3 892 5

Последният кърджалиец със СПИН правел секс и с жени, и с мъже в Германия

Венцислав Михайлов

Последният кърджалиец, заразен с ХИВ - вируса причинител на СПИН, е правел секс и с жени, и с мъже в Германия. Повечето били мъже. Допуска, че заразата му била лепната от гей в Германия. Това разкриха за 24rodopi.com приятели на гурбетчията, който се завърнал в родния край преди година.

Както вече писахме, той разбрал за страшната диагноза напълно случайно. 32-годишният мъж закарал близък на преглед при лекар. Решил обаче да използва момента и да се консултира заради странни обриви по тялото си, които получил преди време. Лекарят се усъмнил и пуснал бърз тест за ХИВ. Резултатът се оказал положителен. Веднага били направени и допълнителни кръвни изследвания, които били изпратени в Националната референтна лаборатория в столицата. Диагнозата била потвърдена. Мъжът е от село край Кърджали, но живее в областния град, където е купил апартамент.

Проверка на 24rodopi.com установи, че към настоящия момент в Кърджали ХИВ позитивните са шестима.

Роден в Кърджали мъж, който живее в друг български град, е другият регистриран случай на заразен с ХИВ/СПИН в града край Арда.

Сред заразени през последните години има и семейство в зряла възраст – на 50 и 59 години. Припомняме, че преди 4 години в болницата жена от ромски произход роди и предизвика безпокойство сред медиците, когато бе констатирано, че е серопозитивна.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 1 08:55  04.02.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Анонимен
  Отговор
  2 09:15  04.02.18
  Хасанчо се е развихрил в Германия и резултатът е налице.
 • Ишек
  Отговор
  3 09:52  04.02.18
  В турция продължават опитите мъж да забременее. Аркадашите им от кърджалийско не правят изключение и поддържат старата национална традиция...
 • Този
  Отговор
  4 12:35  04.02.18
  Кастрирайте го сега и това е
 • Патриот
  Отговор
  5 18:53  06.02.18
  Както се казва: Учените доказаха, че мъжът не може да забременее. Въпреки това опитите в Турция продължават. Това е биологично оръжие за масово поразяване. Само немци ли е плющял или има и свои?

Напиши коментар:


Публикувай