4 Февруари, 2018 14:18 1 763 9

Красимир Каракачанов: Трябва да върнем нормалността в семейството

  • истанбулска конвенция-
  • красимир каракачанов

Миналата седица и президентът Румен Радев се обяви срещу ратификацията на Истанбулската конвенция

Красимир Каракачанов: Трябва да върнем нормалността в семейството - 1

Нека бъдем честни, в центъра на Европейския съюз са християнските ценности. Това заяви вицепремиерът и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов в ефира на Нова телевизия.

По думите му в Европа и в България има демографски срив. Трябва да се постараем да върнем нормалността в семействата, смята патриота.

"Полът е биологична категория, а не социална", обясни лидерът на ВМРО. Според него обществото трябва да отговори одобрява ли еднополовите бракове.

"За съжаление, една добра идея - да се реши проблемът със семейното насилие и насилието срещу жени, е опорочена с опита да се пробута и така наречената "джендър идеология". В някои от членовете и разпоредбите на Истанбулската конвенция се налагат понятия като "социален пол", "нетрадиционни роли на пола", несъгласен е вицепремиерът.

Не евроскептикът,а еврореалистът се обажда у Красимир Каракачанов.

Вицепремиерът Каракачанов не иска работа на парче при референдума. Той е против да се питат гражданите искат или не Истанбулската конвенция, защото след това може да дойде друга конвенция. Важно било да се разбере как гледа обществото на сериозните проблеми.

След като ратификацията на Исатнбулската конвенция мина през Министерски съвет и стигна до Народното събрание се разрази бурен дебат не само в обществото, но и сред политическите партии. Освен от ВМРО и "Атака", от БСП също се обявиха против ратификацията, като дадоха заявка и за организиране на референдум. Само няколко дни след като заявиха това, социалистите обаче смениха въпроса. Позицията на БСП беше разкритикувана обаче от бившия лидер и сега председател на ПЕС Сергей Станишев. Да организира референдум още тогава се закани и Красимир Каракачанов.

Миналата седица и президентът Румен Радев се обяви срещу ратификацията на Истанбулската конвенция. Той нарече конвенцията зле написан закон.

Припомняме коалиционният партньор на Каракачанов - Валери Симеонов коментира идеята на колегата си за референдум за гей браковете като глупотевина.

Красимир Каракачанов обясни, че се чувства достатъчно възрастен, за да има свое мнение.

Той не си е позволявал да критикува партньор чрез медиите. Каракачанов не е разговарял със Симеонов тези дни стана ясно от думите му.

"Ако Симеонов беше пожелал да коментираме темата, преди да се изплющи по медиите, щях да му обясня. Аз не можах да разбера дали той е против референдума или за нещата, за които искам да се проведе той", обясни Каракачанов.

Коалицията ще я има, ако взаимно уважение и всички си вършим работата, обясни Красимир Каракачанов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кучето шаро

    3 2 Отговор
    иване иване

    Коментиран от #6

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 no name no face no number

    9 3 Отговор
    Трябва да върнете семейството защото с тия обратни и феминистки движения законно напъхахте истинските мъже в миша дупка, но аз ще направя световна организация за защита на мъжете и ще тръгна от България.Защото прекалихте с простотиите. Може ли жена да съди мъж за секс преди 100 години вие нормални ли сте бре и други странни решения относно отнемането на децата от семейството вие ок ли сте? Може да се отнеме, но при сериозни провинения.Запетайки не пиша че бързам поздрави на всички

    Коментиран от #7

  • 4 Камагра

    8 2 Отговор
    Каракачанов като вице и министър на отбраната може да свърши доста неща за които предшествениците му са нямали "топки" а именно да се оправи в блатото в което е армията, да видим как ще му се получи
  • 5 мнение

    5 8 Отговор
    Абе хора, какво искате да кажете с "с подлата извратена конвенция"? Значи какво излиза, в Европа всички са подли и извратени?! А ние, българите, сме нормални и честни, така ли? И благодарение на това сме достигнали невиждани висоти в развитието си, така ли? Като оставим настрани колко престъпници се разхождат на свобода, извратеняци, изнасилвачи, убийци, побойници, всякакви чудовища, а полиция и МВР приемат това за нормално, да споменем колко жени стават жертва на съпруга или приятеля си и стигнем до там - между нас има ли хора с нетрадиционна сексуалност. Защото това е едно неправилно тълкувание, за да обиждате и отричате се хващате за него поради лош превод. Какво вие, честните и нормалните, предлагате за тях!? Да ги хващаме по улиците, да ги затваряме в концлагери, да ги горим в камери, да не им даваме да живеят?! Случващото се в момента в България е признак на фашизъм от най-примитивен и просташки тип. Това мога да ви кажа, хайде да помислите малко, преди да давате такива определени!
  • 6 Камагра

    2 3 Отговор

    До коментар #1 от "кучето шаро":

    Този минава са свестен "Иван" , ти знаеш ли какво представлява средно-статистическият "Иван" - сега седи на Банско във фоайето на хотела си и заглежда скиорките, а пък синчетата му киснат от снощи в казиното
  • 7 dynamo

    4 3 Отговор

    До коментар #3 от "no name no face no number":

    С теб съм! Криво разбраната еманципация е половината от демографския ни проблем! Да не говорим , че съвременните българки чакат да станат " дърти пирустии" и тогава им идва музата за раждане. Дори и осигурени, и обезпечени. По - велики са от природата! Да не говорим за правата на обикновения мъж у нас- НИКАКВИ. Не правата на мъжете побойници. Не визирам тези извратеняци.

    Коментиран от #8

  • 8 no name no face no number

    1 2 Отговор

    До коментар #7 от "dynamo":

    Мерси така се започва. Ето тук може даже и да я създадем и бавно да ставаме по силни. Имам предвид, че всичките закони в ЕС са в полза на жената. Примерно Германия женат се правят две деца жената се развежда и се праска с кой си иска, а за мъжът живота приключва работи само за нея и за публичен дом даже не му остават.Визирам обикновените хорица не баровците.Много трески има за дялкане. Време е да се захващаме. Чакам идея как да комуникираме и повече истински мъже да се съберем.За нас си е, ако нищо не предприемем ще ни смачкат
  • 9 Патриот

    1 0 Отговор
    Направо се чудя, че такива доблестни мъже като г-н Румен Раден и г-н Красимир Каракачанов могат да "съществуват" в помията наречена "българска политика"!
    Тонове респект към двамата!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове