Last news in Fakti

9 Февруари, 2018 12:15 1 171 15

Евдокия Манева: Протестът на еколозите за Пирин е чисто политически

  • пирин-
  • протест-
  • еколози

"Протестът на еколозите в защита на „Пирин“ е чисто политически“, категорична бе в студиото на на сутрешния блок на Bulgariq ON AIR Евдокия Манева, министър на околната среда и водите в периода 1997 - 2001 година.

Тя категорично отрече да има причина за тревога. По думите й, няма абсолютно никакъв мотив хората, които обичат природата, да се безпокоят, че нещо може да се случи на "Пирин".

Манева също уточни, че на практика в Пирин няма да се строи.

"Единственото, което евентуално би могло да се случи, е да се изгради втори кабинков лифт в Банско. Това няма да нанесе никакви вреди на природата и ще допринесе благоприятно за развитието на туризма у нас", подчерта още бившият екоминистър.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 321

    7 7 Отговор
    Не е политически - икономически е. Група платени протестъри, които са виждали Пирин само по телевизията и които предпочитат да предлагат абсурди като това да се качват туристите с бусчета, вместо с втори лифт. Ама какво не правят парите - да казваш на бялото черно. А има и някой маниаци, които ходят по тях като куче по салам - те са наистина зелени, ама от тези които отричат всичко - като веган в планински вариант.

    Коментиран от #2

  • 2 аве фюрер

    6 2 Отговор

    До коментар #1 от "321":

    Много си прав , но платените подлоги както и платената журналистика никога няма да свършат ...
  • 3 СДС

    4 0 Отговор
    По времето на тази знаем какви далавери се правеха.Не може едно градче като Банско да се разраства и да стане колкото е София.В България има и други планини и там живеят хора.
  • 4 Све

    4 0 Отговор
    В цяла Европа е забранено на офшорки и АД с неясни собственици да участват в концесии, държавни поръчки, медии , банки и застрахователни дружества.
    У нас народът е прост а ПОЛИТИЦИТЕ СЕ ПРАВЯТ , ЧЕ НЕ ЗНАЯТ КАК СЕ ПРАВИ.
  • 5 СКИ

    2 2 Отговор
    Като незнаещ ще кажа само едно. Какво ще свърши втория лифт. Намаляне на времето на чакащите от 2 часа на един и това ще реши проблема ли? За сведения на тази другарка или госпожа е това е с цел запълване на легловата база в Банско и няма политика , а има икономически интерес. Защо не се помисли за алтернатива Разлог или Добринище. Там да се строи и развие икономически тези райони. А след години ще видите колко хотела ще се продават на безценица както в Слънчев бряг.
  • 6 Шарко

    0 4 Отговор
    Ще е много жалко да отиде в кофата и този инвестиционен проект заради тези :(
  • 7 Никсън

    1 2 Отговор
    За да влезе нещо в главата на зелените, трябва да се повтори поне 10 пъти... и пак не е сигурно..
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Пеньо

    2 0 Отговор
    От Манева нищо не зависи и за нищо не отговаря и затова утре никой не може да и търси отговорност, че е излъгала! Подкребата и ще бъде оценена със съответната сума! А тези от 80-те процента още на са вдянали, че изобщо не става дума за грижата към спорта и туризма, а за бетонирането на една планина-национален парк! Справка-черноморието!
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Алекс

    0 2 Отговор
    тия ако са еколози аз съм трамвай номер 5.

    Коментиран от #15

  • 15 Гост

    2 0 Отговор

    До коментар #14 от "Алекс":

    Разбира се, че не са еколози! Това са хора, на които им пука за природата и какво ще оставят на децата си. Само простеещите ги наричат "еколози"!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове