2 239 14

Светослав Малинов: Чашата на пропагандата на ГЕРБ преля (ВИДЕО)

Венцислав Михайлов

След 10-годишно прилагане на Механизма за сътрудничество и проверка България получи по-ниска оценка от Румъния по отношение на борбата с корупцията, правосъдието и върховенството на закона.

Това заявява европейският депутат Светослав Малинов

Освен това баварският вътрешен министър Йоахим Херман от ХСС, традиционни съюзници на ГЕРБ, заяви, че България не може да бъде част от Шенгенското пространство поне през следващите две години.

Тук можем да кажем, че чашата преля. Преля чашата на пропагандата на правителството, че в България всичко е наред.

В каква ситуация се намираме в момента и какво ни доведе дотук? Вижте коментара на Светослав Малинов.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Гого
  Отговор
  1 18:04  04.02.18
  Корупцията и дупките по пътищата никога няма да изчезнат от България те са вечни!
 • onq s konq
  Отговор
  2 18:30  04.02.18
  Уважавам политици като Малинов и ценя казаното,защото си е самата истина,МАКАР И ЧАСТИЧНО.А е "частично",защото той тръгва да търси забавянето на Съдебната реформа в някаква "зависимост" на Борисов,НО НЕ ОТЧИТА КАКВИ СА РЕАЛНИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ НА ПРЕМИЕРА ЗА ВЛИЯНИЕ НАД СЪДЕБНАТА ВЛАСТ!А един от основните Европринципи в ЕС е АБСОЛЮТНО НЕЗАВИСИМА СЪДЕБНА ВЛАСТ,т.е. на практика ДЪРЖАВА В ДЪРЖАВАТА.А има ли смисъл да си припомняме колко задържани,обвинени и осъдени престъпници в БГ/макар и с големи мъки/ ОТ ЗЪТВОРА ЧРЕЗ АДВОКАТИТЕ СИ ОСЪЖДАТ СТРАНАТА НИ В ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪД,след което не само си излизат иронично усмихнати на свобода,ами и ПОЛУЧАВАТ КОМПЕНСАЦИИ вследствие европрисъдата,обезсилила нашата ...българска?Които пари пък ги плащаме всички ние.И в тая връзка съвсем наскоро бе оповестено ЛОГИЧНОТО РЕШЕНИЕ НА ПРЕМИЕРА ДА ПОКАНИ ЗАПАДНИ МАГИСТРАТИ "ДА СЕ ПРОБВАТ" У НАС по ЗНАКОВИ ДЕЛА,ЗА ДА ИМ ВИДИМ "МАЙСТОРЛЪКА" ,да им паднат присъдите в междунар. съд,пък после пак да ни учат на правораздаване!
 • българин
  Отговор
  3 18:40  04.02.18
  Какъв Шенген, каква Еврозона? Сянката на КТБ постоянно ще виси като дамоклиев меч над главите на политическия ни "елит". А решението е толкова просто. Спират ни еврофондовете и властта се разпада. Но явно европейците ги устройва това управление и въобще не им пука за българите. Затова е казано: Помогни си сам и господ да ти помогне.
 • аве фюрер
  Отговор
  4 18:59  04.02.18
  И как да е преляла чашата ,като едни и същи хорица избират по изборите пак същата тротоарна смет ? Докато няма стрелба нищо няма да се оправи ...

 • СссереМ
  Отговор
  5 19:20  04.02.18
  Пълни глупости платени от чирвените копейкаджии.

  Коментиран от #8, #12

 • Коментар
  Отговор
  6 19:29  04.02.18
  Истината е Доста Относителна.В Гърция Безвъзмездно Милярди Финансови Инжекций. А Българите се превърнаха в "модерни"работещи бедни роби. Но пък тука тези пари който дават, Евросубсидий не стигат до Обикновеният Гражданин.т.е те се прибират Още във Въздуха.Във вид на Корупция.
 • щастливия овчар
  Отговор
  7 19:43  04.02.18
  Ужасно е когато знаеш че си никъв и скоро излизаш от играта
 • shamари
  Отговор
  8 20:09  04.02.18

  До коментар #5 от "СссереМ":

  Ей такива кат теб станахте много и много назад тръгна държавата.Застой за всички.По-добре мълчи и си работи за мизерната пенсия след време.

  Коментиран от #9

 • 9 20:23  04.02.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Тука има тука нема
  Отговор
  10 21:36  04.02.18
  След Brexit РБ ще плаща двойни такси към ЕС, но за сметка на това еврофондовете ще продължават да текът към бизнеса на управляващите.
 • ГЕРБ УМРЯ
  Отговор
  11 00:56  05.02.18
  ГЕРБ - ми тия са поставени от Фашингтон бе, затова не слушат ЕС :D Те, ГЕРБ, за 10 години не научиха Конституцията на страната бе :D Пълна скръб са ГЕРБ!!!
 • ха ха ха
  Отговор
  12 00:58  05.02.18

  До коментар #5 от "СссереМ":

  Червени - пембени, комунисти, допотопни - все глупости на ГЕРБ, заради които сме на това дередже ;)
 • Колю
  Отговор
  13 08:25  05.02.18
  Да си отиват тези крадци и лентяи. Вдигнаха с 50 лв заплатите и от там изтърваха положението тотално. Тока ,водата и от тази сутрин и застрахователите вдигат още задължителната гражданска ,която бе вече вдигната с около 30 лв . Нямали право да се месят в частната търговия , а целия мачкащ апарат е впрегнат в услуга на частни дружества. Нали беше ,че според търсенето ще е и цената ? Тук всичко е на опъки. Намаляш разхода на ток защото мизерстваш , а те го вдигат още. Не ползваш и става по-скъпо. Не ми трябва застраховка или искам свободна цена ,но .... то нямало картел и тогава това какво е ? 100 фирми с еднаква цена . Кой я определя ако не правителство и онея всичките 240 ненаядени кожодери ? Вярно ,че техните коли са много скъпи ,а ние земните хора работещи бедни да мрем ли ? Кое по-напред да ви плащаме изедници долни?
 • Колю
  Отговор
  14 08:32  05.02.18
  Щеше да има "Бонус малос " ,но не можело сега .Трудна работа и искала време. Е разбрахме какво чакате. Държавниците да позволят застраховката да стане 500 лв на кола най-малко и тогава да ти намали 20 лв за дето 30 години нямаш дори глоба с фиш ,а камо ли ударена кола. Долни гадини сте ,ша знаеш. Малко ви бяха парите за винетките дето ги вдигнахте. Цяло министерство и измислихте на свинката за награда.

Напиши коментар:


Публикувай