828 3

Бизнесмени помогнаха на Дом за деца без родители

Мартин Христов

На 01.02.2018 г. в присъствието на г-н Ральо Ралев - Кмет на Район " Северен" –Община Пловдив и г-н В.Танйълдъз – Вице Консул в Генерално Консулство на РТурция в гр. Пловдив, бизнесмени от Сдружение "Бултиш-дружество на български и турски бизнесмени" гр. Пловдив направиха дарение в Дом за деца лишени от родителска грижа - село Нареченски бани.

Средствата бяха набрани на Коледно-Новогодишен благотворителен базар и концерт, организирани от Сдружение "Бултиш-дружество на български и турски бизнесмени" под патронажа на Генерално Консулство на РТурция в гр. Пловдив.

От сдружението изказаха дълбока признателност към всички дарители за тяхната щедрост и човешка отзивчивост. Сърдечно благодариха за подкрепата и съпричастността им към съдбата на децата в нужда.

Пловдив / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 1 23:29  05.02.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • незнайко
  Отговор
  2 05:35  06.02.18
  При сегашното натрупване на имущество, всеки може да стане дарител стига да има как ! Много хора си сменят мебелите без да са повредени и отиват в печката, а по телевизията показват как живеят някои възрастни в мизерия !!! На турците им е присъщо да даряват, НО ВНИМАВАЙТЕ, това си има ЦЕНА !!!
 • 3 15:24  23.11.18
  Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай