3 372 2

Шарлопови спират медийните изяви и новите проекти до края на март

Мартин Христов

Вчера стотици близки, приятели и колеги се събраха, за да изпратят заедно с опечаленото семейство бизнесмена Стефан Шарлопов в последния му път. Поклонението пред тленните му останки бе в столичната църква "Света София".

Междувременно днес се разбра, че цяло село е изпратило бизнесмена заради нещо уникално, което той е направил за тях. Преди по-малко от час се появи пък странна информация на официалната фейсбук страница на „Шарлопов груп“, пише Блиц.

Текстът гласи следното (публикуваме го без редакторска намеса): „Семейство Шарлопови НЯМА да разглежда предложения за: интервюта, участия в телевизионни предавания, бизнес проекти, спонсорски инициативи и дарителски кампании, до края на месец март, 2018 г.“.

Защо точно март месец е определен за крайна дата така и не става ясно. Най-вероятната причина е, че именно около средата на този месец се падат 40 дни от погребението на Шарлопов, който както още приживе е казал какво да се случи с праха му след смъртта му.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • 1 19:14  09.02.18
    Този коментар е премахнат от модератор
  • Джингиби
    Отговор
    2 07:19  10.02.18
    С последните пари купих една ябълка отидох на пазара стоях и чаках да я продам,мръкна се неможах да я продам изядох ябълката и пак останах беден и гладен.Ако бях отишъл в ябалковата градина да открадна един камион ябъки нямаше да е така.Щях да си имам и кръвно и богатство.

Напиши коментар:


Публикувай