1 316 6

Кое е най-зловещото и смъртоносно трасе в България?

Там са нарушени пътни настилки, където има или пропадане, или събиране на вода

Венцислав Михайлов

Най-смъртоносният участък в цялата страна от дълги години си остава пътят Бяла-Русе. Това заяви в ефира на Нова телевизия Емил Панчев, председател на СБА.

"Там има един мост, спомняте си преди време там имаше един паднал автобус. Всяка година на това трасе има по около 7 загинали", добави той.

Запитан защо по магистрала "Тракия" на 66-тия километър в посока София винаги става аквапланинг, Панчев отговори: "Това са нарушени пътни настилки, където има или пропадане, или събиране на вода. Мисля, че там има над 28 катастрофи за миналата година".

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Гост
  Отговор
  1 10:36  29.01.18
  Аз пък да попитам кой е отговорен за невзетите мерки, при условие, че това ви е известно?! С имена, моля! И след като има грубо неизпълнение на служиебните ангажименти на това лице/лица, вследствие на което са претърпени щети, поради каква причина още не са уволнени и не им е потърсена наказателна отговорност?!!! Аман от статистици!!!
 • 1243
  Отговор
  2 10:42  29.01.18
  Винетките дето ги плащаме по 100 лева почти би трябвало да покриват разходите за ремонтите на тези пътища, обаче си оставаме само със знанието, че са опасни и хората умират на тях, а пък някой си прибира парите от данъците ни в джоба.
 • Иванчо
  Отговор
  3 10:44  29.01.18
  100 лв. за винетки и тоя с цялата си наглост говори за всички тези неща....
 • Сори
  Отговор
  4 10:55  29.01.18
  Как да поправят пътищата като ще намалеят катасрофите и тогава няма да има повод за вдигане на глобите ...а за гробарите глобите са жизнено необходими както слънцето и въздуха за всяко живо същество...Глобените с душмански глоби нарушители са Златни кокошки за управляващите изроди
 • Мдааа
  Отговор
  5 11:01  29.01.18
  На трасето Русе - Бяла най-смъртоносното са автомобилите с регистрация "Р". Тези селяни така и не се научиха да карат. Когато пътувам в този район, всякакви специалисти от РусИ и околности буквално мрат от кеф да те изпреварят на завой или на други места без видимост. А за спазване на ограничението на скоростта да не говорим. Проблемът не е в пътя, а в тези които държат геврека.
 • гост46
  Отговор
  6 16:57  30.01.18
  Към №5: Тъп селянин. Ти никога не си карал по този път щом пишеш такива глупости.

Напиши коментар:


Публикувай