1 953 4

Бабата на убитата Нанси в Нови Искър изплака мъката си

Йорданка живее в костинбродското село Безден

Светослава Ингилизова

„Плача, плача, но не мога нищо да направя”, казва бабата на 16-годишната Нанси Йорданка. Нанси бе най-малката жертва на касапницата в Нови Искър.

„За какво? Каква вина има това дете, за да го убият? И то не само него, а и приятелят му”, пита бабата на Нанси. За жестокото убийство в новогодишната нощ, Йорданка разбира от съседите си в костинбродското село Безден.

Там живее с бащата на Нанси, който кара ТИР и рядко се прибира.

„Те са го давали по телевизията и казаха, че Кети е пусната в кладенец и майката на Кети е убита. Всички. Ама Кети не е лоша, тя ми се обаждаше често по телефона”, разказва Йорданка.

Гледала Нанси от бебе. Днес я гледа само на снимка. Казва, че не знае защо бившият затворник Росен Ангелов би избил цялата фамилия - заради пари или от ревност.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Ощърбий
  Отговор
  1 12:07  10.02.18
  Местим си го в другия крачол!

  Коментиран от #2

 • въпрос
  Отговор
  2 12:24  10.02.18

  До коментар #1 от "Ощърбий":

  Ама ти наистина ли има какво да местиш? Сигурен ли си, че си застрахован от подобни престъпления? Кое ти дава такава увереност? Не предизвиквай съдбата. Не се хвали с утрешния ден, защото не знаеш какво ще донесе, е казано в Библията. Чел ли си нещо от нея? Май не!
 • незнайко
  Отговор
  3 15:28  10.02.18
  Тази БАБА кога се появи ??? Да не е шизофреничка ??? Продължават да ни втълпяват ЛЪЖИ !!!
 • Николай
  Отговор
  4 21:23  10.02.18
  Кажете на тази баба че всички са избити заради провалена наркопрадка първи са застреляли Росен Ангелов и после останалите.

Напиши коментар:


Публикувай