6 471 3

Нови свидетели на убийството на Петър Христов

Те са се появили в по-късен етап от разследването

Мария Атанасова

Има нови свидетели около убийството на Петър Христов. Това обяви главният секретар на МВР Младен Маринов по време на брифинг.

„Продължаваме да работим по няколко основни версии, свързани с бизнеса, с личния живот, с конкурентни дейности и т.н. Към момента все още тече разследването и не можем да дадем повече детайли. Извършва се всичко необходимо, което може да доведе до нови факти.

Назначени са експертизи по всичко, намерено на местопрестъплението, някои от тях вече са готови. А с всички лица, които са установени на мястото, е работено. В по-късен етап се явиха и други свидетели, които дадоха още данни“, каза Маринов,.

Петър Христов бе прострелян на 8 януари пред офиса си на ул. "Ралевица" в София. Той бе откаран във ВМА, но въпреки реанимационни действия почина.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • БКП-то не прощава
  Отговор
  1 19:23  30.01.18
  Спрял е да плаща където трябва и веднага го поръчват, тия пари къде са му дадени навремето трябва да се връщат лихви до живот, за съжаление като се нагушат и се помислят за безсмъртни и един прекрасен ден те разстрелват като куче!!
 • Ник
  Отговор
  2 20:44  30.01.18
  Мъртвец пари не връжа, но на мъртвец заем нама как да върнеш....
 • Насо
  Отговор
  3 08:54  31.01.18
  Предполагам,че накрая ще се окаже ,че и той се е самоубил.

Напиши коментар:


Публикувай