1 321 5

От танковото поделение в Петрич останаха руини (ВИДЕО)

Снимка и видео: struma.com
Снимка и видео: struma.com
Мария Атанасова

Цяла нощ огнеборците от Петрич бяха на крак, борейки се с големия пожар в танковото поделение в града, Мястото е опустошено от огъня, административната сграда е истинска руина. Все още има и тлеещи огнища. На мястото е отишъл и кметът на града Д. Бръчков, предаде struma.com.

Към момента не се знае каква е причината за пожара, изпепелил сградите. Няколко са работните версии - от човешка небрежност до умишлено опожаряване заради бизнес интереси към мястото.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • ТОВА ОЧАКВА СТРАНАТА НИ
  Отговор
  1 15:38  02.02.18
  ЕС има задача да ни унищожи като ДЪРЖАВА, НАРОД и ОБСЕБИ ТЕРИТОРИЯТА НИ. Крачка първа - ОБЕЩАНИЯ за съюз с ЦЕННОСТИ, ПРОСПЕРИТЕТ И ВИСОК ЖИЗНЕН СТАНДАРТ. Крачка втора - закриха предприятията, заводите, енергийните източници, обсебиха добива на ценни метали и ни направиха ИКОНОМИЧЕСКИ РАЗОРЕНИ. Крачка трета - незабавно се ОТПУСКАТ КРЕДИТИ И ЗАЕМИ ЗА ПОМОЩ, ЧИЙТО ЗАЕМИ НЕ СМЕ В СЪСТОЯНИЕ ДА ВЪРНЕМ. Крачка четвърта. - за погасяване на дълговете ще се отнемат националната ни собственост - земя, мощности, недра, брегове, железници, пристанища летища и др. ТОВА Е ИКОНОМУИЧЕСКО ЗАДУШАВАНЕ, - МЪРТВА СХВАТКА С БАВНО УДУШАВАНЕ. НС и Правителството УЧУДВАЩО подпомага ЗАПАДА в УНИЩОЖАВАНЕТО на ДЪРЖАВАТА, НАЦИЯТА И ТЕРИТОРИЯТА НИ . КАКВО СЛЕДВА ДА ПРЕДПРИЕМЕМ ? КАКВА Е АЛТЕРНАТИВАТА ? Поп Харитон, Бачо Киро, Петко Войвода, Ботев, Левски, КАРАДЖАТА. Нима не виждаме никой в СОФИЯ НЕ ГИ Е.АВА КАКТО И НАС ?
 • КОЙ ПЛАЧЕ НАД ЧУЖД ГРОБ
  Отговор
  2 15:57  02.02.18
  КАК МОЖЕ ДА ВЯРВАМЕ ЧЕ ЗАПАДА ИЗПИТВА ТАКАВА ЛЮБОВ И НЯМА ТЪРПЕНИЕ ДА СТАНЕМ ЩАСТЛИВИ ? ТАКОВА ЯВЛЕНИЕ ИСТОРИЯТА НЕ ПОЗНАВА. Безплатен обяд никой не предлага, освен ако не си млада, руса и красива. НА ДРУГИЯ ДЕН ДОРИ ИМЕТО ТИ НЕ ЗНАЯТ. СТРАШНОТО Е БЛИЗО. НАПОМНЯ МИ КОЛИЗЕУМА В РИМ, КЪДЕТО ГЛАДИАТОРИТЕ СМЕ НИЕ А ЗАПАДА СЕ ЗАБАВЛЯВА И ОЧАКВА БАНЯ ОТ КРЪВ. И СМЪРТ. ЗАЩО Е ТОЗИ ЗОР ЗА НАТО ? ТАЙФУН С КАТЕГОРИЯ 7 НАБЛИЖАВА.
 • T90
  Отговор
  3 20:41  02.02.18
  Да ви е..а и демокрацията
 • незнайко
  Отговор
  4 10:52  03.02.18
  Защо ни занимават с тези глупости . Това е сграда на гредоред сигурно отпреди 70-80 години. Няма място там и кой би я паддържал ? ТАНКОВЕ НЯМА ! Да я сриват и построят нещо смислено !!!
 • Я изкарай Гано
  Отговор
  5 10:34  05.02.18
  То от Габровница, Равнец, поделението в Русе, Телиш, Севлиево пък го срутиха и е парк, и още 200-250 закрити, какво остана? Накарайте министъра на войната да избяга 100метра, и от него нищо няма да остане! Виж Радев е друга бира - там няма да злословя, човека и коремно ще завърти.

Напиши коментар:


Публикувай