3 033 7

Почина изпълнителният директор на "Булгартрансгаз"

Мартин Христов

Министерство на икономиката съобщи преди минути тъжна вест. "Уведомяваме ви, че в следствие на влошено здравословно състояние почина изпълнителният директор на "Булгартрансгаз" ЕАД г-н Георги Гегов", се казва в съобщението, разпространено до медиите.

"В този изключително труден момент семейството на господин Гегов моли да бъде уважена скръбта им и правото им на уединение", се казва още в изявлението.

По време на първото правителство на Бойко Борисов Гегов беше шеф на борда на директорите на компанията. Той бе син на дългогодишния шеф на "Булгаргаз", още докато дружеството обединяваше търговията с природен газ и мрежовите услуги.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Борис
  Отговор
  1 20:49  08.02.18
  Син на ШЕФА на Булгаргаз.Политик в България син на едикой си от близкото минало.Няма случайни неща в тая държава.Неможе да си някой ако не си син на някой със заслуги преди 89г.Седнали да се обясняват от разните партий колко мразят БКП то.Та нали това ви е калъпа в който сте създадени и по наслетство сте в парламента бре маскари?
 • Ебалсъммумамито
  Отговор
  2 21:37  08.02.18
  Верно е ме сички ше умрем ама тея поне живеят добре......

  Коментиран от #3

 • Баш Бригадира
  Отговор
  3 22:18  08.02.18

  До коментар #2 от "Ебалсъммумамито":

  Ха-Ха Не бъди сигурен, че живеят добре ;)
 • Рамбо Силек
  Отговор
  4 22:50  08.02.18
  Оная с косата как ги подкара напоследък...
 • попа
  Отговор
  5 23:04  08.02.18
  Господ си знае работата. Лека му пръст.
 • мдам действа
  Отговор
  6 19:45  11.02.18
  задействана е енергийна програма от висше ниво, която взема тези, които ограбиха и продължават да грабят клетия българин! преди години ви пишех и предупреждавах! много хора пишеха за това! малцина разбират какво се случва! малцина разпознават знаците! не може да ходиш буквално по гърбовете на хората и да очакваш да живееш! ще те предупреди енергията, няма да разчетеш знаците, ще ти се отнеме първородното, първородната ти брат/сестра, направо теб! как да ви го кажа по-разбираемо, незнам! това е нергия на масата народ! тя е много силна - завърта се и след време идва със страшна сила! това не са небивалици, хора! разберете го! покайте се, ако сте сгрешили и издевателствали над народа, защото повярвайте, прошка няма! ще ви се отнеме най-милото или направо вас! това, че се забавя и си викате, че нищо такова няма и нищо няма да ми се случи, то сте в неописуема грешка и застрашавате любимите си хора и вас си! просто вижте какво се случи на такива... направете си труда да издирите инфо за тия, които си позволиха да тъпчат народа... ще се очудите и покаете! пак ви казвам: задействана е енергийна програма, която няма да бъде спряна скоро! тя се спира от самосебе си после! в момента действа с пълна сила! амин! жалко за вас, ако не вярвате! много жалко наистина :( все пак сте чада божии, но нямате място тук и затова ви свършва по-рано земния път! тровите, разберете го! няма да бъдете пощадени! променете се, покайте се! престанете да вършите всико, което сте въ
 • мдам действа
  Отговор
  7 19:49  11.02.18
  променете се, покайте се! престанете да вършите всичко, което сте вършили досега! инак... длъжен съм да ви предупредя!

Напиши коментар:


Публикувай