1 672 8

Открити са още 10 записа с насилие в "Брезичка"

Не е ясно кой е поставил скритата камера в бургаската детска градина

Открити са още 10 записа с насилие в "Брезичка"
Константин Карагьозов

Съществуват около 10 други записа с продължителност около 10 минути, които изобразяват още брутални кадри с насилие в детската градина "Брезичка" в Бургас, узна Bulgaria ON AIR.

Междувременно още не е ясно чие дело е видеозаписът, показващ кадрите на насилие над малките деца. Под въпрос остава и кой точно е поставил скритата камера в стаята.

След приключване на учебните занятия през деня, физкултурният салон в сградата на заведението се отдава под наем за срещи за йога. Салонът се намира непосредствено до стаята на група "Мики Маус", което навежда на мисълта, че и външен човек би могъл да е отговорен за заснетите и подадени кадри.

Междувременно психолог започна работа с децата от "Брезичка". Сутринта пред сградата на градината се образува напрежение от разделени родители, които се събраха на протест.

Едните бяха в подкрепа на директора Събка Недева, други негодуваха от това, че се стигна до тази ситуация Милена Иванова да се отнася по този агресивен начин с 4-годишни деца. Част от родителите също обвиниха персона на детската градина, че не са чули крясъците, идващи от стаята на група "Мики Маус". Служителите пък се оправдаха, че такива не е имало.

Учителката Милена Иванова в петък е изпратила своята майка да подаде молбата ѝ за напускане. Както вчера стана ясно по предложение на ДГ "Брезичка" Иванова е била наградена лично от кмета на Бургас Димитър Николов за изключителен професионализъм.

В понеделник ще стане ясно името на новия директор на детската градина.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Рамбо Силек
  Отговор
  1 16:58  02.02.18
  Като не става за детегледачка,що се е хванала да гледа дечица.Батал проклет!Да и счупят ръцете с тръба на 5 места всяка и като завали да и напомня всеки път,какво е направила

  Коментиран от #2

 • Защото
  Отговор
  2 19:40  02.02.18

  До коментар #1 от "Рамбо Силек":

  Защото е роднина на лице х и се вижда като безсмъртна. Защото родителите не смеят да оспорят системата.
 • Валентина Карайлева
  Отговор
  3 20:54  02.02.18
  Няма какво да се чудите? Спомнете си, децата ги пребиват още в родилното...
 • Анонимен
  Отговор
  4 20:58  02.02.18
  Уволнение не е достатъчно, още повече за награден човек. Наградата не е да се самозабравиш после, а върви с по-голяма отговорност

 • Юбряяяяяя
  Отговор
  5 06:35  03.02.18
  Ако мойто дете бе от битите за тая живота вече ще е минало - ще почнат доживотните и кошмари!
 • 6 11:57  04.02.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • 7 12:02  04.02.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • незнайко
  Отговор
  8 11:03  05.02.18
  Ако бе мирно стояло БОЙ не би видяло!!! Това се отнаса за децата на майките, които се оплакват!!! В къщи възпитанието им е НУЛЕВО !!!! Не се интересуват, защо е наказано детето им!!! ТАКА ГО ПООЩРЯВАТ !!! После другите им са виновни и ядат калая както е в тази градина!!!

Напиши коментар:


Публикувай