913 3

Майката, хвърлила бебето си в тоалетна: Беше мъртво

Трупчето на бебето бе открито в понеделник

Мария Атанасова

36-годишната Атанаска от врачанското село Радовене, което хвърли бебето си във външна тоалетна твърди, че то е било мъртвородено.

Трупчето на бебето бе открито в понеделник. То е било във външна тоалетна, покрито с камъни. Разследването и назначените експертизи ще покажат дали новороденото е починало след раждането или се е появило на бял свят мъртво.

"Детето беше мъртвородено, посиняло. Не съм викала линейка, защото съм крила от мъжа си... Бях с кръвоизлив, отивах си", призна пред bTV 36-годишната Атанаска.

Сигнал за случая подал мъжът, с който тя живее на семейни начала - 24-годишният Миглен.

Атанаска, която е позната сред местните като Ася, е от Пазарджишко и се е запознала с Миглен по интернет, след което те завижели на семейни начала в Радовене.

"Мислех, че детето беше наше. Не знам дали ще й простя. Нямам никаква вина за случилото се", каза мъжът.

Наскоро жената била приета в болница. Твърдяла, че е бременна в четвъртия месец. Атанаска има 4-годишно дете от друг мъж, което сега е настанено в социална институция.

"Семейството не е лошо. Нея не я познавам. Тя е отскоро тука с Миглен. Иначе се уважаваха. Ходиха на кафе заедно. Не знам в кой месец е била бременна. Не са лоши хората. Разбират се. Всички ги уважаваха. Ние разбрахме, че нещо става, когато дойде полицията, пожарната, линейката. Аз изобщо не съм разговарял с нея", разкри съсед от селото.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Disappointed
  Отговор
  1 12:00  07.02.18
  "Семейството не е лошо" що за измет са тия цигани бе? Животните не си зарязват поколението..
 • INTRUDER
  Отговор
  2 14:12  07.02.18
  ТВА ЛИ Е ТАЯ ВЕ, НА СНИМКАТА???ТЯ ИЗГЛЕЖДА НА 60...ХМ!ПРЕДЛАГАМ ВАЗЕКТОМИЯ И ХИСТЕРЕКТОМИЯ ЗА ВСИЧКИ С IQ ПО-МАЛКО ОТ ТОВА НА НЕМСКА ОВЧАРКА, НО ЗАЩО ОБИЖДАМ ТЕЗИ ПРЕКРАСНИ ЖИВОТНИ, КАТО ГИ СРАВНЯВАМ С ТОВА ОТ СНИМКАТА!ЖАЛКО Е, ЧЕ ТАКИВА ХОРА СНАСЯТ ЯЙЦА...ЖАЛКО Е!
 • ТАСС
  Отговор
  3 14:23  07.02.18
  А защо закриха Белене ?

Напиши коментар:


Публикувай