1 926 5

Деца се гавриха със свой връстник, превърнаха го в "люлка"

Мартин Христов

Две момчета на възраст под 14 години са контузили и унижили чрез гавра и насилие трето дете, пише trafficnews.

За случая на шокираща агресия в дом за деца лишени от родителска грижа на територията на Пловдив разказа Петко Василев, заместник-председател на Общинската комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни.

Малолетните деца, настанени в институцията, пленили трето момче и го заставили да легне по гръб. След това сложили дъска върху гърдите му, перпендикулярно на торса на детето, и седнали от двете страни на дъската. Момчетата започнали да се клатят на импровизираната "люлка".

Случаят се разминал на косъм от трагедията, тъй като други деца се намесили и прекратили издевателството. Пострадалото момче е отведено в болница, а скенерът установил множество вътрешни контузии. За щастие здравето му не е било сериозно засегнато и след лечение, детето се е възстановило напълно.

За последната година на територията на Пловдив са били разкрити общо 33 престъпления извършени от 22 малолетни лица, или такива на възраст под 14 години. На днешната пресконференция, посветена на противообществените прояви на деца, Петко Василев посочи, че при малолетните съществува негативният тренд едно дете да извършва по няколко нарушения на закона.

Най-масово разпространени са кражбите, но не липсват и сериозни посегателства над личността - блудство, тежки телесни повреди, вербална агресия.

Пловдив / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • гост
  Отговор
  1 16:17  07.02.18
  Пак сиган?

  Коментиран от #3

 • РЪГАЙ ЧУШКИ В БОБА, БОЙКО !
  Отговор
  2 16:59  07.02.18
  СВИНЕТЕ В КОЧИНАТА ЖИВЕЯТ ПО- ХУМАННО ! ОЛЯХТЕ СЕ ГОСПОДА И ТОВА НЕ ЩЕ ВИ СЕ РАЗМИНЕ , ХЕЙ ТАКА. КАРАТЕ Я ПРЕЗ ПРОСОТО И ЩЕ СТАНЕ ЛОШО !
 • кукуруку
  Отговор
  3 10:57  08.02.18

  До коментар #1 от "гост":

  Ми, Пловдив, деца, лишени от родителски грижи... Ко да е....
 • Камагра
  Отговор
  4 11:30  08.02.18
  МА ТЙЕ РОМЧИТА БЙЕ, МАЛКИ ДЕЧИЦА
 • незнайко
  Отговор
  5 15:58  10.02.18
  Не ни занимавайте с тези ЦИГАНИ !!! Дотегна ни от тях !!! САМО ЗАКОН ЗА КАСТРАЦИЯ КАТО КУЧЕТАТА, ЗА ЦИГАНИТЕ !!! В противен случай, БЪЛГАРИЯ загива !!!

Напиши коментар:


Публикувай