730 6

Петокласникът, ударил учителка, е изключен

Мартин Христов

Родители и преподаватели се събраха на протест, след като ученик нападна и удари учителка. Случката се разиграла преди седмица в "Н. Й. Вапцаров" в Царево. Момчето е на 12 години и е петокласник. Впоследствие неговият брат е нападнал охраната.

"Детето се държеше недисциплинирано, помолих го да напусне класната стая, охраната го изведе. После то се върна и ми удари шамар", разказа за NOVA пострадалата учителка. И допълни: "Обожавам децата, с които работя, и едва ли бих си позволила да провокирам някого".

Класната ръководителка на ученика Катя Панайотова го определя като „проблемно дете”.

"Той има 180 неоснователни отсъствия. Има и лоши прояви към съучениците си и учителите. Упражнява физически и психически тормоз", разказа тя.

Майки на ученици в същия клас бяха категорични, че такива ученици са пречка за ефективното обучение на децата им и поискаха да се върне дисциплината.

Те разказаха, че преди време в училището е имало акция за подпомагане на семейството на агресивния ученик, след като къщата им изгоряла при пожар.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • мангуста
  Отговор
  1 12:40  29.01.18
  Подай им ръка, те ще ти отхапят цялата.
 • Най-после
  Отговор
  2 12:43  29.01.18
  се намери едно нормално училище!

  Коментиран от #3

 • Умозаключител
  Отговор
  3 13:21  29.01.18

  До коментар #2 от "Най-после":

  Кое му е нормалното-180 неоснователни отсъствия и са го държали в училището, сакън да не останат с един по-малко!? Бутат ги клас след клас,докато завършат,защото нали бройката е важна...

  Коментиран от #4

 • ДДДДДД
  Отговор
  4 13:39  29.01.18

  До коментар #3 от "Умозаключител":

  Важното е че дават пари на бройка от министерството. Какво знаят и какво НЕ не е важно.
 • Гост
  Отговор
  5 14:28  29.01.18
  Сиган
 • гост
  Отговор
  6 16:09  29.01.18
  Отблагодарил се е за оказаната помощ, брат му също. Циганин винаги има право, няма задължение, полага му се и си му длъжен за нещо. Сега ако е нормална държава трябва да спрат всички помощи на цялото му семейство, да не го взимат в което и да е училище и да полага всеки ден по няколко часа общественно полезен труд докато не стигне до затвора. То и циганетата убийци били толкова добри деца, щели да ги запишат на училища, ама щели само. А те зализани, екшън герои, убийци.

Напиши коментар:


Публикувай