 от "Марони":

    Ако имаше малко познания по зоология шеше да си чел за Медния Язовец! И мн.трудо някой би ме изкарал извън релси,ако съм извън релси обидните епитети щяха да завалят

    Коментиран от #70

  • 62 Каран

    4 4 Отговор

    До коментар #55 от "ЦК на БКП":

    И сега, и преди съм част от българския народ. Сега обаче, мога да избирам какво да правя с живота си, а не да чакам поредния конгрес на БКП. Колкото до българските капиталисти - те не са ли бившите комунисти? Какъвто им беше социализма, такъв им е и капитализма.

    Коментиран от #65

  • 63 ЦК на БКП

    4 1 Отговор

    До коментар #59 от "Марони":

    Извинявай за новото ти BMW от 1996г.да ти е честито от капиталистите.И не забравяй знаменцето и снимката на Весна Змиянац!

    Коментиран от #67

  • 64 Шопа

    0 2 Отговор

    До коментар #19 от "Марони":

    Поздравления, много добре си го написал.
  • 65 ЦК на БКП

    4 0 Отговор

    До коментар #62 от "Каран":

    Да вярно прав си, сега чакаш последното събрание на ЕС да видиш колко стотинки ще отпуснат на Бойко и можеш да разправяш вицове които не бяха забранени и преди 10ти ноември впрочем.Общество няма вече 28 г.ако не си забелязал случайно!

    Коментиран от #71

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 За мен

    2 1 Отговор
    Текстт на конвецията е пълен с не точни дефиниции. Социален пол са ролите, които се изграждат в определено общество. Тов може и да е добре за научни изследвания, но за законов документ ми се струва не достатъчно. Какво е опредлено общество? КОлко таки общества съществуват в България? И кои са ролите във всяко едно от тях. Това не е определено. Т.е. сега не е ясно, а след приемането на конвенцията ще скочат всякакви изврятеняци да ми се определят като роли в някакво общество. Очевидно има от какво да се притесняваме.

    Коментиран от #72

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Каран

    1 1 Отговор

    До коментар #65 от "ЦК на БКП":

    И сега не си падам по конгресите. Общество и преди нямаше според мен. Вицовете остави... Става въпрос за много по-сериозни неща.
  • 72 Бесен Язовец

    2 0 Отговор

    До коментар #69 от "За мен":

    И кво ти пука като Стефка иска да бъде Стефчо и ще ползва мъжката тоалетна?Кво щът да приемат извратенията е последния стадий на едно западащо общество скоро ше има нов ред
  • 73 Марони

    1 2 Отговор

    До коментар #68 от "ЦК на БКП":

    От какво да ме е срам?Не съм откраднал нито съм измамник.Защо си мислиш ,че заможния.трябва да е непременно непочтен?Аман от завистливи некадърници.Е за това сте бедни и нещастни!

    Коментиран от #76

  • 74 Бесен Язовец

    0 1 Отговор

    До коментар #70 от "Марони":

    Не,нещата са мн.прости ти обичаш да си ги усложняваш.И що пък да не съм светнат в всяка област нали уж го раздаваш философ разтълкувай не можеш да приемаш чуждото мнение ти и не ти е кеф когато някой има мнение по различни въпроси от музика до наука.На теб проблема ти е щото имаш прекалено голямо самочувствие и искаш да блестиш и да изглеждаш умен! А на мене ми дреме за мнението на околните стига да бъде мойто.
    Природа
  • 75 Каран

    0 1 Отговор

    До коментар #67 от "Марони":

    А, вашите работници какви коли карат? Не смятам, че трябва да карат като вашата, разбира се.

    Коментиран от #77

  • 76 ЦК на БКП

    0 0 Отговор

    До коментар #73 от "Марони":

    Айде айде типичния бг.синдром всички сме тарикати умни и всичко знаеме и пари имаме или сме имали едно време.Ама истината съвсем друга.
  • 77 Бесен Язовец

    0 0 Отговор

    До коментар #75 от "Каран":

    Кви коли на тоз бре, кой го знае къв е дърт козел с очила от които очите му изглеждат 3D и пафка цигара от цигара докат праска коментари

    Коментиран от #79

  • 78 Джангър Джендем Джендъров

    1 1 Отговор

    До коментар #15 от "Скорпион29":

    Ти добре ли си? К'ви са тия хормонални терапии?

    Коментиран от #80

  • 79 Марони

    2 2 Отговор

    До коментар #77 от "Бесен Язовец":

    Не пафкам цигари и нямам нужда от очила.И защо трябва да съм беден,щом мога да не съм.
    Та я ме светни как ще изглежда новият световен ред?

    Коментиран от #81

  • 80 Бесен Язовец

    2 4 Отговор

    До коментар #78 от "Джангър Джендем Джендъров":

    Може ли аз да отговоря благодаря: Всички отколонения от нормалното в сексуалността се дължът на хирмонален дисбаланс,по просто обяснено когато в една жена почнат мъжките хормони да взимат превест над женските тя почва да си пада по жени щото мозъка я кара да иска катеричка а не краствичка и при мъжете така самоче обратното.И в такива случаи се ползват хормони за да върне реда в тялото! За жена женски за мъж мъжки.Хормоните се отразяват на възприятията ни и на психиката
  • 81 Бесен Язовец

    2 1 Отговор

    До коментар #79 от "Марони":

    А ми не знам точно как ще изглежда новия свет.ред ама знам че ше ти бъде тежко специално на теб с това мислене

    Коментиран от #87

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Whatever

    4 1 Отговор
    Изцяло против съм признаването на геевете и техните измишльотини, но тоя да ми говори малоазиатската му религия какво определяла, особено след педофилските и гей извращения, на които станахме свидетели точно благодарение на приближените му ми е малко нахално. Евтин ПР от страна на хора, които виждат, че в света се раждат все повече умни хора и това е проблем за съществуването на измишльотините от Близкия изток, които са ни натресли.
  • 84 стига тъпотии

    2 4 Отговор
    Какво разбира отец Саръев от проблемите с насилието над жени и деца?
    Нищо!
    Отеца е полуграмотен булгаристански гащник.
    Конвенцията защитава всички ХОРА И ГРАЖДАНИ, БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЯ ОТНОСНО ТЕХНИТЕ ВЪЗГЛЕДИ!
    Ако някой си се сменил пола, какво да го правим? Според Отеца да вземем да го убием!?
    Материалът е много прост, ама много!
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Марони

    0 0 Отговор

    До коментар #81 от "Бесен Язовец":

    Тъкмо започнах да си мисля,че мога да науча нещо от теб.и ти ме разочова.Не може все.да обвиняваш историята,правителството или космоса,че си един злобен и роптаещ човечец.Всеки трябва да.поеме.своята отговорност и да прави.това вкоето е добър и да живее почтенно.Всичко останало е ала.бала,драги ми Язо.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове